sipatka 23.04.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dzień dobry.A jak się dzieli dalie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 no jak masz jedna wielka bryle to ona sklada sie z mnostwa kartofli i ja te kartofle rozdzielam po kilka szt. na sadzonke, choc nawet z pojedynczego kartofla sadzonke zrobisz i wyrosnie ladny kwiatek. z takiej jednej bryly to i z 15 by wyszlo, ale juz nie chce mi sie bawic, podziele na 3 rowne czesci i niech dziewczyny dalej sie z tym uzeraja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 23.04.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 O raaany. To ja sobie załatwiłam sprawę...... Miałam kilka dali i przechowywałam je w domku we wiadrze z piaskiem. Ale wiosną się okazało, że tam gdzie była nóżka kwiatka (znaczy resztka łodyżki) to przegniło i ja wyrzuciłam te bulwy - a one były tylko obkurczone. No niezła ze mnie ogrodniczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 te bulwy sie namacza co najmniej 12 godzin przed sadzeniem, ale moje nie sa obkurczone tylko takie miesiste kartofle, choc te obkurczone to pewnie tez by byly ok. czyli dalie do smieci poszly? coz kazdemu sie zdarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2013 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 TAR-cia, spoko. Ja swoich nie moczę. Wkopuję, dodaję g..a w granulkach i wlewam wody - tak niedużo. Zakopuję, podlewam i basta! Muszą przetrwać, innego wyjścia nie mają! W piżamie też już do ogrody wychodziłam - latem! U mnie to sie tylko sarny i dziki mogą zgorszyc lub zdziwić Zimno!!!! A ja rabatkę przed domem organizuję, no żeby to! Człowiek do zadań specjalnych pół dnia walczył ze starą trawą, aż szkoda jej wyrzucać taka ładna. No i dom się ociepla cały czas. Mam zdjęcia, ale psia krew do góry dojść nie mogę żeby je zgrać ... Może by tak wirtualnego kopa, co ...??? Tylko nie kopcie za wcześnie, zaraz jadę z Młodą na hiszpański, tak po 18-ej:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.04.2013 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Kopam:lol:... już po 18:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 23.04.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Braza kurde flak, jest wpól do dwudziestej pierwszej:mad: kopa chcesz?!?!?!?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ona nie chce razkopa.. Ona chce wpie..ol... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.04.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Ja wiedziałam, że nic z tego nie będzie, po prostu wiedziałam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.04.2013 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 Dopiero wczołgałam się na górę ale zgrałam zdjęcia. Solennie obiecuję, że jutro w ciągu dnia, a przynajmniej do późnego popołudnia jakoś je ogarnę i wrzucę!!! Arnika, no qurdeeee, zabolało .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 23.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2013 To ja Ci dołożę z drugiej strony na wyprostowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.04.2013 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Hmmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.04.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Dopiero wczołgałam się na górę ale zgrałam zdjęcia. Solennie obiecuję, że jutro w ciągu dnia, a przynajmniej do późnego popołudnia jakoś je ogarnę i wrzucę!!! Arnika, no qurdeeee, zabolało .... Jeszce raz chcesz????? Nooo prosisz się.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.04.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 Przestraszyła się i uciekła! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 24.04.2013 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2013 co się Brazy czepiacie są rzeczy gorsze od braku zdjęć np. skopana Barca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.04.2013 04:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 U mnie syn niepocieszony... A Realu to nikomu nie żal??? Pewnie nie bo Robercik im dokopał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2013 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 jak nasi biją to jest zawsze w porządku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 A Barcy mi żal .... Tak mnie skopaliście, że ledwo łażę, jakimś cudem jednak do góry się wczołgałam i idę do dziennika pisać. Cierpliwości i nie kopać więcej, bo się w ogóle w sobie zatnę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Braza siedz w poniedziałek w domu i czekaj na kuriera, jutro wysylka paczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 25.04.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Eeee, jakoś Ci nie wierzę już w te zdjęcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts