Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Jestem Kochane Ludziska, jestem. Przepraszam, ale wczoraj postanowiłam sobie wpaść w depresję .... Nie wpadłam, nie mogłam się zdecydować, czy wpaść w silną czy w średnią ....

Tyrionek w domu - trawy nie znalazłam a na odśnieżanie nie mogłam się jakoś zdobyć... no nie chciało mi się ...

25-26.03 (14) (Kopiowanie).jpg

25-26.03 (16) (Kopiowanie).jpg

25-26.03 (20) (Kopiowanie).jpg

Słodziak no nie?? A na sofie to już w ogóle cud - miód :cool:

25-26.03 (25)a (Kopiowanie).jpg

25-26.03 (35) (Kopiowanie).jpg

A żeby ten pop-corn za bardzo nie zaszkodził to pepsi przyniosłam ...

http://4.bp.blogspot.com/-cKZgg6XaQII/TtJT35y2LDI/AAAAAAAAAhA/fulInw9sH1s/s1600/pepsi2.png

... jeszcze jedno małe co nieco ....

25-26.03 (45) (Kopiowanie).jpg

Mały bonusik będzie później ... edytuje się ... już 25 minut ...:bash:

Gosiek, dywan to szaro-popielaty jest, ale za cholerę nie chce się z tym kolorem na zdjęciach ujawniać i udaje niebieski:)

Szczylek jest kochany, chociaż wczoraj to mnie z lekka przestraszył a zaraz potem wk...ł!!! No rzucił się na mnie skurkowaniec i zaczął za włosy ciągnąć (szafkę przecierałam w pozycji "na kolanach"), a gdy go odstawiłam bezceremonialnie zaczął gryźć ... Chwyciłam za wszarz i wywaliłam z domu, po powrocie już był słodziutki .... Nożesz jego gryziona mać!!!!!!

A to cwana bestia... :cool:.. daje rade koleżka:wiggle:

Ale kota tez godna podziwu - pewna siebie i spokój szefa zachowuje..:popcorn::popcorn:

Kudłacz jeden - piękny! I znów większy...

Ciebie traktuje jak drugiego psa, musisz Ty mu granice wyznaczyć, bo przecież sam sobie nie wyznaczy :rolleyes:..

Edytowane przez Gagata

Bazylia kocha (ła?) poduszki - cóż to za trakcja niezwykła!! Poszarpac trochę wystarczy, z jednej strony zaledwie i mozna juz ze środka wyjmować wielkie ilości przeciekawego czegoś w postaci np. pokawałkowanej gąbki! Rewelacja! I po całym domu mozna to potem roznieść - no pierwsza klasa!! Czadowo!

Widzę, że Kudłatek też ma chyba tendencje propoduszkowe...:cool:

Młody na razie szarpie jednorożca, linkę i ściereczkę (śliczną, ikeowską!!!!:eek:) do poduszek jeszcze ansów nie czuje ....no chyba że na takiej poduszce kot zasiada !!!!! Wtedy i owszem!!!

Szafkę czyściłam w pozycji błagalnej, bo innego wyjścia nie miałam, niska jest, niższa nawet ode mnie to co miałam robić???? A on tak zniecka .... tfu .... znienacka zaatakował .... barbarzyńca!!!!!!

Dzisiaj z miską walczył .... metalową ... dobrze, że na podwórku:)

Bazylia kocha (ła?) poduszki - cóż to za trakcja niezwykła!! Poszarpac trochę wystarczy, z jednej strony zaledwie i mozna juz ze środka wyjmować wielkie ilości przeciekawego czegoś w postaci np. pokawałkowanej gąbki! Rewelacja! I po całym domu mozna to potem roznieść - no pierwsza klasa!! Czadowo!

Widzę, że Kudłatek też ma chyba tendencje propoduszkowe...:cool:

O taaaa... te z gąbką są najlepsze:yes:

bo pańciowa do kitu jest... takie puchate, fruwające kurczaczki w środku ma:sick: