Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gdzie tam TAR-cia, razem pisałyśmy!!!! GoT dośc nie mam, czekam z utęsknieniem, mam dość tej wrednej za oknem i na złość jej wpadam w depresję, o!!!!!

Tyrionek rośnie jak na drożdżach, jeśli Wam się jeszcze nie znudziło to pewnie coś świeżego by się znalazło!!

Puszcza Kozienicka :)

"Klimat

Klimat Puszczy Kozienickiej jest specyficzny i tworzy na tle sąsiednich terenów "wyspę" o średniej temperaturze rocznej wyższej o 0,5°C oraz wyższych opadach. Wynikiem tego jest wydłużony tu bardziej niż w okolicy okres wegetacyjny."

Ciekawe, od czego "wyższej o 0,5 stopnia C". Tak czy siak, w obecnych warunkach nawet tego 0,5 stopnia zazdroszczę.

Mam gdzies zime!!! Melduje ze mam zamiar obchodzic drugi raz Boze Narodzenie!!! Noz sniegowata jej mac niech mam z tego chociaz jakas przyjemnosc!!!!!

Ja już też poważnie się zastanawiam nad ubieraniem choinki. Firanki świąteczne jeszcze wiszą. Tylko czy Aniołek z prezentami przyjdzie?

Gdzie tam TAR-cia, razem pisałyśmy!!!! GoT dośc nie mam, czekam z utęsknieniem, mam dość tej wrednej za oknem i na złość jej wpadam w depresję, o!!!!!

Tyrionek rośnie jak na drożdżach, jeśli Wam się jeszcze nie znudziło to pewnie coś świeżego by się znalazło!!

Co to jest GOT (Górska Odznaka Turystyczna?)?

W depresję nie wpadasz jej na złość, tylko dla jej przyjemności. Ja wpadam we wściekłość, co przejawia się wzmożonym bluzganiem. Właśnie przed chwilą podziwiałam prognozę pogody. Do dupy! -14 w nocy, -5 w dzień! Braza, nie bluźnij, bo Ty masz cieplej!

Zdjęcia pokazuj! Najlepiej zrób mu jakieś wiosenne, na tle krokusów, żonkili itp.

"Klimat

Klimat Puszczy Kozienickiej jest specyficzny i tworzy na tle sąsiednich terenów "wyspę" o średniej temperaturze rocznej wyższej o 0,5°C oraz wyższych opadach. Wynikiem tego jest wydłużony tu bardziej niż w okolicy okres wegetacyjny."

Ciekawe, od czego "wyższej o 0,5 stopnia C". Tak czy siak, w obecnych warunkach nawet tego 0,5 stopnia zazdroszczę.

.

Agduś, nie wiem kto te głupoty pisał...:rotfl:

Ja jestem w takim pasie o szerokości niewielkiej bo 500-1000 metrów gdzie najdłużej leży śnieg i zawsze jest najzimniej...:yes: