TAR 12.04.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 oj tam, badz humanitarna, ten jeden raz mu daruj, skad chlopak mial wiedziec, ze nie wolno, mowilas mu, pokazywalas???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.04.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 A patyki mu rzucasz???????Jak tak to tą gałązkę za patyk potraktował.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.04.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 moj maly w pierwszym sezonie upodobal sobie klony palmowe, musialam je zabezpieczyc peszlami. ale potem dostal kije starej jablonki i sobie podgryzal wiec odpuscil drzewka.w ogole moje biale malenstwo jest cudowne ogrodowo, nic nie niszczy, nie kopie dziur, tylko czasem kore rozrzuca jak wzdluz ogrodzenia gania i lubi trawki sobie pociamkac, glownie trzcinniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.04.2013 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Braza, najlepsze i serdeczne życzenia składam, ale mogę się dowiedzieć z jakiej okazji??? Bo Marzeny to nie jest dziś ani trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.04.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Brazuniu, wszystkiego co najlepsze!!! Czy Tyrion już łysy??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.04.2013 17:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Dziękuję bardzo! Urodziny mi się wczoraj trafiły jakoś tak przypadkowo:D Tyrion sierść jeszcze ma, uszy i ogon też. Niedobry jest skurczybyk, ale lubię gnojka, no normalnie lubię! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 12.04.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Sto lat!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.04.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Spóźniłam się, jak zwykle, ale Ty wiesz, że szczerze Ci życzę spełnienia marzeń! A ten wiąz, to ten?Tyrion, ty się pilnuj!!! Zemsta nadciągnie latem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.04.2013 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 no mnie jakby ruda uszkodziła mojego wiąza to chyba nic by jej nie uratowało;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.04.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Byłoby chińskie danie na obiad? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.04.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2013 Tyrion sierść jeszcze ma, uszy i ogon też. Niedobry jest skurczybyk, ale lubię gnojka, no normalnie lubię! To gdzie foty??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.04.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Słuszny punkt widzenia, niezwykle słuszny, Osiu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.04.2013 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Wlazłam w naiwności swej licząc na Kudłatego a tu... NIC CO TO MA ZNACZYĆ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.04.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2013 Braza czuje się urazona:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 14.04.2013 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2013 Brazunia, NAJLEPSZEGO WSZYSTKIEGO Mamy nadzieję złożyć co nieco osobiście z początkiem maja... :D Pięknego zycia w Brazoczysku dla Was wszystkich (z Brazylką włącznie)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.04.2013 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Braza czuje się urazona:evil: Mamuniu, a za co się obraziłaś???? Dzięki za życzenia!! Gagacia, może się w końcu doczekam .... Zdjęcia będą, obiecuję!!! Aktualnie z dziką radością rozpoczęłam erę t(a)rasową i ogrodową!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.04.2013 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 No ja sobie wyobrażam! Po takiej zimie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.04.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2013 Zdjęcia będą, obiecuję!!! Aktualnie z dziką radością rozpoczęłam erę t(a)rasową i ogrodową!!!! Brazulka, STO LAT spóźnione, ale z całego mojego wiedźmowego serducha;). Ja też siedzę od trzech dni na tarasie lub dłubię w ogrodzie(ale bez przesady;), nie można za bardzo szaleć po zimowym zgnuśnieniu i zastaniu kości;)). Moje dwa małe diablątka z Frodkiem-smrodkiem na czele upodobały sobie hortensje pnące i borówkę amerykańską... dwie sztuki obgryzły jak boberki;). Choć norniczkę rudą wczoraj widziałam czmychającą, więc może niewinne te moje diablątka:rolleyes:. A dzisiaj razem ze mną na tarasie wylegiwały się jaszczurki:cool:. Buziaki zostawiam:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.04.2013 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 (edytowane) Do niedawna padało, na szczęście to czas przeszły. Siedzę na tarasie z "geraldem" Córci na kolanach i zastanawiam się co zrobić w ogrodzie, żeby w końcu zaczęło mi się podobać ale też żeby chronic niewinne istnienia w postaci roslinek przed tym pioruńskim "turkuciem+podjadkiem" - skurczybyk do wejgelii się dobrał Nic, co zielone nie jest bezpieczne:mad: Agduś, no właśnie tego wiąza zdewastował!!!! Jakieś smutne resztki zostały więc daję mu jeszcze szansę!!! Mięśnie mam na pewno, czuję to!!! Przekopałam już 1/4 ogródka zwanego warzywnym a na przeniesienie czekają róże spod domu - zaczęło się docieplanie domu, a w kolejce czeka na remont wiatrołap róże muszę zmienić miejsce dyslokacji! Chyba dam zarobić jakiemuś pomocnikowi bo sama to mogę nie dać sobie ze wszystkim rady. Szanowny zarabia szmal - no ktoś musi to robić... Edytowane 16 Kwietnia 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 16.04.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Brazula jeszcze dla Ciebie z okazji urodzin spóźniony prezent: http://www.youtube.com/watch?v=UHkd96Jwp9c TEKST! CAŁY. ...no nie mogłam nie pomyśleć o Tobie słuchając tej miłej piosenki..... (może za wyjątkiem słowa "chmielne".. ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts