Arnika 25.04.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Nic już nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.04.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr.........................wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr......................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 25.04.2013 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Puk puk, ja tak po cichaczu chce sie tylko przywitac Wow jakie zmiany! Szkoda, ze nie wypalilo Wam z budowa Wdziecznego, bo bardzo jestem ciekawa jak by to u Was wygladalo Ale ...(wiem,ze sie nie zaczyna zdania od ale..ale musze ) zmiany w przeciagu tych kilku lat sa wspaniale...fajnie jest tak sobie popatrzec:yes: Ciekawi mnie jaki kolor elewacji wybierzecie... w komentarzach chyba nie dam rady tego wyszukac Jak ja kocham konie! (na odleglosc, bo sie boje, ze mnie kopna tam gdzie nie trzeba ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 25.04.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Braza, przyszłam wyrazić swoją wdzięczność za informację o puszczającym się modrzewiu. W tym roku czekałam wyjątkowo długo, tym bardziej smakuje wybornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2013 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mmelisa, witama cieplutko!! Dziękuję za miłe słowa. Chwilami też żałuję, że nie udało się z "Wdzięcznym", nadal jest to jak dla mnie jeden z ciekawszych projektów! I jeszcze jedno: konie nie kopia bez powodu, więc spokojnie:D Gagatka, jak Ty ślicznie warczysz:wiggle: ... żeby jednak tak .... wark .... gdy ja Ciebie imiennie wymieniam w swoim dzienniku Wszystkim niedowiarkom powiem tak: nie chcę być niegrzeczna, dlatego nie wrzucę buźki najbardziej adekwatnej do mojego aktualnego stosunku do Was ... Idźcie do dziennika, niewdzięcznicy!!!!!! TAR-cia, nie ruszę tyłka nawet na pół centymetra!!!!! Tolunia, cała przyjemność po mojej stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 25.04.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 styropian jak styropian;) rabatki też noooooooooooooo ale Tyrionek wymiata no cudna rasowa paskuda:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2013 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wiedziałam, dlatego stopniowałam napięcie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 (edytowane) Braza, ja czekam czwarty rok na przypływ gotówki. Mam siatkę i położony klej pomalowany bardzo dobrą farbą Caparola, podkładowa i kolor i, jak na razie tynku mi nie brak. Wszystko zresztą przez to, że chcę gładki, a gładki ma tylko STO i zaj... drogi. Więc potrzebuję duuużo gotówki A Tyrion smieszny bardzo, bo głowę ma już taką "dorosłą" a ciało szczeniaka Edytowane 25 Kwietnia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Mam ochotę na jasny popielaty tynk/ Mapei takie ma na pewno, ale nawet nie pytałam o koszt ... Wiem też, że pod tynk muszę położyć taki sam kolor gruntu, bo mogą być prześwity. Ewa, a dlaczego akurat gładki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Wiedziałam, dlatego stopniowałam napięcie:D Małpa;) Cudnie tam macie no i szacun za ten ogrom prac kopalnianych:cool: A Tyrionek .........kochany zbój:D Brazunia pamiętaj że trzmielina oskrzydlona duża będzie, ona ladnie symetrycznie rośnie wzdłuż, wszesz i na wysokość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 o ja dziś kupiłam 2 trzmieliny oskrzydlone , slicznie wyprowadzone na pniu, jutro posadze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tyrion na prawdziwego zbojce wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 o ja dziś kupiłam 2 trzmieliny oskrzydlone , slicznie wyprowadzone na pniu, jutro posadze Tarcia a zrobisz jakieś zdjątko tym trzmielinom? Takich na pniu jeszcze nie widziałam, ciekawa jestem jak to zrobili bo myślę że łatwe to nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2013 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tola, ja właśnie dlatego nabyłam tę trzmielinę, że rośnie spora. A do tego wybarwia się na czerwono - no ideał!!!! I dlaczego zaraz małpa ...???? Tyrionek to cała epopeja, zbój straszliwy ale i słodziak niemożebny. Poza tym .... to pańci pieszczoszek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Tarcia a zrobisz jakieś zdjątko tym trzmielinom? Takich na pniu jeszcze nie widziałam, ciekawa jestem jak to zrobili bo myślę że łatwe to nie było. oki tylko jutro, a pien jest trzmielinowy, nie jest tez szczepiona, ale w ogrodnictwie od razu przykuly mój wzrok swoim kształtem. jak zobaczyłam, ze to oskrzydlona to od razu dwie zlapalam, te trzmielinki to takie moje zeszłoroczne chciejstwo byly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.04.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 . Poza tym .... to pańci pieszczoszek:yes: mój pieszczoszek wlasnie tak sprytnie mnie z miejsca wyrugowal, skulil się w klebol i nakryl kocykiem i udaje ze spi:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.04.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Bo nie znoszę baranków. Wymyśliłam sobie, że zrobię z baranka bonia wokół okien a reszta będzie gładka, więc te obramówki są tylko fakturą a nie kolorem. I tak mam i tak fajnie wygląda. Tylko, ze nie mam tynku a sam pomalowany klej... na razie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 25.04.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Będziecie dziewczynki z tej trzmieliny zadowolooone:DRośnie dość szybko i oprócz tego że się ładnie przebarwia ma ciekawy pokrój , I gałęzie, takie lekko spłaszczone i jakby segmentowane.No i nie przemarza.Moja ma chyba 4 lata i wyskokość ok. 1,5 metra a musi walczyć o żarcie z milionem brzóz i sosen;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.04.2013 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Widziałam tę szczepioną trzmielinę, ale ... wybrałam to. Mam nadzieję, że dostosuje się do mojej zasady "przetrwają najsilniejsi":D Idę spać, jestem totalnie, absolutnie wypluta i zmęczona! Straszliwie haruję od pewnego czasu i zaczyna mi to przeszkadzać ... Spokojnej nocy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.04.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2013 Noo Tyriona strach się bać... Braza.. wreszcie... Mężowi też się podoba... I widać , ze zbój z niego jest.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts