braza 19.05.2013 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Zobaczymy na jaka literę będzie ten miot, jakos się dopasujemy. A może pociągniemy już to "T" i będzie .... Tarya:yes: Stajenki chyba w tym roku nie postawię .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.05.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 czyli prawie jak ja TAR-ja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No coś w tym jest .... Wszyscy jesteśmy (mniejszymi bądź większymi) fanami Nightwish ale tego z Tarją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.05.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 ale ja akurat nie od tej Tarji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2013 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Czy od tej, czy nie od tej, co za różnica, zawszeć to TAR-ja:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 19.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 TAR-ja, Hodor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 A co tam u Brazylki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Ojej, a co z Brazylką się działo??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.05.2013 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Brazylka po raz pierwszy w życiu miała przypadłość kolkową .... Było straszliwie gorąco, do tego pyłki, co przy jej alergii i rozedmie jest katastrofą - prawdopodobnie to wszystko razem dało wredny efekt. Czuje się z tym wszystkim źle, ale rozwodzić się publicznie nad tym nie chcę, wybaczcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.05.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.05.2013 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 No ale co Ty mogłaś? Na pyłki nie ma mocnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.05.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2013 Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2013 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Ani Ty ani chyba stajnia nic na pyłki poradzić nie mogła. Takie życie paskudne, zdarza się u ludzi i u zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.05.2013 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Wczoraj w przypływie wyjątkowej dalekowzroczności w końcu wkopałam wejgelę, ciemiernika czekającego w kolejce postawiłam wysoko w wiatrołapie, ale tej dalekowzroczności zabrakło mi w stosunku do tawuł .... Tyrion posadził je sam .... Korzenie jednej, w stanie wskazującym na dość znaczne naruszenie mimo wszystko wsadziłam do ziemi, drugiej nie znalazłam w ogóle .... No i co, dalej kochać tego psiaceta (takie połączenia psa i faceta) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2013 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 (edytowane) kochac, kochac, dobrze ze to tylko tawuly a nie np. buk jak zalatwily konisie Arcticowe Edytowane 20 Maja 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 20.05.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Braza.. ICH kocha się za nic;) Widocznie ten krzok wcale nie był Tobie przeznaczony;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2013 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 taaak, za nic. moj dzis rano tez nabroil ale jak tymi slepiami niewinnymi spojrzal to wybaczylam gnojkowi przewinienie. za to zaliczone kolejne spoznienie, brudna sukienka i totalny chaos. tak naprawde to winny byl kot sasiadow, kiedys nogi z doooopy mu powyrywam, temu kotu:evil: juz mi tak podpadl ze cala liste na gnojka mam. dzis ide do sasiadki po zelowe kulki, ktore go ponoc odstraszaja, mowila ze sprawdzila. dzialac na pewno dzialaja tylko tak, ze kot zamiast sikac u niej zaczal przylazic do mnie, rozgrzebuje mi zielnik, sika w kamyczki, drazni psa i co najgorsze zabija moje jaszczurki i to jest pozyteczne zwierze???? ja nie wiem, ich poprzedni kot nie byl takim zlosliwym deklem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 20.05.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Brazulka:hug: wiem co czułaś, kolkę Vita przeżyłam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.05.2013 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 Tarcia - a nie wiesz, co się robi??? Wystarczy nabyć walerianę i co 2-3 dni systematycznie pokrapiać włości właścicielki futrzaka. Nie ruszy się od tej waleriany, gwarantowane, a Twój teren będzie bezpieczny. Wszystkie koty z okolicy będą siedziały u sąsiadki i jej kota... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 20.05.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2013 mi akurat na tym nie zalezy by wszystkie koty z okolicy u niej siedzialy, jakby nie bylo jest za plotem, bialy sie wscieka. mi zalezy zeby on do mnie nie przylazil i nie niszczyl, uzyje tych kulek odstraszajacych moze sie skonczy. a kocur ich bardzo zlosliwy jest i widac jak specjalnie okrucha drazni i na zlosc obsikuje nasz teren. a dzis to jestem po prostu wsciekla, bo zwykle robi to jak nas nie ma na ogrodzie a dzisiaj na bezczela kiedy poranna kawe na tarasie pilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts