Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

moj maly w pierwszym sezonie upodobal sobie klony palmowe, musialam je zabezpieczyc peszlami. ale potem dostal kije starej jablonki i sobie podgryzal wiec odpuscil drzewka.

w ogole moje biale malenstwo jest cudowne ogrodowo, nic nie niszczy, nie kopie dziur, tylko czasem kore rozrzuca jak wzdluz ogrodzenia gania i lubi trawki sobie pociamkac, glownie trzcinniki

Braza czuje się urazona:evil:

Mamuniu, a za co się obraziłaś????

Dzięki za życzenia!! Gagacia, może się w końcu doczekam ....

Zdjęcia będą, obiecuję!!! Aktualnie z dziką radością rozpoczęłam erę t(a)rasową i ogrodową!!!!

Zdjęcia będą, obiecuję!!! Aktualnie z dziką radością rozpoczęłam erę t(a)rasową i ogrodową!!!!

Brazulka, STO LAT spóźnione, ale z całego mojego wiedźmowego serducha;):yes:.

Ja też siedzę od trzech dni na tarasie lub dłubię w ogrodzie(ale bez przesady;), nie można za bardzo szaleć po zimowym zgnuśnieniu i zastaniu kości;)).

Moje dwa małe diablątka z Frodkiem-smrodkiem na czele upodobały sobie hortensje pnące i borówkę amerykańską:mad::evil:... dwie sztuki obgryzły jak boberki;). Choć norniczkę rudą wczoraj widziałam czmychającą, więc może niewinne te moje diablątka:rolleyes:. A dzisiaj razem ze mną na tarasie wylegiwały się jaszczurki:cool:.

Buziaki zostawiam:hug:.

Do niedawna padało, na szczęście to czas przeszły.

Siedzę na tarasie z "geraldem" Córci na kolanach i zastanawiam się co zrobić w ogrodzie, żeby w końcu zaczęło mi się podobać:D ale też żeby chronic niewinne istnienia w postaci roslinek przed tym pioruńskim "turkuciem+podjadkiem" - skurczybyk do wejgelii się dobrał:mad: Nic, co zielone nie jest bezpieczne:mad:

Agduś, no właśnie tego wiąza zdewastował!!!! Jakieś smutne resztki zostały więc daję mu jeszcze szansę!!!

Mięśnie mam na pewno, czuję to!!! Przekopałam już 1/4 ogródka zwanego warzywnym a na przeniesienie czekają róże spod domu - zaczęło się docieplanie domu, a w kolejce czeka na remont wiatrołap róże muszę zmienić miejsce dyslokacji! Chyba dam zarobić jakiemuś pomocnikowi bo sama to mogę nie dać sobie ze wszystkim rady. Szanowny zarabia szmal - no ktoś musi to robić...

Edytowane przez braza