Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oczywiście, że zrób to, co potrafisz smacznie, nie sil się na to co on jada w domu, bo swoje jedzenie to on ma w domu, a tutaj niech posmakuje naszego.

Jakbym pojechała do Hiszpanii, to chciałabym jeść hiszpańskie smaczności, a we Francji francuskie.

U nas niech próbuje naszego!

Pojechałabym z grubej rury, bogos, pierogi, kapuśniak i takie tam.

Pomidorową to on ma dobrą u siebie, pomidory u nich cudne rosną... ;)

pewnie ze tak daj mu naszego jedzenia, choc niekoniecznie kapusniak, bigos i pierogi bo z wc nie wyjdzie:lol2: on pewno niezwyczajny tyle kapusty w kazdym daniu :D

za mna chodza zrazy / bitki w sosie smietanowo grzybowym, mizeria z koperkiem i szczypiorkiem swiezym, kapusta szmurowana czerwona do tego swieze kartoferki z posypka koperkowa i odrobina maselka. ech, rozmarzyłam sie

Tar, zabrzmiało to jak menu z restauracji, zaczęąłm sobie wyobrażać i doszło do mnie, że to zwykłe pyry, kapusta, której nie lubię, mizerii nie cierpię a bitki oblecą bez entuzjazmu :)

Braza, daj mu parówki w sosie pomidorowym. Też będzie zadowolony a szybko się robi :cool:

Tar, zabrzmiało to jak menu z restauracji, zaczęąłm sobie wyobrażać i doszło do mnie, że to zwykłe pyry, kapusta, której nie lubię, mizerii nie cierpię a bitki oblecą bez entuzjazmu :)

Ewcia restauracja się nie umywa, wpadnij to ci ugotuje, paluszki lizac :D zamiast mizerii i czerwonej kapustki może być inny dodatek :D

Chrzanić zimię!!!!! Czy ktoś widział Cheffa Paula???? Potrzebuję Jego rady!!!!! Od przyszłego tygodnia będziemy mieli gościa z Hiszpanii, młodego ( i mam nadzieję przystojnego ;)) a ja nie mam bladego pojęcia, co ewentualnie można zrobić na tzw. obiado-kolację??? Jestem dziwnie spokojna, że po naszym stałym menu miałby problem z zaśnięciem ....:cool:

Przede wszystkim ulokuj Go w w pokoju, w którym można bardzo szczelnie zasłonić okna;).

Aaa dla Hiszpana pomyślałam o fasoli po bretońsku..

albo schabowy i kapusta zasmażana , ziemniaki..

Kopytka (patataj..) na słodko (ja uwielbiam z masłem i cukrem) lub z sosem, mięsem i surówka z czerwonej kapusty...

ooooj można by było wyliczać... ale... ja nie lubię i nie cierpię gotować...

Agdus, na Swaroża, a skąd ja teraz byka na szybkiego wezmę :eek: ... no bo weterynarz to by się znalazł, gorzej ze szpitalem:D

Na Was to zawsze można liczyć!!!! Ta fasola i groch do mnie przemawiają bardzo, gdy patrzę za okno ....:yes:

Bedą ryby .... ryby .... i ryby .... i twarożek ze szczypiorkiem:D

No ale jednakowoż Hiszpan, nie? :cool:

Braza, chyba wyjedzie przekonany, że Polacy kochają ryby i to naród jak Japońcy...

W sumie niech się cieszy, że mu nie dasz suszonych wodorostów! :lol2:

Moja synowa, wówczas jeszcze przyszła, przywiozła.

FUUUUUUUJ to było, bleeee! :sick: