Nelli Sza 30.03.2013 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Zdrowych, spokojnych, ciepłych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy życzy Nelli Sza z rodzinką http://img.superdomek.pl/zdjecia/artykuly1/3_3_1255548384.jpg Źródło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 30.03.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Kiedy Wielkanoc nastanie, Życzę Ci na Zmartwychwstanie. Dużo szczęścia i radości, Które niechaj zawsze gości. W dobrym sercu w jasnej duszy. I niech wszystkie żale głuszy. Iza http://i50.tinypic.com/24yagsj.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.03.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2013 Braza, Wesołych Świąt dla Ciebie i dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.03.2013 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2013 Dziękuję wszystkie za życzenia! Przepraszam, że nie do wszystkich dotarłam osobiście. Nie mniej jednak życzę spokojnych Świąt i wiosny! wiosny! wiosny! Tej prawdziwej, z kwiatami i kolorowo kwitnącymi krzewami za oknem!!http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqRbEgI8DqCYaTBYGRNZ4TxkE6fflLTutq-dHKE0NQ7ZWvoKOX Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Będzie, będzie, za tydzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Brazunia cudny ten twoj zwierzyniec, Tyrionek wymiata BTW ogladala wczoraj GoT????? az gesiej skorki dostalam jak trzepneli muzyczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.04.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dawej Tyrionka... już się stęskniłam a puchaty na pewno urósł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.04.2013 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Braza, ja też łaknę zdjęć zwierzyńca jak kania dżdżu, albo tola wiosny....wybierz właściwe. Pozdrowienia poświąteczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.04.2013 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Wybieram "Tola wiosna" bo ja też łaknę tej pory roku!!!! TAR-cia, siedziałam murem i czekałam 5 minut, żeby nie przeoczyć ani sekundy!!!!! Nasz prywatny Lanister urósł i owszem, ale nie aż tak żeby było widać różnicę, trochę cierpliwości:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.04.2013 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Ale to ostatnie chwile żeby uchwycić jak z puchatego kłapoucha robi się puchaty bałwanek:lol2:... Cze Brazula:lol:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 02.04.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Braza cos w temacie :D:D http://m.ocdn.eu/_m/3e5ffd3604f572b669b364568ec7b764,12,1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Donoszę uprzejmie, że u nas dzisiaj większość śniegu była łaskawa stopnieć. W związku z tym pewnie jutro dosypie znowu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 (edytowane) MASZ, kobieto, a co... Edit: Ciekawe, jak wpisałam w okno otwierające się u Tarci, to pokazało normalnie, a jak podlinkowałam, to znowu to samo... Czekaj, dam Ci inny wiarygodny, MASZ, a co! Mam nadzieję, że ten będzie OK. Edytowane 2 Kwietnia 2013 przez DPS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 02.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2013 Dziwne, reklamy po polsku, pogoda po niemiecku... Pogodynka obiecuje jutro kolejną dostawę białego puchu, a pojutrze takoż z dodatkiem deszczu, żeby nam się nie nudziło. To ja chyba nie będę się gimnastykowała, żeby sprawdzić, czy Niemcy obiecują coś lepszego. Najwyżej będę miała niespodziankę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 03.04.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Strona po niemiecku, bo jest niemiecka, a reklamy po polsku, bo Google Cię identyfikuje po Twoim IP, że z PL, no to wrzuca polskie reklamy. W sumie mnie się ten serwis zwykle lepiej sprawdzał niż polski., Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 03.04.2013 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Witam wiosennie!A to dlatego że widziałem wczoraj bociana.Stał w gnieździe i szeroko rozkładał skrzydła.Co prawda dzisiaj o 0600 było -8, ale przynajmniej nie pada ..jeszcze..wierze jednak że ten bocian zapowiada bliski koniec tej wiosennej zimy.Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.04.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Szanowny.. jak tam zdrówko.. co masz zepsute a co już naprawione?????Noo i obyś z tym bocianem miał racje.. bo u nas bocianów nie ma... Jeszcze tylko kilka/kilkanaście dni i będzie lato.. oby:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Mnie się kiedyś najlepiej sprawdzała prognoza z ICM, a teraz z Pogodynki. ICM przesadza z czarnowidztwem. Kiedy oni zapowiadają -5, jest -8. A Pogodynka obiecała śnieg i mamy śnieg. Od nocy sypie. Wyszłam z dziećmi o 7.40, a o 8.20 wróciłam i już ledwie ślady nasze było widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.04.2013 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Chrzanić zimię!!!!! Czy ktoś widział Cheffa Paula???? Potrzebuję Jego rady!!!!! Od przyszłego tygodnia będziemy mieli gościa z Hiszpanii, młodego ( i mam nadzieję przystojnego ) a ja nie mam bladego pojęcia, co ewentualnie można zrobić na tzw. obiado-kolację??? Jestem dziwnie spokojna, że po naszym stałym menu miałby problem z zaśnięciem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 03.04.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2013 Gość z Hiszpanii po ujrzeniu naszej pogody będzie skłonny zjeść każdą potrawę, którą podacie. Już mu będzie wsio ryba. Na pewno uzna, że to miejscowe specyfiki pomagające przetrwać w naszym klimacie i na wszelki wypadek wciągnie wszystko. W końcu wszyscy wiedzą, dlaczego Eskimosi jedzą sam tłuszcz i mięso... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts