Rom 17.01.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Bobowa moje gratulacje z okazji czterech-setnego postu, hahah dzisiaj mam dzień na obserwowanie liczby postów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Bobowa moje gratulacje z okazji czterech-setnego postu, hahah dzisiaj mam dzień na obserwowanie liczby postów Dzięki to może postawię coś z tej okazji http://www.ipoznan.pl/imgs/2001/szampan.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Wszystko jest możliwe, a skoro tak, to kto wie, czy mi w tak zwanym międzyczasie nie przyjdzie ochota na "porolnikowanie" Konie chcę trzymać dla gości, dla siebie i córci. Ja tam obrzydliwa nie jestem - krowy próbowałam doić u babci na wsi i chociaż nie szło mi to specjalnie, to obrzydzenia nie czułam i nie czuję nadal, gwoli ścisłości! A jeśli chodzi o ludzi to... znam wielu tutaj w mieście o wiele bardziej wścibskich i ciekawskich, nie mówiąc już o straszliwie wręcz wyłażącej z nich zawiści. Aguniu faktycznie pewne sterotypy chyba sa juz przeżytkiem, ja całe życie mieszkałam w mieście i teraz mam ochotę od tego odpocząć. Jeszcze pewnie nie raz zatęsknię do tego "świeżego miejskiego powietrza" i dlatego staram się o prawo jazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 mniam mniam pychotka to ja się zrewanżuję: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/3/39/Jackdaniels.jpg i do tego kolka: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/d/df/Cocacolapakistan.jpg/250px-Cocacolapakistan.jpg[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 17.01.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 i ja i mnie prosze lyczka...jak bede miala 100post tez postawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No siem normalniem pijaństwo zaanczeło!!! Bobowa jak tak dalej pójdzie to na Olimp wejdziesz w rekordowym tempie I tego Ci życzę bardzo mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 i ja i mnie prosze lyczka...jak bede miala 100post tez postawie to już niedługo staraj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Ja się przeprowadziłam rok temu z Wrocka na wieś (20 numerów ) i nie widzę żadnego wścibstwa specjalnego (oczywiście zdrowa ciekawośc - tak samo jak w mieście.. ) a mili są i pomoga i zaproszą i poradzą "nowym" - pod tymi względami O WOELE LEPIEJ niż w mieście! A jak nie chce to nikt mi do domu nie przyłazi... czyzbysmy z DPSią mieszkały w jedynych takich wioskach w Polsce???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Gagatka Ty sobie nie uzurpuj!!!! Wieś, w której ja zamieszkam, też na pewno taka jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 17.01.2008 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 No siem normalniem pijaństwo zaanczeło!!! Bobowa jak tak dalej pójdzie to na Olimp wejdziesz w rekordowym tempie I tego Ci życzę bardzo mocno Sorki Braza ja tu nie chciała się u Ciebie szarogęsić i rozpijać towarzystwa ale może też się poczęstujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 17.01.2008 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Aguniu faktycznie pewne sterotypy chyba sa juz przeżytkiem, ja całe życie mieszkałam w mieście i teraz mam ochotę od tego odpocząć. Jeszcze pewnie nie raz zatęsknię do tego "świeżego miejskiego powietrza" i dlatego staram się o prawo jazdy ja tak tylko gadam...tera sa inne czasy... a wszystkich moich dawnych rodakow spotykam na zakupach w Tesco ..to znaczy oni to juz sa powazni przedsiebiorcy bo u nas to tam same sady wisniowe i jablkowe wiec powietrze tez troche chemiczne sumujac nie ma czego wspominac.... a ...konie no tak...swietna sprawa..znam takich co maja nawet stadnine....trzeba je kochac...a wiem ze twoja corcia kocha ... wiec sukces murowany ...czy masz juz jakies miejsce na oku ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 17.01.2008 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 braza czy ja dobrze widze robisz prawo jazdy...bo ja tez ...i co....bo ja na czas budowy musialam przerwac i teraz czaje sie zaczac od nowa to bedzie juz 3 raz ..na pytania znajomych odpowiadam ze ja to jestem z tych co .....dlugo robia a krotko beda zdawac...marze oczywiscie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Aga moje gratulacje setka stuknęła na zdrowie: http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/39/Champagne.jpg/180px-Champagne.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 17.01.2008 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 jeszcze jeden ..i jeszcze raz... spiewamy...fajnie jest tak pisac i mysle ze powinnam zalozyc swoj watek np w Galeri zdjec forum....itp. co by sie tak nie walesac po cudzych ..domach...ale jak to zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 jeszcze jeden ..i jeszcze raz... spiewamy...fajnie jest tak pisac i mysle ze powinnam zalozyc swoj watek np w Galeri zdjec forum....itp. co by sie tak nie walesac po cudzych ..domach...ale jak to zrobic jak założysz to podeślij linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Aga jeśli koniecznie chcesz założyć swój wątek, to wejdź do "Galerii zdjęć forumowiczów". Na samej górze jest żółty protokącik z napisem "Nowy temat". Klikasz go, nadajesz tytuł i ... piszesz Możesz też założyć "Dziennik Budowy" na tej samej zasadzie w dziale "Dzienniki Budowy". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 17.01.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 no tom ja faktycznie durnowata niewiasta jestem cale zycie sie ucze ... dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Iieetaaaamm, zaraz durnowata Myślisz, że wszyscy tutaj to takie orły sokoły od samego początku byli?? Ja też pytałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 17.01.2008 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Brazia no własnie ja to raczej z przekąsem powiedzialam TO NIEMOŻLIWE ŻEBY TO BYŁY JEDYNE TAKIE WIOSKI W POLSCE A na pewno tak jak wszędzie - i na wsi i wmieście - sa ludzie i ludziska. Jedno wiem na pewno - ja się nauczyłam na wsi zdecydowanie NIE OCENIAĆ PO WYGLĄDZIE. Za takiego jednego z drugim 5 złoty bys nie dała (bak zębów, ciuch byle jaki, włosy w nieładzie - sądząc po pozorach wioskowy głupek. Zaczniesz rozmawiać - inteligentny gośc, myslący a czasem i prawdziwy filozof (mam tu takiego)! A w mieście - odpicowany, garnitur, sledź na szyi jak trzeba, uczesamy, wyglancowany a burak jak ta lala ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.01.2008 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Wyczułam tę przekąskę Też się nauczyłam nie oceniać po wyglądzie, można się nieźle naciąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts