Rom 18.01.2008 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 I co u Ciebie Brazunio?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 I co u Ciebie Brazunio?? Nic się nie zmienia, niestety ... a może stety ... ponoć stara bida lepsza od nowej, bo już zaprzyjaźniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A jak działkowe poszukiwania??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 11:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A jak działkowe poszukiwania??? Aktualnie tylko te dwie propozycje wchodza w rachubę, inne jakoś mi nie leżą. Ale to propozycje z biur, chcę jeszcze pojeździć sama po wioskach i się rozejrzeć. Denerwuje mnie to oczekiwanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Ja w ten sposób znalazłem naszą działkę. Pojechaliśmy na objazd po wioskach koło poznania, jedziemy a tam na polu tablica "sprzedam działki" No i tak wyszło że ją potem kupilismy - pierwszą działkę jaką zobaczyliśmy Wyszło na to że pierwsze wrażenie okazało sie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Tak jest bardzo często!!! Kusi mnie ta leśniczówka, ale trochę daleko, w mordę jeża Muszę koleżankę zbałamucić na przejażdżkę po wsiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hahah a ja myślałem że tylko ja mówię "w mordę jeża" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hahah a ja myślałem że tylko ja mówię "w mordę jeża" Uzurpujesz sobie, Przystojniaku Często mi się zdarza ta "morda" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hahah a ja myślałem że tylko ja mówię "w mordę jeża" Uzurpujesz sobie, Przystojniaku Często mi się zdarza ta "morda" TO O MNIE??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hahah a ja myślałem że tylko ja mówię "w mordę jeża" Uzurpujesz sobie, Przystojniaku Często mi się zdarza ta "morda" TO O MNIE??? Ten Przystojniak?? A o kim by innym???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ufff... wróciłam i jestem co prawda nie wiem na jak długo ale zobaczymy Braza a ogłoszenia w necie, w gazetach przeglądasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hahah a ja myślałem że tylko ja mówię "w mordę jeża" Uzurpujesz sobie, Przystojniaku Często mi się zdarza ta "morda" TO O MNIE??? Ten Przystojniak?? A o kim by innym???? KOKIETKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ufff... wróciłam i jestem co prawda nie wiem na jak długo ale zobaczymy Braza a ogłoszenia w necie, w gazetach przeglądasz??? GDZIE ŁAZISZ ZAMIAST TU Z NAMI SIEDZIEĆ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.01.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ufff... wróciłam i jestem co prawda nie wiem na jak długo ale zobaczymy Braza a ogłoszenia w necie, w gazetach przeglądasz??? GDZIE ŁAZISZ ZAMIAST TU Z NAMI SIEDZIEĆ No jestem jestem czasami musze popracować a Ty dlaczego na mnie krzyczysz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ufff... wróciłam i jestem co prawda nie wiem na jak długo ale zobaczymy Braza a ogłoszenia w necie, w gazetach przeglądasz??? GDZIE ŁAZISZ ZAMIAST TU Z NAMI SIEDZIEĆ No jestem jestem czasami musze popracować a Ty dlaczego na mnie krzyczysz??? nie przestawiłem klawiatury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.01.2008 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 ufff... wróciłam i jestem co prawda nie wiem na jak długo ale zobaczymy Braza a ogłoszenia w necie, w gazetach przeglądasz??? GDZIE ŁAZISZ ZAMIAST TU Z NAMI SIEDZIEĆ No jestem jestem czasami musze popracować a Ty dlaczego na mnie krzyczysz??? nie przestawiłem klawiatury No dobra... jesteś usprawiedliwiony Kuchnia będzie we wtorek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Se pogadałam z kumplem na skypie Ja kokietka Jakie to miłe, w życiu bym nie przypuszczała, że umiem to robić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 BB wpadł dzisiaj stolarz mierzyć coś do blatu We wtorek montaż ale się cieszę!!!!!!! Wyprawiłbym jakaś impre ale nie mam swoich komentarzy Może mnie ktoś przygarnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 BB wpadł dzisiaj stolarz mierzyć coś do blatu We wtorek montaż ale się cieszę!!!!!!! Wyprawiłbym jakaś impre ale nie mam swoich komentarzy Może mnie ktoś przygarnie? Nie kryguj się, tylko rób tę imprezę - ale po zamontowaniu kuchni!!!!! Nie wcześniej - żeby nie zapeszyć!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dzięki Brazuniu Będzie impra!!!!!! Hurraaaaa!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts