Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty weź mu powiedz, żeby nie rósł tak szybko! Ja mam ochotę takiego małego pomiąchać, a dopiero w wakacje będę miała okazję (bo zaproszona przecież jestem - nieprawdaż?)!

Słoneczko przynajmniej masz, to sobie możesz zimę olewać i nie zauważać jej. U nas zimno, pochmurno, paskudnie! Wszędzie zmarznięte na kość placki śniegu a pomiędzy nimi szaro i wstrętnie! I jak tu bitwę na śnieżki w dyngusa urządzić, skoro śnieg na tym mrozie się kleić nie chce?! Za bardzo wkurzona jestem żeby w depresję wpadać, wiec wyję sobie ponuro i chodzę po schodach na czworaka w ramach protestu. A, jeszcze zbojkotowała porządki świąteczne i zrobię pogańskie porządki wiosenne, kiedy wiosna przyjdzie (jeżeli przyjdzie). Dzisiaj ogłosiłam nadejście epoki lodowcowej i zapowiedziałam, że na wakacje jedziemy do Afryki, bo tam będzie moje ulubione 20 stopni (plus). A znajomi z jogi wybierają się teraz na Sycylię i wciąż o tym gadają! Tam jest dodatnia temperatura! Auuuuuuuuu!

Czapkę olewam - nie dam zimie tej satysfakcji, żebym ja czapkę założyła! Nie w marcu!

Arctica, dobrze zrozumiałaś, nie będzie tej pory roku na "Z.."!!!!

Czapkę też olałam, całą zimę zresztą ją olewałam więc to dla mnie normalka. I porządków nie robię, też zrobię pogańskie, a co!!!!!

W lipcu będzie (chyba) młoda, więc będziecie mieli co miziać!!!

Kjójik, fajnie że znowu zajrzałeś!!!!

Tyrion śliczności, choć widac gołym okiem, że łatwo nie będzie z tym postawieniem granic. :lol2:

Jakie uszy ma śliczne, ha!

Braza - kto, na miłość boską, klęka przy facecie???

Sama się prosiłas! ;)

Brazula, ależ cudny ten Twój Gryzoń:D.

Moje też uwielbiają sierść podgryzać... nie tylko swoją;). Ja z Młodą musimy się mieć na baczności, gdy schodzimy do parteru... Młody ma lepiej, bo przedwielkanocnie obciął się na jajo:lol2:... można by zrobić z Niego lepszą pisankę niż ze strusiego jaja, tylko jak zawlec do kościoła?:rolleyes:;).

A dywan masz cuudny:D.

Taaaa - byl kiedys taki rysunkowy poraddnik - jakich pozycji kobieta nie powinna przyjmować w domu przy fececie.. wychodziło, że żadnych.. (klękanie nie , skłony nie , stawanie na palcach nie .... No NIC).

Arctica - naszej się jeszcze nie zdarzyło dopaśc takiej z pierzem.. nie nie wiem doprawdy CO BY NA TO POWIEDZIAŁA....

Bo ona (może to cc mają do siebie, skoro Grejuś tylko mamle, grzeczny kochany chłopiec) bardzo metodycznie podchodzi do tematu - ma wewnętrzny imperatyw - rozłożyc na jak najwięcej części pierwszych. Spokojnie, po kolei, metodycznie. Tak samo jak wyjmowała pluszakom oczka i noski. Elegancko, w całości i skutecznie. Kiedyś zamieściłam obrazki na ten temat.

Teraz, jak się nudzi albo co - to bierze sobie szczapki z koszyczka i robi z nich mniejsze szczapki. Nie bronię jej - niech ma dziewczyna satysfakcjonujące zajęcie.

W takim razie Salma jest bardziej CC:rolleyes:... to jej domena. W poduszkach najczęściej róg użarty, a środek jakoś sam wyszedł:wiggle:

Minki przestępcy, mordercy kurczaczkowej nie widziałam... jakoś się szybko wymiksowała na podwórko jak przyszliśmy, zupełnie jakby podejrzewała, że mogę być mało szczęśliwa:sick:

Ale przypuszczam, że Reksio-Corso było jak nic;)

Drzewo też chętnie na wiórki przerabiają tylko mi się jakoś sprzątać nie chce, patyk w zęby i na dwór. Niedobra pańcia jestem:oops:

Za to mają super zabawę rano! Jak usłyszą, że się obudziłam to przyłażą i każda zabiera mi po kapciu. Noszą w mordach aż nie wstanę, jak dłużej leżę to zanoszą do siebie na posłanie, ale nie żrą. Jak wstaję wołam "panienki kapcie" to całe szczęśliwe, że takie grzeczne i usłużne przynoszą. Z tym, że Hana kładzie przede mną, a Salmę muszę sobie poganiać:rolleyes:

Arctica - piękne!!:D:rotfl:

Mogę to sobie bez problemu wyobrazić!

Bazylia by należała do drugiej grupy, "salmowej" , czyli - uciekam z kapciem, bo dopiero jest wesoło, albo siedzę z nim w paszczy, w pewnej odległości, bez ruchu i patrzę....

Ona też czasem bierze sobie kapcia na legowisko i też go nie zżera tylko np. śpi z nim u boku,,,

Serdeczne życzenia
Wesołego Alleluja

oraz dużo zdrowia pogody ducha.

Niech radość Wielkanocy napełni serca nadzieją i obfitością łask

od Chrystusa Zmartwychwstałego.

http://topkartki.pl/kartki/3894/original/16.png?1363961181

WESOŁYCH ŚWIĄT życzy Bogusia z Rodziną