braza 26.03.2013 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Mam jaja .... na drzewku ... i kaczuszki też Wszystko w słonecznym, żółciutkim kolorze !! O, takie: Na zime jestem obrażona i przestaję ja w ogóle zauważać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 26.03.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 doooooooooobre jak to mówi mój Synuś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ty weź mu powiedz, żeby nie rósł tak szybko! Ja mam ochotę takiego małego pomiąchać, a dopiero w wakacje będę miała okazję (bo zaproszona przecież jestem - nieprawdaż?)! Słoneczko przynajmniej masz, to sobie możesz zimę olewać i nie zauważać jej. U nas zimno, pochmurno, paskudnie! Wszędzie zmarznięte na kość placki śniegu a pomiędzy nimi szaro i wstrętnie! I jak tu bitwę na śnieżki w dyngusa urządzić, skoro śnieg na tym mrozie się kleić nie chce?! Za bardzo wkurzona jestem żeby w depresję wpadać, wiec wyję sobie ponuro i chodzę po schodach na czworaka w ramach protestu. A, jeszcze zbojkotowała porządki świąteczne i zrobię pogańskie porządki wiosenne, kiedy wiosna przyjdzie (jeżeli przyjdzie). Dzisiaj ogłosiłam nadejście epoki lodowcowej i zapowiedziałam, że na wakacje jedziemy do Afryki, bo tam będzie moje ulubione 20 stopni (plus). A znajomi z jogi wybierają się teraz na Sycylię i wciąż o tym gadają! Tam jest dodatnia temperatura! Auuuuuuuuu!Czapkę olewam - nie dam zimie tej satysfakcji, żebym ja czapkę założyła! Nie w marcu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Arctica, dobrze zrozumiałaś, nie będzie tej pory roku na "Z.."!!!! Czapkę też olałam, całą zimę zresztą ją olewałam więc to dla mnie normalka. I porządków nie robię, też zrobię pogańskie, a co!!!!! W lipcu będzie (chyba) młoda, więc będziecie mieli co miziać!!! Kjójik, fajnie że znowu zajrzałeś!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 26.03.2013 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Ale będzie miziania! Dwa psiaki w różnym wieku i dwa koty! Ślicznie będą wyglądały na śniegu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.03.2013 22:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2013 Agduś, myślisz że .... A kysz!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.03.2013 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Tyrion śliczności, choć widac gołym okiem, że łatwo nie będzie z tym postawieniem granic. Jakie uszy ma śliczne, ha! Braza - kto, na miłość boską, klęka przy facecie??? Sama się prosiłas! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 27.03.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Brazula, ależ cudny ten Twój Gryzoń. Moje też uwielbiają sierść podgryzać... nie tylko swoją. Ja z Młodą musimy się mieć na baczności, gdy schodzimy do parteru... Młody ma lepiej, bo przedwielkanocnie obciął się na jajo:lol2:... można by zrobić z Niego lepszą pisankę niż ze strusiego jaja, tylko jak zawlec do kościoła?. A dywan masz cuudny:D. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.03.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Nooo Rasiu, jedyna doceniająca urodę mojego dywanu, buziaki:) Jeśli temu kociemu rasiście nie przejdzie do starsza kicia sobie przypomni, jak się na drzewa wdrapuje w tempie przyspieszonym:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Taaaa - byl kiedys taki rysunkowy poraddnik - jakich pozycji kobieta nie powinna przyjmować w domu przy fececie.. wychodziło, że żadnych.. (klękanie nie , skłony nie , stawanie na palcach nie .... No NIC). Arctica - naszej się jeszcze nie zdarzyło dopaśc takiej z pierzem.. nie nie wiem doprawdy CO BY NA TO POWIEDZIAŁA.... Bo ona (może to cc mają do siebie, skoro Grejuś tylko mamle, grzeczny kochany chłopiec) bardzo metodycznie podchodzi do tematu - ma wewnętrzny imperatyw - rozłożyc na jak najwięcej części pierwszych. Spokojnie, po kolei, metodycznie. Tak samo jak wyjmowała pluszakom oczka i noski. Elegancko, w całości i skutecznie. Kiedyś zamieściłam obrazki na ten temat. Teraz, jak się nudzi albo co - to bierze sobie szczapki z koszyczka i robi z nich mniejsze szczapki. Nie bronię jej - niech ma dziewczyna satysfakcjonujące zajęcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.03.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 W takim razie Salma jest bardziej CC:rolleyes:... to jej domena. W poduszkach najczęściej róg użarty, a środek jakoś sam wyszedł Minki przestępcy, mordercy kurczaczkowej nie widziałam... jakoś się szybko wymiksowała na podwórko jak przyszliśmy, zupełnie jakby podejrzewała, że mogę być mało szczęśliwa:sick: Ale przypuszczam, że Reksio-Corso było jak nic;) Drzewo też chętnie na wiórki przerabiają tylko mi się jakoś sprzątać nie chce, patyk w zęby i na dwór. Niedobra pańcia jestem:oops: Za to mają super zabawę rano! Jak usłyszą, że się obudziłam to przyłażą i każda zabiera mi po kapciu. Noszą w mordach aż nie wstanę, jak dłużej leżę to zanoszą do siebie na posłanie, ale nie żrą. Jak wstaję wołam "panienki kapcie" to całe szczęśliwe, że takie grzeczne i usłużne przynoszą. Z tym, że Hana kładzie przede mną, a Salmę muszę sobie poganiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 27.03.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2013 Arctica - piękne!!:rotfl: Mogę to sobie bez problemu wyobrazić! Bazylia by należała do drugiej grupy, "salmowej" , czyli - uciekam z kapciem, bo dopiero jest wesoło, albo siedzę z nim w paszczy, w pewnej odległości, bez ruchu i patrzę.... Ona też czasem bierze sobie kapcia na legowisko i też go nie zżera tylko np. śpi z nim u boku,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 28.03.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Wesołych Świąt.Zdrowia, szczęścia humoru dobrego, a, przy tym wszystkim stołu bogatego.Mokrego dyngusa, smacznego jajka.I niech, te święta będą jak bajka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2013 Serdeczne życzenia Wesołego Alleluja oraz dużo zdrowia pogody ducha. Niech radość Wielkanocy napełni serca nadzieją i obfitością łask od Chrystusa Zmartwychwstałego. http://topkartki.pl/kartki/3894/original/16.png?1363961181 WESOŁYCH ŚWIĄT życzy Bogusia z Rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.03.2013 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 (edytowane) Sypie snieg,Szanowny poszedl do lasu po choinkę.Sluchamy kolęd,a potem pieczemy makowca Edytowane 29 Marca 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 29.03.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 U mnie też zaczął padać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.03.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://dompodsosnami.files.wordpress.com/2013/03/wielkanoc-2011-tradycje-i-zwyczaje.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZY ARCTICA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.03.2013 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=180034&d=1364576743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 29.03.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Na Wielkanoc od króliczka,niech Wam wpadną do koszyczkaniezła kasa i kiełbasa,radość życia, coś do piciai na miłość chęci tyle,by mieć wszystko inne w tyle.http://ngopole.pl/wp-content/uploads/2011/04/zyczenia_wielkanocne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts