Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Ja nie wyjechałam. Zimno i bez sensu. Dziś cały dzień deszcz lał... Jeżeli bym gdzieś pojechała, to w ciepłe kraje, ale podobno w Hiszpanii snieg pada, więc nigdzie nie ma pewności :)

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cześć http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_biggrin.gif

Siedze w Wiśle od niedzieli...dwa dni pochmurne, dwa pogody, dzisiaj leje cały dzionek http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_evil.gif

Jak łaziłem, to znalazłem fajną knajpę...

[TABLE]

[TR]

[TD]

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Witam wszystkich .

Wlasnie zaczynam swoja wachte i tak do 04.00

Jestem chwilowo w Zielonym Kraju na zachodnim brzegu.Chlodno, ale slonecznie, a za pare dni ruszam do kraju Kwitnacych Tulipanow na zakupy.Trzeba nowe tulipany albo i cos ciekawszego zakupic do Brazoczyska.

Pozdrawiam porannie i zycze wszystkim milego dluugiiiegoooo weeekendu

to chyba złośliwe tak życzyć ....ja chcę końca łykendu , bo jak nie , to zacznę łykać ;) ....z końcem ma nadejść ciepło , przynajmniej na 3 dni :rolleyes: morze drzewa zaoszczędzę , bo jak sie nic nie zmieni , to spalę w tym maju przyszłoroczny zapas :jawdrop: Edytowane przez relek

Mężu mój kochany, a kilka miłych słów do żony to zbytni wysiłek????:mad: Że nie wspomnę o spojrzeniu do dziennika celem ujrzenia, jakich bohaterskich czynów do tej pory dokonałam!!!!

Króliczku Ty to wiesz, jak sie ustawić w dni wolne:)

U mnie zimno! Za to Tyrionkowi gorąco od dwóch dni jest - szkolenie zaczął:)

Tiiiaa... za niebieskie tulipany i własny odkurzacz bym oddała...:cool:. Po co Ci odkurzacz? Sprzątanie jest passe;). W ogrodzie można dłubać w tym czasie bezkarnie lub poszkolić się Tyrionkiem;):D. Szczęśliwy chyba chłopak, co?:cool:

Buziak.

Yetek gdzie się szlajasz paskudo nie mam jak Ci donieść uprzejmnie że praktycznie wsio co wsadziliście się przyjęło:P

Brazula daj jakie fot Tyrionkowe to zaraz Ci ranking wejść podskoczy;) a jak Ty nie chcesz tulipanków to ja chętnie przygarnę jak Szanowny coś przywiezie i nie będę wybrzydzać:rotfl:

Yetek gdzie się szlajasz paskudo nie mam jak Ci donieść uprzejmnie że praktycznie wsio co wsadziliście się przyjęło:P(...)

I co się tak tym jęzorem wachlujesz? Chyba faktycznie fest się za mną naciekałaś :lol2:.

...tylko co to znaczy: "praktycznie wsio"? Co zamordowałaś? :evil::p

No paczta Państwo, jak to sie Towarzystwo hurmem rzuciło na pogaduszki:D Yeti nawet ten swój kosmaty za..... nos wychynął z czeluści jakowyś!!!! I na Swaroża, Gwoździk się wybił, no cuda Kochani, cuda!!!!

Kolczastego Zwierzaka nie widziałam i nie słyszałam. .... Podpowiedz mi, o którego Zwierzaka chodzi ....

Sprzatania nienawidzę, chyba bardziej to tylko prasować nie znoszę! A kwiatki i owszem, mogę od czasu do czasu powsadzać, czemu nie?! Tulipany i owszem, ale ja nigdy nie pamietam, gdzie je wsadzam i później się dziwię, gdy wykopuję cały koszyk realizując jakąś kolejną wizję!!! Rasia, a te niebieskie tulipany to takie rzadkie są????

Tyrionka zdjęcia będą gdy się znowu do stacjonarnego kompa dorwę, na geraldzie nie ma zdjęć. Gwoździku, inteligencją znajomego karła nasze super psiąto prawie już dościga, wzrostem chyba prześcignął:D

Tradycja w narodzie rzecz święta, wiec sobie dzisiaj trochę w ogrodzie popracowałam. Depsie jutro przyjadą, lepiej żeby w ogrodzie ład i porządek były bo sobie po mnie Depsia pojedzie jak po zdechlej kobyle;) Poza tym to ja tego przeboju o 3-cim Maju, co to go Relcia przytaczała, nie znam to i śpiewac nie mogłam - z pożytkiem dla wszystkich mieszkańców lasu na pewno!!!!

Edytowane przez braza