braza 05.05.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 Pomidorowa udana, ale to betka ... ten burmistrz spać mi nie da .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 na burmistrzów w dresie minęła moda .... .. teraz trzeba mieć gajer i kołnierzyk ... .... oczywiście dres pod spodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.05.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 no parsknelam piwem na monitor, ty to potrafisz mnie rozbawic:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 05.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2013 nie jestem burmistrzem .... na szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2013 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 .... dopóki ktoś mu nie nadepnie na piętę ..... raczej na łebek to kiedy są wybory ....... zdjęcie z Leszkiem może być potrzebne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Zorientuję się co do daty i się zgłoszę Piękna pogoda, nawet ubrałam się odpowiednio do planowanych prac .... tylko, że nie chce mi się robić!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Piękna pogoda, nawet ubrałam się odpowiednio do planowanych prac .... bikini Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Wytłumacz Tyronowi, jak zechcesz to Ci cały ogród przekopie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.05.2013 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Nie w bikini, co prawda, tylko w szortach i koszulce, ale rpóbowałam przygotować grunt pod kamienną opaskę przy domu od strony modrzewia .... Tyrion pomagał - nie powiem - ostro, ale ja i tak odpuściłam, nie chciało mi się!!!Ktoś wie, dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.05.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 ...... ja i tak odpuściłam, nie chciało mi się!!! Ktoś wie, dlaczego?? niektórzy tak mają w genach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Brazunia - było super, w jakims sensie uratowałas nam zycie .. dzień i noc u Ciebie przetrwalismy we względnym spokoju (no - spokoju to za duże słowo) dzięki Tobie! Oczywiście obalona przez nas butelka wina też pomogła ale tu wykazałaś cierpliwośc wielką (jako ta niepijąca) kiedy to zasiedzielismy sie po nocy......... Na szczęście wieści otrzymalismy w końcu dobre (jak wiesz).... Dziekujemy za sniadanka z serkami naszymi ukochanymi (doceniam, że je kupiłas, mimo, że ich szczerze nie znosisz..) I muzyczki trochę posłuchaliśmy (Andrzej Zaucha jest the best!) Głowka bolała na drugi dzień troszke, ale co tam..... I szkoda tylko, że taka ładna byla pogoda, bo zamiast w pieknym Brazulowym salonie to siedzielismy na tarasie:cool: Nooo - dom Brazowy powoli nadaje się do pism wnetrzarskich jako połaczenie urody i wygody - tu Braza ma wyczucie i nie robi nic "na pokaz" tylko tak, żeby się dobrze mieszkało. Jako, że dom ma być dla nas a nie ... itd. Zaraz wrzucę kilka fotek Tyrionkowych w nagrodę! Ucałowania także dla Karli . Acha - Tyrionek i szczotka - faktycznie - kINO ZA DRAMO :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ja sem netoperek...! A kiedy leżę to jestem gżdaczem... A na koniec - bardzo dorosły i zamyślony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.05.2013 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Wszystko prawda o tym Brazowym domu! Żałuję tylko, że nie zrobiłam Tyrionowi zdjęcia ze szczotką... Brazunia, czy mogłabyś go złapać (choćby telefonem) z tą szczotką...? Pliiisss!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.05.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 TAK! Tez jestem ZA Bo jak ta szczotka WALCZY..! To trzeba zobaczyć Godny przeciwnik dla Tyriona Walecznego.................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.05.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ależ on ma uszuuuuuuuuu tyle, jeszcze ich nie dogonił Piękne zwierzę walkę ze szczotką też bym chętnie zobaczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.05.2013 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 O co chodzi z ta szczotką ? Noo Tyrionek super.... rośnie jak na drożdżach... i zaraz strach się będzie bać wejść za płot... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.05.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Ufff, aleście natrzepali stron!!! Kiedy ONki dorastają do swoich uszu? Mam nadzieję, że do wakacji nie zdąży, bo cudny taki nietoperek jest! Temat burmistrzowania popieram w całej rozciągłości i obiecuję nad Brazą - przyszłą panią burmistrz - popracować w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.05.2013 05:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Rany, ależ ja mam cudnego psa:eek: Dzięki Gagatko! I za miłe słowa o domu .... byłam dumna z siebie (i po części z Szanownego, oczywiście:cool:) juz w trakcie powstawania tych wszystkich zmian, teraz to chyba w ogóle spuchnę z dumy bo i Depsi się podoba! Jak jeszcze Agduś po obejrzeniu na żywo mnie pochwali to nie wiem, czy nie pękne:lol2: A tak naprawdę to najważniejsze jest, że moi cudowni Goście dobrze się tutaj czują!!! Arnika, Tyrion kocha walczyć z dużą szczotką do zamiatania tarasu! Wścieka się na nią, a ona jego wściekłość przyjmuje z absolutna obojętnością, więc wścieka się jeszcze bardziej! Faktycznie, jest na co popatrzeć! Jamlesik, Ty masz wyczucie z tymi genami, cos w tym jest:D I dlaczego do cholery ja juz nie śpię, przeciez Młoda ma wolne???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 No wsiur kompletny z Ciebie się zrobił, słowo daję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.05.2013 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Braza a jak barwinek? bo u mnie wygląda świetnie, będą z niego ludzie, przyjął się bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts