Arnika 26.03.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Buntuję się...Nooo ileż to można czekać... ???????? Nooo chyba, ze Braza odśnieżasz swoją całą posiadłość.... aby kudłącza na trawce pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Jestem Kochane Ludziska, jestem. Przepraszam, ale wczoraj postanowiłam sobie wpaść w depresję .... Nie wpadłam, nie mogłam się zdecydować, czy wpaść w silną czy w średnią .... Tyrionek w domu - trawy nie znalazłam a na odśnieżanie nie mogłam się jakoś zdobyć... no nie chciało mi się ... Słodziak no nie?? A na sofie to już w ogóle cud - miód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Przepiękny Ale piorunem rośnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ależ cudne uchole... i cała reszta zresztą też "lol2: ale niedosyt trochę czuję i piękny niebnieski dywan macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 A żeby ten pop-corn za bardzo nie zaszkodził to pepsi przyniosłam ... http://4.bp.blogspot.com/-cKZgg6XaQII/TtJT35y2LDI/AAAAAAAAAhA/fulInw9sH1s/s1600/pepsi2.png ... jeszcze jedno małe co nieco .... Mały bonusik będzie później ... edytuje się ... już 25 minut ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Gosiek, dywan to szaro-popielaty jest, ale za cholerę nie chce się z tym kolorem na zdjęciach ujawniać i udaje niebieski:) Szczylek jest kochany, chociaż wczoraj to mnie z lekka przestraszył a zaraz potem wk...ł!!! No rzucił się na mnie skurkowaniec i zaczął za włosy ciągnąć (szafkę przecierałam w pozycji "na kolanach"), a gdy go odstawiłam bezceremonialnie zaczął gryźć ... Chwyciłam za wszarz i wywaliłam z domu, po powrocie już był słodziutki .... Nożesz jego gryziona mać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 i znowu mój ulubiony błękitno-szafirowy śnieg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.03.2013 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Uuuu to ja tam się w Twoje strony nie zapuszczam.. bo mnie obcą to już by zjadł... Super rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Obiecany bonusik w postaci ruchomych obrazków:) http://www.youtube.com/watch?v=uuNMOPYpoWE Arniczka, spoko on jada (próbuje) tylko koty;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2013 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 (edytowane) A to cwana bestia... .. daje rade koleżka:wiggle: Ale kota tez godna podziwu - pewna siebie i spokój szefa zachowuje..:popcorn: Kudłacz jeden - piękny! I znów większy... Ciebie traktuje jak drugiego psa, musisz Ty mu granice wyznaczyć, bo przecież sam sobie nie wyznaczy .. Edytowane 26 Marca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 A to dziwne jak pańcia na czterech po chałupie lata:rolleyes: T. cudny!!! I skąd u licha macie niebieski śnieg??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Otóż to Brazula, sama się prosiłaś, trzeba było psa udawać i drugiego psa w błąd w prowadzać??? A potem za drzwi - ech ci ludzie - o co im kaman??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.03.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Bonusik przedni Ho, ho zaczyna się - ja tu tylko kotka upoluję, a przy okazji wygryzę trochę poduszkę, potem fotelik, potem dywan... dobrze, że same w domu nie zostają Nakręć je lepiej ukrytą kamerą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 26.03.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Bazylia kocha (ła?) poduszki - cóż to za trakcja niezwykła!! Poszarpac trochę wystarczy, z jednej strony zaledwie i mozna juz ze środka wyjmować wielkie ilości przeciekawego czegoś w postaci np. pokawałkowanej gąbki! Rewelacja! I po całym domu mozna to potem roznieść - no pierwsza klasa!! Czadowo! Widzę, że Kudłatek też ma chyba tendencje propoduszkowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 26.03.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ale fajny bonusik Gruby nosi w pysku poduch4 i memła ale zazwyczaj nie rozpruwa ale 1 wyjątek zrobił i zamordował poduszkę polarową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 A skoro już się dorwałam do komputera (Szanowny i Córcia mają dzień dobroci dla mnie) to .... "Trzy pory roku w Brazoczysku" Wiosna... Dobrze rozumiem? Zimy nie będzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Młody na razie szarpie jednorożca, linkę i ściereczkę (śliczną, ikeowską!!!!) do poduszek jeszcze ansów nie czuje ....no chyba że na takiej poduszce kot zasiada !!!!! Wtedy i owszem!!! Szafkę czyściłam w pozycji błagalnej, bo innego wyjścia nie miałam, niska jest, niższa nawet ode mnie to co miałam robić???? A on tak zniecka .... tfu .... znienacka zaatakował .... barbarzyńca!!!!!! Dzisiaj z miską walczył .... metalową ... dobrze, że na podwórku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 26.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Bazylia kocha (ła?) poduszki - cóż to za trakcja niezwykła!! Poszarpac trochę wystarczy, z jednej strony zaledwie i mozna juz ze środka wyjmować wielkie ilości przeciekawego czegoś w postaci np. pokawałkowanej gąbki! Rewelacja! I po całym domu mozna to potem roznieść - no pierwsza klasa!! Czadowo! Widzę, że Kudłatek też ma chyba tendencje propoduszkowe... O taaaa... te z gąbką są najlepsze:yes: bo pańciowa do kitu jest... takie puchate, fruwające kurczaczki w środku ma:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 26.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 No Pani...ładnie wyjszło:)Pozdrowionka dla Was od nas:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Braza Ty masz jaja na drzewku czy ja mam coś z oczami:jawdrop: a Kudłaty normalnie cudo ON-ki jednak są najcudniejsze:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts