Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie w bikini, co prawda, tylko w szortach i koszulce, ale rpóbowałam przygotować grunt pod kamienną opaskę przy domu od strony modrzewia .... Tyrion pomagał - nie powiem - ostro, ale ja i tak odpuściłam, nie chciało mi się!!!

Ktoś wie, dlaczego??

Brazunia - było super, w jakims sensie uratowałas nam zycie .. dzień i noc u Ciebie przetrwalismy we względnym spokoju (no - spokoju to za duże słowo) dzięki Tobie! Oczywiście obalona przez nas butelka wina też pomogła ale tu wykazałaś cierpliwośc wielką (jako ta niepijąca) kiedy to zasiedzielismy sie po nocy......... Na szczęście wieści otrzymalismy w końcu dobre (jak wiesz)....:D

Dziekujemy za sniadanka z serkami naszymi ukochanymi (doceniam, że je kupiłas, mimo, że ich szczerze nie znosisz..) :yes:

I muzyczki trochę posłuchaliśmy (Andrzej Zaucha jest the best!)

Głowka bolała na drugi dzień troszke, ale co tam.....

I szkoda tylko, że taka ładna byla pogoda, bo zamiast w pieknym Brazulowym salonie to siedzielismy na tarasie:cool:

Nooo - dom Brazowy powoli nadaje się do pism wnetrzarskich jako połaczenie urody i wygody - tu Braza ma wyczucie i nie robi nic "na pokaz" tylko tak, żeby się dobrze mieszkało. Jako, że dom ma być dla nas a nie ... itd.

Zaraz wrzucę kilka fotek Tyrionkowych w nagrodę!

Ucałowania także dla Karli :hug:.

Acha - Tyrionek i szczotka - faktycznie - kINO ZA DRAMO :lol2::lol2:

Wszystko prawda o tym Brazowym domu! :yes:

Żałuję tylko, że nie zrobiłam Tyrionowi zdjęcia ze szczotką... :rotfl:

Brazunia, czy mogłabyś go złapać (choćby telefonem) z tą szczotką...?

Pliiisss!!!!

Ufff, aleście natrzepali stron!!!

Kiedy ONki dorastają do swoich uszu? Mam nadzieję, że do wakacji nie zdąży, bo cudny taki nietoperek jest!

Temat burmistrzowania popieram w całej rozciągłości i obiecuję nad Brazą - przyszłą panią burmistrz - popracować w wakacje.

Rany, ależ ja mam cudnego psa:eek::) Dzięki Gagatko! I za miłe słowa o domu .... byłam dumna z siebie (i po części z Szanownego, oczywiście:cool:) juz w trakcie powstawania tych wszystkich zmian, teraz to chyba w ogóle spuchnę z dumy bo i Depsi się podoba! Jak jeszcze Agduś po obejrzeniu na żywo mnie pochwali to nie wiem, czy nie pękne:lol2:

A tak naprawdę to najważniejsze jest, że moi cudowni Goście dobrze się tutaj czują!!!

Arnika, Tyrion kocha walczyć z dużą szczotką do zamiatania tarasu! Wścieka się na nią, a ona jego wściekłość przyjmuje z absolutna obojętnością, więc wścieka się jeszcze bardziej! Faktycznie, jest na co popatrzeć!

Jamlesik, Ty masz wyczucie z tymi genami, cos w tym jest:D

I dlaczego do cholery ja juz nie śpię, przeciez Młoda ma wolne????