TAR 26.04.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 TARcia,... Ty to nie masz boiska.. Ty masz serwetkę co najwyżej.... Ja to dopiero mam boisko... Ale ja trawnik lubię.. bardzo lubię... i baaardzo lubię kosić... tam serwetke, boisko mam i basta, a ja wole i tak rabatki, ty to dziwak jesteś z ta trawa:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Dlaczego dziwak????Posiana.. co tydzień kosiarką przelecę.. od czasu do czasu papu dam i podleje.. rośnie jak głoopia.. zielono jest.. Inka jak zielone zobaczyła to za nic do domu nie chce przychodzić... A z rabatkami kłopot mam bo się nie znam... Nie wiem co i jak, jak przycinać.. itd.. Z trawą to proste jak drut... Ni o konkretne zajęcie.. znaczy koszenie.. Widać od razu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 no dziwak rabatkami się zajmij, bo ty tylko udajesz ze nie potrafisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2013 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Wy obie te Wasze "boiska" to se schowajcie, dobra? JA to dopiero mam ze dwa stadiony olimpijskie ale za to w kilkunastu kawałkach, gdzie trzeba kosiarką manewrować jak na ciasnym parkingu, a kosiarka ciężka i bez napędu. Jak policzyłam sobie kiedyś, to jakieś 30 arów tej trawy mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 no tak przy tobie to obie wypekamy ale...... kochana nie zapominaj i ty Arni tez, ze ja mam jeszcze jedno pole w zanadrzu nieobrobione, tam jeno laka kwietna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.04.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 I dobrze Ci tak! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 DPSia... bo o Ciebie to maż nie zadbał...Mój mnie kocha i kupił mi kosiarkę z napędem.. po tym jak pierwsze koszenie zrobiłam pożyczoną od kolegi małą elektryczną...Byłam zajechana..Szukaliśmy kosiarki z napędem (teraz wiem, że powinniśmy kupić z napędem tylnym.. a nie przednim... ) , z szerokim cięciem i dużym koszem... Taką mam i sobie chwalę.. po dwóch sezonach przeszła duuuży serwis.. wymiana paska, czegoś tam jeszcze, chyba piasta czy też inny metalowy dynks..., olej i nowiutki nóż... I takie koszenie u mnie około 1000m2 trawy to zajmuje 1,5 godzinki.. noo jak za bardzo urośnie to 2 godziny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 26.04.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 łeee to mój mnie kocha jeszcze bardziej bo sam kosi trawnik a jak mi pomagal odchwaszczyc rabate to wszystkie czosnki miniaturkowe powyrywal, bo myslal, ze to chwasty:lol2: prawie zeszłam 300 cebulek poszlo w pip:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 .... posadź tam jakieś okrywowe, dąbrówka ..... ...... za rok drogę do Perły okryje PS. Arnika, po dwóch sezonach nowy nóż ....... badziew, nadwrażliwość albo kamieniołomy kosiłaś albo jak sąsiadka ...... auta nie myje, jak się zbrudzi ..... kupuje nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 26.04.2013 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 Noo parę razy za płotem potraktowany był kamcurem, że aż klin zerwało.. myślałam, ze szlag trafił kosiarkę.. Przed płotem i przy rowie też kamienie były.. Najgorzej dostał za płotem, za działką.. Tam tego jest tyle, że masakra.. i nie sposób jest przewidzieć gdzie te kamienie są..I chyba tez badziew.. bo żeby aż tak był powyginany.. Teraz na zielone za płotem każe kosę odpalić.. a nie kosiarką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 26.04.2013 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2013 na kamienie to tylko ..... diamentowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Bo mój mąż mnie kocha - pomaga mi się odchudzać. Już mu zapowiedziałam, że w tym sezonie będzie musiał się włączyć w to koszenie trawy, jednoosobowo nie dam rady wszystkiego zrobić, a teren gospodarstwa musi przyzwoicie wyglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.04.2013 06:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Aż miło Was czytać!!! Klamka zapadła, niczego nie sieję, czekam aż samo wyrośnie! Rabat za wielu zrobić nie moge, bo musi zostać dojazd do drewutni, drewno samo nie przyjdzie. A propos kosiarki: moja powoli diabli biorą , chociaż może właśnie najpierw jakiś przegląd jej zrobię .... zobaczymy .... ale gdybym musiała nabyć nowa, to jaką polecacie? Przymierzałam się do Husqvarny, tylko że to drogie pioruństwo. Widziałam jeszcze jakieś pod tytułem Vikling, tylko czy to się nada?? Mam trochę tego koszenia mimo wszystko ... Padało u mnie, musiało zresztą, bo wczoraj podlewałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2013 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Zazdroszczę tego deszczu, bo to, co pojawiło się u nas trudno nazwać deszczem, raczej taka mgiełka jakaś. Doczekać się nie mogę, żeby Twój ogród obejrzeć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 27.04.2013 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Brazula jak masz dużo koszenia to: 1. najlepiej żeby kosiarka z napędem była2. silniki Briggs&Straton są bardzo dobre do kosiarek3. wprawdzie kosić trzeba częściej bo trawa krótka musi być ale dla większych powierzchni opcja mulczowania jest genialna;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.04.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Vikinga to ja tylko opony zimowe miałam i były to najlepsze zimowki na jakich jezdzilam o kosiarkach się nie wypowiem emajle jutro sprawdz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2013 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Ja ma B&S i jest niezła.. ale przedni napęd.. Jakbym miała teraz kupić to poszukałabym kosiarki z tylnym napędem np Hondę... Noo dobre rzeczy nie są tanie .. niestety..Ta moja kiedyś ponad dwa tysie kosztowała.. 3 dni temu w LM widziałam moją kosiarkę za niecałe 1700zł.. końcówka serii.. a co za różnica kiedy wyprodukowana.. ma kosić, serwis do niej jest, i części zamienne są... Ale jak masz dużo do koszenia.. ja bym się zastanowiła nad traktorkiem... i można do tego dokupić pług do odśnieżania... Szanowny mógłby się pobawić.. a i Ty szybko byś obleciała włości.. moja ciotka ma taki traktorek.. boski jest.. U mnie za mała powierzchnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.04.2013 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Tes mam traktorek:wiggle: właściwie to mój m. ma:p kosimy nim ok. hektara... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.04.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 Tes mam traktorek. Kosimy nim około 4 hektarów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 27.04.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2013 A na co Ci łąka i siano?????? Bo rozumiem, że Wy łąkę kosicie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts