EZS 04.05.2013 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2013 wystarczy kota wywalić z sypialni i zamknąć drzwi. I po bólu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
relek 05.05.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 tia ona drapie drzwi ,podłogę ,charcze........ aż obudzi teraz będzie troszkę spokoju , bo lato i mam sumienie wieczorem za drzwi wykopać , ale i ona sama woli teraz noce spędzać na świeżym powietrzu , rano za to robi oblot wszystkich parapetów nie cierpię kotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Dzisiaj koty były grzeczne chyba ze wzgledu na Depsiów ... cwane pokazały, że one wcale a wcale wredne nie są. Sołtys robi faktycznie pyszną kawę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 .... kawa kawą ... nie będę cytował smsa, którego dostałem wczoraj wieczorem .... ... dobrze, że Pinezka świadkiem Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 no teraz to pojechales, cytuj natentychmiast:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Dobry wieczór, centryum nadawania w G. Działa znowu! Cjoć szkoda, że tylko jeden dzień byliśmy... Ale słuchajcie - JAKIE TAM SĄ ZMIANY, NO!!! Nor malnie z tej rudery, którą nasza Brazunia kupiła, powstał teraz piękny nowoczesny dom, przestronny, przemyślany, jasny, poukładana przestrzeń logicznie i estetycznie - normalnie puchnę z dumy, że TAKĄ projektantkę znam! I te schody!!! I ta szafa córciowa!!! I to wszystko!!! A pies... Jak on śmiesznie nosi miotłę i atakuje kija!!! A w ogrodzie porządek taki, że u mnie to chyba nigdy takie wylizane nie będzie! No zachwycona jestem [po prostu i cała dumna, bezwzględnie i absolutnie!!! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Zarumieniłam się ..... poważnie!!! Gwoździku, lepiej nie cytuj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 ... Nor malnie z tej rudery, którą nasza Brazunia kupiła, powstał teraz piękny nowoczesny dom, przestronny, przemyślany, jasny, poukładana przestrzeń logicznie i estetycznie - normalnie puchnę z dumy, że TAKĄ projektantkę znam! jakiej rudery .... jakiej rudery .... ruderę to ja remontuję Zarumieniłam się ..... poważnie!!! Gwoździku, lepiej nie cytuj:D .... NIGDY nie cytuję prywatnej korespondencji.... ... przesyłam do IPN-u .... i kiedyś, jak będziesz posłanką ..... wyciągnę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Wiedziałam!!!! A jesli zostane tylko burmistrzem tego zadupia o 9 km ode mnie to zachowasz dla siebie???? Ty masz Loft, ja miałam ruderę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.05.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Jak zostaniesz burmistrzem i zaczniesz w Czaplinku promować turystykę i miasto wreszcie dostrzeże swoje możliwości i coś z nimi zrobi, to ja osobiście nie pozwolkę NIKOMU wyciagać żadnej Twojej korespondencji! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Trudna sprawa, kruca bomba, trudna sprawa .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Depsia nie ma tu nic do gadania .... Smsa mam ja .... Pani Burmistrz .... ale don't worry.... bo .... Ocynkowany zawsze gra fair .... zawsze .... .... dopóki ktoś mu nie nadepnie na piętę ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Ja do Twojej pięty nie sięgnę, zasnę wiec spokojna:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Gwozdziku jak dobrze ze ty na mnie nic nie masz, nie chciałabym być twoim wrogiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.05.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 No obyś się nie zdziwiła, obyć, Gwoździk czuwa:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Gwozdziku jak dobrze ze ty na mnie nic nie masz.... ... to się okaże ... ... startuj na Burmistrza .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 na razie soltysowstwa może bym poprobowala sasiedzi mnie namawiają , a może rzucic się od razu na wojtowa???? co się będę rozdrabniac no nie:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Eeeetam sołtysowa.. na burmistrza TARcia.. na burmistrza.... Widzę że pomidorowa pyszna była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 na burmistrza nie mam prezencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.05.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Nooo taaaaa...W dresie to Ty wyglądasz lepiej niż nie jeden burmistrz w gajerze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts