Moose 24.03.2013 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Zimno... śniegu kupa, słońca niet... w nocy -16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2013 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Moose.. gdzie Ty mieszkasz?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Moose.. gdzie Ty mieszkasz?? Puszcza Kozienicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.03.2013 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 No to nie "aż" tak daleko... Sąsiadka stamtąd pochodzi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Braza, już 1 kwietnia "nadchodzi zima" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2013 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Mam gdzies zime!!! Melduje ze mam zamiar obchodzic drugi raz Boze Narodzenie!!! Noz sniegowata jej mac niech mam z tego chociaz jakas przyjemnosc!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 no nie wierze, masz dość GOT? nowy sezon 1 kwietnia się zaczyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Teeee!!!Foty Tyriona z ostatnich dni to gdzie...????!Przepadasz, a potem nawet piesa nie pokażesz, piesakrew! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.03.2013 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Gdzie tam TAR-cia, razem pisałyśmy!!!! GoT dośc nie mam, czekam z utęsknieniem, mam dość tej wrednej za oknem i na złość jej wpadam w depresję, o!!!!! Tyrionek rośnie jak na drożdżach, jeśli Wam się jeszcze nie znudziło to pewnie coś świeżego by się znalazło!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Czy ktoś mówił, że się znudziło??? Mówił???!!!To gdzie te foty som??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Tyrionek rośnie jak na drożdżach, jeśli Wam się jeszcze nie znudziło to pewnie coś świeżego by się znalazło!! Nie znudziło!!! Dawej puchacza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Puszcza Kozienicka "Klimat Klimat Puszczy Kozienickiej jest specyficzny i tworzy na tle sąsiednich terenów "wyspę" o średniej temperaturze rocznej wyższej o 0,5°C oraz wyższych opadach. Wynikiem tego jest wydłużony tu bardziej niż w okolicy okres wegetacyjny." Ciekawe, od czego "wyższej o 0,5 stopnia C". Tak czy siak, w obecnych warunkach nawet tego 0,5 stopnia zazdroszczę. Mam gdzies zime!!! Melduje ze mam zamiar obchodzic drugi raz Boze Narodzenie!!! Noz sniegowata jej mac niech mam z tego chociaz jakas przyjemnosc!!!!! Ja już też poważnie się zastanawiam nad ubieraniem choinki. Firanki świąteczne jeszcze wiszą. Tylko czy Aniołek z prezentami przyjdzie? Gdzie tam TAR-cia, razem pisałyśmy!!!! GoT dośc nie mam, czekam z utęsknieniem, mam dość tej wrednej za oknem i na złość jej wpadam w depresję, o!!!!! Tyrionek rośnie jak na drożdżach, jeśli Wam się jeszcze nie znudziło to pewnie coś świeżego by się znalazło!! Co to jest GOT (Górska Odznaka Turystyczna?)? W depresję nie wpadasz jej na złość, tylko dla jej przyjemności. Ja wpadam we wściekłość, co przejawia się wzmożonym bluzganiem. Właśnie przed chwilą podziwiałam prognozę pogody. Do dupy! -14 w nocy, -5 w dzień! Braza, nie bluźnij, bo Ty masz cieplej! Zdjęcia pokazuj! Najlepiej zrób mu jakieś wiosenne, na tle krokusów, żonkili itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 GOT=Gra o Tron haslo przewodnie "nadchodzi zima" tak przewrotnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.03.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Prezenty to zajączek ma przynieść... najwyżej mu się czerwoną czapę naciągnie:rolleyes: Dawaj foty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.03.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 24.03.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Tylko nie na śniegu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.03.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 I zaś poszła i fot ni ma? Braza, uratuje Cię jedynie, jeśli okaże się, że sadziłaś te żonkile do scenografii - wtedy masz wybaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.03.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Musiała skoczyć do Biedronki po żonkile w doniczkach. Albo do kiosku koło cmentarza po sztuczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 "Klimat Klimat Puszczy Kozienickiej jest specyficzny i tworzy na tle sąsiednich terenów "wyspę" o średniej temperaturze rocznej wyższej o 0,5°C oraz wyższych opadach. Wynikiem tego jest wydłużony tu bardziej niż w okolicy okres wegetacyjny." Ciekawe, od czego "wyższej o 0,5 stopnia C". Tak czy siak, w obecnych warunkach nawet tego 0,5 stopnia zazdroszczę. . Agduś, nie wiem kto te głupoty pisał... Ja jestem w takim pasie o szerokości niewielkiej bo 500-1000 metrów gdzie najdłużej leży śnieg i zawsze jest najzimniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.03.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2013 Braza, gdzie puchaty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts