Agduś 14.05.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 No to będą dwa w wakacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 14.05.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2013 jeszcze jeden aspekt - jeżeli poczekasz do "dojrzałości" Tyriona, to po dojrzałości zacznie się starzeć. Niestety, nie będzie już chętny do rozrabiania i zabaw z młodym psem. Więc mniejszy będą miały z siebie pożytek. Ale dla was fajniej, bo będzie drugi młody pies a nie dwa starsze. Wiem, rozwiałam wszystkie wątpliwości . Ja bym się nie zastanawiała i brała teraz, jakby co to weźmiesz trzeciego za jakiś czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.05.2013 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Oj, będzie bal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Jadę na bal! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 15.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Tobie to dobrze;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 15.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2013 Póki co, funkcjonuję dzięki kawie, nie mam czasu na nic, dzięki czemu chudnę (nie mam czasu na jedzenie), nie mam kiedy przeczytać gazet (rośnie stos zaległych), niedługo dołączę do tej większości populacji, która nie czyta ani jednej książki na rok ("Potop" czytany dzieciom na głos się nie liczy, bo już czytałam wiele razy), pranie ignoruję, bo nie wchodzę do łazienki dzieci i nie widzę go, z prasowaniem trudniej, bo nie mogę już otwierać drzwi szafy (leży na podłodze przed szafą, w szufladzie się nie mieści), a ja przecież prasuję tylko to, co absolutnie niezbędne (znaczy nie da się ubrać w to dziecka i posłać do szkoły, jeżeli się nie wyprasuje). A ja nadrabiam zaległości w ogrodzie. Dzięki jodze nie jestem połamana!!! Bolą mnie tylko kolana, ale to od dwóch majówek zaliczonych z dzieckiem podczas białego tygodnia. Kto wymyślił, żeby klęczeć przez pół godziny???!!! To chore jest i wykańcza kolana. Już wiem, dlaczego babcie mają problemy ze stawami! Biedne dzieci klęczą na gołej podłodze. Jak one to wytrzymują? Ja na klęczniku z deski i ledwie wstaję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2013 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Mało bogobojna jakaś jestem, bo owszem, też bolą mnie kolana, ale to od raczej od plewienia w ogrodzie na czterech, w innej pozycji kręgosłup nie pozwala. Albo dziabka i wtedy daję radę, albo - jeśli ręcznie - tylko na czterech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 a ja ostatnio zlamalam moja haczke in. dziabke. haczkowalam i myslalam o pracy no i stalo sie, tylko trzask i po sprawie. nie sadzilam, ze mam taka sile w lapkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2013 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Za to się wyżyłaś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 no wlasnie nie, za szybko ja zlamalam teraz mezus chce mi kupic taka z metalowa raczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.05.2013 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 w Obi są fajne, takie jakby z jednego kawałka metalu, sprytną, super do ręki pasującą rączkę mają. Chociaż udało mi się jednego kła na kamieniu zgubić to zdecydowanie polecam, bardzo poręczne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.05.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Decyzja zapadła będzie drugi - mam nadzieję że w lipcu, zaraz dzwonię do hodowli! Dziękuję za wszystkie opinie, bardzo mi pomogły!!!!! Oddalam się w celu doprowadzenia domu do stanu nie wzbudzającego obrzydzenia ... wieczorem goście przyjeżdżają ... no chociaż w łazienkach trochę ogarnę. A taka ładna pogoda .... niedokończona opaska z kamieni od strony modrzewia wyje straszliwie, udaję, że nie słyszę ... chwasty śpiewają radośnie .... nie słyszę!!!!! Bardzo dziwnie zachowuje się mój czerwony perukowiec: w ub.r. urósł bardzo a teraz .... wszystkie gałęzie ma puste, za to od korzenia wypuszcza nowe liście, jak dla mnie to nie jest normalne .... ......................... rany jaki tu bajzel:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.05.2013 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 jeden moj perukowiec zachowuje sie tak samo, galazki poza jedna sa gole a od korzenia odbija. pewnie przemarzl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.05.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 .... moj perukowiec ..... mój ma już dawno liściastą perukę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.05.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Ja w tym roku tylko jedne grabie połamałam, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2013 Brazuniu, gratuluję decyzji Ale będziesz mieć wesolutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.05.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 SUPER Nie chcę się powtarzać ................................... a imię dla panny ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2013 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Siemanko wszystkim! Gości miałam a i niezbyt dobre wieści o Brazylce do mnie dotarły .... Szczerze mówiąc na nic nie miałam ochoty. Z Brazylką już lepiej, ale szukam dla niej stajni bliżej nas. Imię dla młodej .... nie mam bladego pojęcia, może pociągniemy tę naszą prywatną "Grę o tron" ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 19.05.2013 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Brazula jak nic własną stajenkę Ci zostaje sklecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.05.2013 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 czyli Arya będzie czy Danny jednak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts