DPS 16.04.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Nie przekopuj, kobieto, tylko zagrab! W zeszłym roku też mówilismy Ci z Jamlesem, oczywiście przyznałas się do przekopania po fakcie, aleśmy Ci mówili, żebyś tego więcej nie robiła! Roboty sobie dodajesz, nie wiem, może lubisz, czy jak... Dobra, sama znajdę drzwi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.04.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2013 Może nie lubi i nie ma na to siły.. ale pisała przecież.. ładnie wygląda U mnie starszak też przekopał... ładnie wygląda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.04.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2013 U nas, jeżeli się nie przekopie, to można sobie grabkami podrapać po wierzchu. Turkuciowi powiedz, żeby uważał, bo zemsta za rozwiąza nadciągnie całkiem niedługo! A dokładniej to zapewne na początku lipca, kiedy tylko skończy się obóz karate. (Może być? Nie masz w planach jakiegoś Hiszpana w tym czasie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2013 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 No - akurat u Was to glina jest i takiej glebie wzruszenie jej i przewrócenie do góry nogami zawsze się przydaje, inaczej się po prostu zasklepia. Ale u Brazy piaseczek, taki jak i u nas, więc nie ma najmniejszego powodu, żeby wiosną tam ze szpadlem latać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.04.2013 06:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 U nas też trzeba przekopać.. Na tą okoliczność w zeszłym roku nabyłam ... widły... super się przekopuje widłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 U nas na piachu to między widłami się przesypuje najczęściej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2013 16:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Jestem absolutnie, totalnie złachana!!! Zachciało mi się kolejnych roślin - na marginesie specjalnie po nie jechałam kilkanaście km - i stwierdziłam radośnie, że mogą mi umilać widok z okien sypialni i salonu ... Niezorientowanych informuje, że tam jest potężny modrzew i mnóóóóstwoooo trawy przeplatanej mchem! Urobiłam się po pachy, ale chyba warto było .... Jak się jednak okazało roslinek mam za mało i trzeba dobrac im troche towarzystwa. Jutro powtórka z rozrywki. Dom sie dociepla!!! A Tyrion dzielnie w docieplaniu pomaga: nosi pędzle, styropian, kołki ... tylko dlaczego w zupełnie innym kierunku??? W kopaniu też jest niezastąpiony!!!! Jutro pstryknę zdjęcia, dzisiaj już nie mam siły, nadaję z tarasu, na tyle jeszcze było mnie stać:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.04.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Najfajniejsze w tym jest to, że człowiek, choć taki złachany, szczęsliwy jest, jakby mu kto w kieszeń napluł! Zmęczenie MOŻE dać endorfiny, nie ma wątpliwości! Też dzisiaj sadziłam sporo, w pierdonce parę dni temu zrobiłam zaopatrzenie. Tylko te "tośliny" pierdonkowe... Naprawdę, nazywanie sadzonkami 2- i 3-centymetrowych odcinków pojedynczych korzonków to powinni być karalne! Jak nie wyrosną, to normalnie maila z pozdrowieniami do nich napiszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 To i ja się załapię, bo z gościnnego też będzie widać! No chyba, że Młoda znów zmieniła zdanie i przebudowałaś po cichu górę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 Na górze bez zmian! W pozostałych częściach zresztą też:wiggle:Jest szansa, że na nowy wiatrołap się załapiecie... Zimno się zrobiło, podobno jutro ma być o wiele chłodniej a mi parę roślinek zostało do wkopania. I chyba cholewcia wypadałoby jakiś koperek i marchewke posiać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.04.2013 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 U nas jeszcze jutro ma być ładnie. Muszę sprawdzić, jak w weekend. Małgo się wybiera na turniej karate do kopalni w Bochni (nie pytaj, czemu tak...). Gdyby było brzydko, nie żałowałabym przynajmniej, że pod ziemią siedzi, zamiast na słoneczku. Nowości i tak tyle nas czeka w Uroczysku, że i bez wiatrołapu będziemy dłuuuuugo podziwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.04.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2013 O kopalnię nie pytam z tego prostego względu, że mnie zatkało ... A dołoże ten wiatrołap, a co!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.04.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Już jest jutro:rolleyes: pstrykać miałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.04.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Może i opstrykała, tyle, że nie pokazała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.04.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Braza czy tobie mialam tez dalie wyslac obiecane jesienia ? bo maxtorce w poniedzialek wysle, jak tak to adres mi na priva wyslij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.04.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 BRAZA!!!! Gdzie foty???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.04.2013 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Braza, nie za bardzo Cię zatkało? Odetkaj się wreszcie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.04.2013 04:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Odetkało mnie! Foty są i owszem, tylko że nie chcą same pójść do komputera na górę... Jeśli dzisiaj dam sobie lekki odbój ... jeśli nie będę przekopywała połowy trawnika ... jeśli będę miała siły wejść po schodach na górę w postawie pionowej a nie na czworaka ... to może w końcu przerzucę te foty na inny nośnik ... TAR-cia, wspominałaś o daliach i owszem, nie chciałam być nachalna, adres wyślę na PW:cool: I specjalna informacja dla Toli: modrzew się puścił!!!!!! Czy ktoś może mi wyjaśnić, dlaczego do cholery ja tak wcześnie wstałam???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.04.2013 06:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Wyrzuty sumienia Cię gryzły przez te foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.04.2013 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Do kopania Ci śpieszno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts