Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

jeszcze jeden aspekt - jeżeli poczekasz do "dojrzałości" Tyriona, to po dojrzałości zacznie się starzeć. Niestety, nie będzie już chętny do rozrabiania i zabaw z młodym psem. Więc mniejszy będą miały z siebie pożytek. Ale dla was fajniej, bo będzie drugi młody pies a nie dwa starsze. Wiem, rozwiałam wszystkie wątpliwości :D. Ja bym się nie zastanawiała i brała teraz, jakby co to weźmiesz trzeciego za jakiś czas ;)

Póki co, funkcjonuję dzięki kawie, nie mam czasu na nic, dzięki czemu chudnę (nie mam czasu na jedzenie), nie mam kiedy przeczytać gazet (rośnie stos zaległych), niedługo dołączę do tej większości populacji, która nie czyta ani jednej książki na rok ("Potop" czytany dzieciom na głos się nie liczy, bo już czytałam wiele razy), pranie ignoruję, bo nie wchodzę do łazienki dzieci i nie widzę go, z prasowaniem trudniej, bo nie mogę już otwierać drzwi szafy (leży na podłodze przed szafą, w szufladzie się nie mieści), a ja przecież prasuję tylko to, co absolutnie niezbędne (znaczy nie da się ubrać w to dziecka i posłać do szkoły, jeżeli się nie wyprasuje). A ja nadrabiam zaległości w ogrodzie. Dzięki jodze nie jestem połamana!!! Bolą mnie tylko kolana, ale to od dwóch majówek zaliczonych z dzieckiem podczas białego tygodnia. Kto wymyślił, żeby klęczeć przez pół godziny???!!! To chore jest i wykańcza kolana. Już wiem, dlaczego babcie mają problemy ze stawami! Biedne dzieci klęczą na gołej podłodze. Jak one to wytrzymują? Ja na klęczniku z deski i ledwie wstaję.

Mało bogobojna jakaś jestem, bo owszem, też bolą mnie kolana, ale to od raczej od plewienia w ogrodzie na czterech, w innej pozycji kręgosłup nie pozwala. :lol2:

Albo dziabka i wtedy daję radę, albo - jeśli ręcznie - tylko na czterech.

Decyzja zapadła będzie drugi - mam nadzieję że w lipcu, zaraz dzwonię do hodowli!

Dziękuję za wszystkie opinie, bardzo mi pomogły!!!!!

Oddalam się w celu doprowadzenia domu do stanu nie wzbudzającego obrzydzenia ... wieczorem goście przyjeżdżają ... no chociaż w łazienkach trochę ogarnę. A taka ładna pogoda .... niedokończona opaska z kamieni od strony modrzewia wyje straszliwie, udaję, że nie słyszę ... chwasty śpiewają radośnie .... nie słyszę!!!!!

Bardzo dziwnie zachowuje się mój czerwony perukowiec: w ub.r. urósł bardzo a teraz .... wszystkie gałęzie ma puste, za to od korzenia wypuszcza nowe liście, jak dla mnie to nie jest normalne ....

......................... rany jaki tu bajzel:eek::eek::D

Siemanko wszystkim! Gości miałam a i niezbyt dobre wieści o Brazylce do mnie dotarły .... Szczerze mówiąc na nic nie miałam ochoty. Z Brazylką już lepiej, ale szukam dla niej stajni bliżej nas.

Imię dla młodej .... nie mam bladego pojęcia, może pociągniemy tę naszą prywatną "Grę o tron" ...