Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Brazylka po raz pierwszy w życiu miała przypadłość kolkową .... Było straszliwie gorąco, do tego pyłki, co przy jej alergii i rozedmie jest katastrofą - prawdopodobnie to wszystko razem dało wredny efekt.

Czuje się z tym wszystkim źle, ale rozwodzić się publicznie nad tym nie chcę, wybaczcie.

Wczoraj w przypływie wyjątkowej dalekowzroczności w końcu wkopałam wejgelę, ciemiernika czekającego w kolejce postawiłam wysoko w wiatrołapie, ale tej dalekowzroczności zabrakło mi w stosunku do tawuł .... Tyrion posadził je sam .... Korzenie jednej, w stanie wskazującym na dość znaczne naruszenie mimo wszystko wsadziłam do ziemi, drugiej nie znalazłam w ogóle .... No i co, dalej kochać tego psiaceta (takie połączenia psa i faceta):)

taaak, za nic. moj dzis rano tez nabroil ale jak tymi slepiami niewinnymi spojrzal to wybaczylam gnojkowi przewinienie. za to zaliczone kolejne spoznienie, brudna sukienka i totalny chaos. tak naprawde to winny byl kot sasiadow, kiedys nogi z doooopy mu powyrywam, temu kotu:evil: juz mi tak podpadl ze cala liste na gnojka mam. dzis ide do sasiadki po zelowe kulki, ktore go ponoc odstraszaja, mowila ze sprawdzila. dzialac na pewno dzialaja tylko tak, ze kot zamiast sikac u niej zaczal przylazic do mnie, rozgrzebuje mi zielnik, sika w kamyczki, drazni psa i co najgorsze zabija moje jaszczurki :mad: i to jest pozyteczne zwierze????

ja nie wiem, ich poprzedni kot nie byl takim zlosliwym deklem.

Tarcia - a nie wiesz, co się robi???

Wystarczy nabyć walerianę i co 2-3 dni systematycznie pokrapiać włości właścicielki futrzaka.

Nie ruszy się od tej waleriany, gwarantowane, a Twój teren będzie bezpieczny.

Wszystkie koty z okolicy będą siedziały u sąsiadki i jej kota... :rotfl:

mi akurat na tym nie zalezy by wszystkie koty z okolicy u niej siedzialy, jakby nie bylo jest za plotem, bialy sie wscieka. mi zalezy zeby on do mnie nie przylazil i nie niszczyl, uzyje tych kulek odstraszajacych moze sie skonczy. a kocur ich bardzo zlosliwy jest i widac jak specjalnie okrucha drazni i na zlosc obsikuje nasz teren. a dzis to jestem po prostu wsciekla, bo zwykle robi to jak nas nie ma na ogrodzie a dzisiaj na bezczela kiedy poranna kawe na tarasie pilam.