Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję wszystkie za życzenia! Przepraszam, że nie do wszystkich dotarłam osobiście.

Nie mniej jednak życzę spokojnych Świąt i wiosny! wiosny! wiosny! Tej prawdziwej, z kwiatami i kolorowo kwitnącymi krzewami za oknem!!

http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqRbEgI8DqCYaTBYGRNZ4TxkE6fflLTutq-dHKE0NQ7ZWvoKOX

Wybieram "Tola wiosna" bo ja też łaknę tej pory roku!!!!

TAR-cia, siedziałam murem i czekałam 5 minut, żeby nie przeoczyć ani sekundy!!!!!

Nasz prywatny Lanister urósł i owszem, ale nie aż tak żeby było widać różnicę, trochę cierpliwości:D

MASZ, kobieto, a co... ;)

Edit: Ciekawe, jak wpisałam w okno otwierające się u Tarci, to pokazało normalnie, a jak podlinkowałam, to znowu to samo... :o

Czekaj, dam Ci inny wiarygodny, MASZ, a co!

Mam nadzieję, że ten będzie OK.

Edytowane przez DPS

Dziwne, reklamy po polsku, pogoda po niemiecku... :confused:

Pogodynka obiecuje jutro kolejną dostawę białego puchu, a pojutrze takoż z dodatkiem deszczu, żeby nam się nie nudziło. To ja chyba nie będę się gimnastykowała, żeby sprawdzić, czy Niemcy obiecują coś lepszego. Najwyżej będę miała niespodziankę.

Strona po niemiecku, bo jest niemiecka, a reklamy po polsku, bo Google Cię identyfikuje po Twoim IP, że z PL, no to wrzuca polskie reklamy. :yes:

W sumie mnie się ten serwis zwykle lepiej sprawdzał niż polski.,

Mnie się kiedyś najlepiej sprawdzała prognoza z ICM, a teraz z Pogodynki. ICM przesadza z czarnowidztwem. Kiedy oni zapowiadają -5, jest -8. A Pogodynka obiecała śnieg i mamy śnieg. Od nocy sypie. Wyszłam z dziećmi o 7.40, a o 8.20 wróciłam i już ledwie ślady nasze było widać.

Chrzanić zimię!!!!! Czy ktoś widział Cheffa Paula???? Potrzebuję Jego rady!!!!! Od przyszłego tygodnia będziemy mieli gościa z Hiszpanii, młodego ( i mam nadzieję przystojnego ;)) a ja nie mam bladego pojęcia, co ewentualnie można zrobić na tzw. obiado-kolację??? Jestem dziwnie spokojna, że po naszym stałym menu miałby problem z zaśnięciem ....:cool:

Gość z Hiszpanii po ujrzeniu naszej pogody będzie skłonny zjeść każdą potrawę, którą podacie. Już mu będzie wsio ryba. Na pewno uzna, że to miejscowe specyfiki pomagające przetrwać w naszym klimacie i na wszelki wypadek wciągnie wszystko. W końcu wszyscy wiedzą, dlaczego Eskimosi jedzą sam tłuszcz i mięso...