EZS 02.05.2013 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Ja nie wyjechałam. Zimno i bez sensu. Dziś cały dzień deszcz lał... Jeżeli bym gdzieś pojechała, to w ciepłe kraje, ale podobno w Hiszpanii snieg pada, więc nigdzie nie ma pewności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 02.05.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Cześć http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_biggrin.gifSiedze w Wiśle od niedzieli...dwa dni pochmurne, dwa pogody, dzisiaj leje cały dzionek http://forum.budujemydom.pl/style_emoticons/default/icon_evil.gifJak łaziłem, to znalazłem fajną knajpę... [TABLE][TR][TD] http://forum.budujemydom.pl/style_images/bd/img-resized.png Zmniejszono 93%http://forum.budujemydom.pl/uploads/monthly_05_2013/post-22879-1367523041_thumb.jpg3264 x 2448 (1.84MB) [/TD][/TR][/TABLE] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 02.05.2013 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Witam wszystkich .Wlasnie zaczynam swoja wachte i tak do 04.00Jestem chwilowo w Zielonym Kraju na zachodnim brzegu.Chlodno, ale slonecznie, a za pare dni ruszam do kraju Kwitnacych Tulipanow na zakupy.Trzeba nowe tulipany albo i cos ciekawszego zakupic do Brazoczyska.Pozdrawiam porannie i zycze wszystkim milego dluugiiiegoooo weeekendu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 02.05.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 (edytowane) to chyba złośliwe tak życzyć ....ja chcę końca łykendu , bo jak nie , to zacznę łykać ....z końcem ma nadejść ciepło , przynajmniej na 3 dni morze drzewa zaoszczędzę , bo jak sie nic nie zmieni , to spalę w tym maju przyszłoroczny zapas Edytowane 3 Maja 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.05.2013 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2013 Mężu mój kochany, a kilka miłych słów do żony to zbytni wysiłek???? Że nie wspomnę o spojrzeniu do dziennika celem ujrzenia, jakich bohaterskich czynów do tej pory dokonałam!!!! Króliczku Ty to wiesz, jak sie ustawić w dni wolne:) U mnie zimno! Za to Tyrionkowi gorąco od dwóch dni jest - szkolenie zaczął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.05.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 no przeca Pan Mąż powiedział Ci kilka miłych słów tulipanów Ci nakupi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 06:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Tiiiiaaaaa .... to jakby mi na imieniny odkurzacz na ten przykład w prezencie kupił .... Cholera, po tym ocieplaniu okna wypadałoby umyć .... no nie chce mi się!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Nie myj... deszcz pada i znów zaciapie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Dzień dobry Kopę lat ... Tyrion za cholerę nie podobny do tego filmowego - za piękny ... no może trochę wzrostem pasuje ... PS. Jeszcze się wbiję ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.05.2013 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Tiiiaa... za niebieskie tulipany i własny odkurzacz bym oddała.... Po co Ci odkurzacz? Sprzątanie jest passe;). W ogrodzie można dłubać w tym czasie bezkarnie lub poszkolić się Tyrionkiem;). Szczęśliwy chyba chłopak, co? Buziak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.05.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 ...i Szanownemu za niewinność się dostało ...ale przynajmniej przy okazji dowiedziałem się, że Brazie ani kwiatkiem, ani odkurzaczem nie dogodzisz... PS Miałaś już kontakt z Kolczastym Zwierzakiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 03.05.2013 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) nie wolno dłubać w ogrodzie , bo dziś jest święto ....trza być patriota trza zdrowaśki i dookoła doma z flagą skocznym marszem w rytm "Witaj Maj , trzeci Maj, u Polaków błogi raj! ":wave: Edytowane 3 Maja 2013 przez relek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2013 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Yetek gdzie się szlajasz paskudo nie mam jak Ci donieść uprzejmnie że praktycznie wsio co wsadziliście się przyjęło:P Brazula daj jakie fot Tyrionkowe to zaraz Ci ranking wejść podskoczy;) a jak Ty nie chcesz tulipanków to ja chętnie przygarnę jak Szanowny coś przywiezie i nie będę wybrzydzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 03.05.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 parzydło zdecydowalo się wylezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 03.05.2013 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Yetek gdzie się szlajasz paskudo nie mam jak Ci donieść uprzejmnie że praktycznie wsio co wsadziliście się przyjęło:P(...) I co się tak tym jęzorem wachlujesz? Chyba faktycznie fest się za mną naciekałaś . ...tylko co to znaczy: "praktycznie wsio"? Co zamordowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 (edytowane) No paczta Państwo, jak to sie Towarzystwo hurmem rzuciło na pogaduszki:D Yeti nawet ten swój kosmaty za..... nos wychynął z czeluści jakowyś!!!! I na Swaroża, Gwoździk się wybił, no cuda Kochani, cuda!!!! Kolczastego Zwierzaka nie widziałam i nie słyszałam. .... Podpowiedz mi, o którego Zwierzaka chodzi .... Sprzatania nienawidzę, chyba bardziej to tylko prasować nie znoszę! A kwiatki i owszem, mogę od czasu do czasu powsadzać, czemu nie?! Tulipany i owszem, ale ja nigdy nie pamietam, gdzie je wsadzam i później się dziwię, gdy wykopuję cały koszyk realizując jakąś kolejną wizję!!! Rasia, a te niebieskie tulipany to takie rzadkie są???? Tyrionka zdjęcia będą gdy się znowu do stacjonarnego kompa dorwę, na geraldzie nie ma zdjęć. Gwoździku, inteligencją znajomego karła nasze super psiąto prawie już dościga, wzrostem chyba prześcignął Tradycja w narodzie rzecz święta, wiec sobie dzisiaj trochę w ogrodzie popracowałam. Depsie jutro przyjadą, lepiej żeby w ogrodzie ład i porządek były bo sobie po mnie Depsia pojedzie jak po zdechlej kobyle;) Poza tym to ja tego przeboju o 3-cim Maju, co to go Relcia przytaczała, nie znam to i śpiewac nie mogłam - z pożytkiem dla wszystkich mieszkańców lasu na pewno!!!! Edytowane 3 Maja 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 03.05.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Yetek ja nie zamordowałam bo rąsi do tego nie przyłożyłam to Wy sadziliście:P dwa derenie cicho siedzą i nic nie puszczają trzeci się puścił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 U mnie Yetusiowe wszystkie idą jak goopie, aż miło popatrzeć!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 03.05.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 czosnek się łyka .... zapamiętaj te słowa ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.05.2013 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2013 Mamuniu ... Poważnie to brzmi, zapamiętam na pewno cokolwiek by to nie znaczyło!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts