braza 07.05.2013 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 No wsiur.Barwinek wygląda nieźle ale chyba go dam pod modrzew, ma za dużo słońca moim zdaniem. Zobaczymy, dzisiaj cały dzień byłam poza domem, wpadając tylko na kawę. US zażyczył sobie dowodów na to, że mam dziecko, w mordę bulteriera!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.05.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Jako dowód na to, że masz dziecko nie wystarczy US dziecko? Pod modrzew OK.Ale tam na rabatkach to zależy ile tego słońca i cienia masz.. Może by się mu spodobało i miałabyś zagospodarowane.Barwinek ma "małe wymagania co do oświetlenia" więc powinno być OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.05.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 No wsiur. ..... Górale podobno na wesz mówią wsiura .... I jest taki kawał ... Przyjechał student w góry i zatrzymał się na noc w starej bacówce. Z rana schodzi na śniadanie i drapie się niesamowicie po całym ciele. Bacówna pyta - "Co, wsiura ugryzła?" Student na to - "Nie, w plecy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Przepraszam najuprzejmiej... Czy Pan mnie obraża??? Bo jak trzeba, to też potrafię pogryźć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 07.05.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 nie łapię .... proszę o pomoc .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.05.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 A jadowita jesteś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.05.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2013 Ojjj, zdartza się, w razie potrzeby kanaliki jadowe mam całkiem pokaźne! Gwoździku - no jej bohu, ja wsiura jestem, nie? No to, że wesz jestem niby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2013 05:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Skoro Górale na wesz mówią wsiura, to jak mówią na wsiurę???? Wstałam!!!!! No to dlaczego Wy jeszcze śpicie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 08.05.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Wstałam!!!!! No to dlaczego Wy jeszcze śpicie?????? bo, my nie momy kur ani innyj gowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.05.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 To żeby było sprawiedliwie nabądź (może być drogą kupna) inną gawiedź, dlaczego tylko ja mam nie spać??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.05.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2013 Bo Ty nabyłaś tyle gawiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2013 05:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Czyli co, dla innych juz tej gawiedzi nie wystarczyło???? Zadałam pytanie na wątku o zwierzakach, ale nie ma odpowiedzi .... Chodzi o karmę dla zwierzaków (psy, koty) o nazwie: Pro Pac i Earthborn Holistic. To amerykańska firma, sprzedawca bardzo ją polecał. Znalazłam w necie, jeśli chodzi o Pro Pac to faktycznie cenowo fajniej wyglada od np. Royala czy Acany, nawet 10-15% taniej wychodzi, ale ta Holistic to koszmar - 240zł za 12 kg karmy .... nawet ja tak jeszcze nie zgłupiałam! Byłabym skłonna przejść na tę karmę (Pro Pac), ale nie znalazłam nigdzie ani jednej opinii właścicieli zwierzaków na jej temat. Może ktoś z Was albo z Waszych znajomych dawał swoim zwierzakom tę karmę i może wyrazić swoją opinię?? Ambercia by się przydała, Ona to ma wiedzę na ten temat:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2013 05:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Karmy takiej nie znam, moje psy na Biomilu od kilku lat. Sprzedawca zachwalał bo sprzedać musi. A czy trzeba aż z Hameryki karmę wozić? Okrętem płynie? Ale cen przystępna. Za 7,5 kl light dla małych psów płacę z dowozem (gratis) 147 zł. Tyle, że u mnie na długo starcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2013 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Braza.. z tego co pamiętam Ambercia jakąś inną wymyślną karmę daje swoim psom... Moja sucz jest teraz niestety na weterynaryjnym royalu po sterylce, wcześniej na odchodzającej bo bardzo przytyła...... najpierw jako szczenię w hodowli i później u nas była na josera dobra karma.. nie jest droga.. Przetestowałam jeszcze kilka różnych ... i zdania nie mam, bo ona jest zdrowa, i rozum ma w żołądku.. wszystko zje... Co może potwierdzić TARcia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2013 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Cały pic polega na tym, że ten Pro Pac jest tańszy niz Royal. Facet w sklepie nie miał tej karmy. Twierdził, że jedyny dystrybutor (legalny) w Polsce zbankrutował - ciekawe dlaczego, chociaż mogę sie domyslać. . Tyrion jest teraz na Royalu dla ONków do 15 miesiaca życia. W Krakvecie mam zniżkę więc za 12 kg płacę jakies 175 zł - worek wystarcza praktycznie na miesiąc a daję zgodnie z rozpiską na opakowaniu, specjalnie wage zakupowałam w tym celu. Biomil doprowadziłby mnie do totalnego bankructwa:yes: Katmie kupowałam Brita, ale to chyba nie była dla niej dobra karma... Puriny troche się juz boje, bo różne opinie od pewnego czasu o niej chodzą. No cóz, skoro powiedziało się "a" kupujac psa to trzeba mówić dalej, no nie:D i szukać .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.05.2013 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 A Acana czy np Josera nie wychodzą taniej niż royal z obrazkiem ONka?Dla mnie royal przegiął kilka ładnych lat temu jak zrobił karmy z obrazkami... Kupuje teraz też royala weterynaryjnego dla suk po sterylce, ale nie mam innej propozycji..A chętnie bym kupiła coś dobrego i w cenie nie po 27zł/kg... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.05.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ja wczoraj zakupilam na probe weterynaryjnego royala hypoalergenic i hill's z/d dla alergikow z hydrolizowanym bialkiem na ktore (zwykle bialko) bialy ma uczulenie. bedzie batali bo on na mokrej hill'sa jechal i suchej nie chce tknac, ale mokra z/d kosztuje 12,5 za mala puszeczke tak apropo poniewaz musimy zmienic karme zostalo mi ponad 30 puszek hill's adult kurczak i wolowina, moze ktos bedzie chetny na odkupienie, za puszki placilam 7,45 odstapie za 6 zł, bo u mnie stoja a bialy nie moze. to bardzo dobra karma:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.05.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Onkowi gotowałam - zresztą w tamtych odległych czasach nie było suchej karmy Na gotowanie nie masz ochoty? Kasza + podroby lub ryby+warzywa Jeśli chodzi i ilości karmy polecaną na opakowaniu to mam wątpliwości - gdybym moje yorki tak karmiła to ruszać by się nie mogły z przejedzenia Tyle, że Tyrion jeszcze młody to może trzeba więcej wartościowej (?) karmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.05.2013 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 No faktycznie, Acana za 1 kg wychodzi taniej niż Royal i do tego ma karmę dla szczeniąt do 8 miesiąca życia. Josera za dobrych opinii nie ma.Mam o czym mysleć.Gotowac mi się nie chce, do tego trzeba by dodać osobne suplementy diety, jednak w suchych karmach to wszystkio jest w miarę zbilansowane. Pewnie skończy sie na tym, że kupie na próbe tę Acanę i zobaczymy.Piekna pogoda może by tak coś zrobic ....??? Tylko, że nie mam co wsadzać w ziemię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 09.05.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 ja mialam acane , to bardzo dobra karma, teraz jestem na royalu , ale ja mam wypierdka a Amberka karmi orijenem - jeszcze drozsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts