Agduś 27.05.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2013 (edytowane) Śliczny jest i słodziutki!Tylko, że ja nie lubię ślicznych i słodziutkich, bo od nadmiaru słodyczy mdli mnie.Facet ma być przystojny, a nie śliczniutki!A kiedy zobaczyłam tę owłosioną łapę, to mnie już całkiem odrzuciło. No albo ślicznota, albo włosy na łapach!Wusia, no jak to "jak"? Przecież on ma takie kobiece usta, że pewnie miałby duże szanse. Poza tym czytałam, że kobiety są bardziej "szare" niż "czarno-białe" w kwestiach orientacji, więc akurat on miałby duże szanse u tej środkowej grupy. Edytowane 27 Maja 2013 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 28.05.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 A ja nie lubię owłosionej małpy... No i jak to facet, jak kobieta... każde zdjęcie z otwartymi ustami, .. jak nic .. pedał.. tylko w tamtym wyznaniu?I nie wydaliło go całe państwo, tylko kilka strażników czy policjantów.. widocznie pedała wyczuli od razu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Otóz to właśnie, nie państwo, a zazdrośni strażnicy:lol2: Poza tym, gdyby kobiety miały tam troszkę więcej praw nie byłoby obaw o "zakochanie się" w pierwszym lepszym słodziaku, zachodni faceci mają jednak więcej charakteru:rolleyes: Zimno u mnie, chociaż nie pada. Nie chce mi się nic przesadzać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Brazunia - nie przesaaaadzaaaaj.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.05.2013 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Co jęzor wywala???? Tez umiem!!!! Depsia wcześniej pisała, żeby wrzuć zdębiałego na widok jeziora Tyriona ... Tak zdębiałego w pierwszym momencie to nie zdążyłam cyknąć, ale drugie zdębienie wyglądało tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Heee, ale śmieszny! Arnisia, a fe, nie lubisz pedałów? A to teraz takie niepoprawne, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) Depesia z ta poprawnoscia to burze wywolasz na pewno, Arni po prostu napisala to, do czego inni (do myslenia w ten sam sposob) pod plaszczykiem owej poprawnosci, po prostu sie nie przyznaja. Edytowane 28 Maja 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Co jęzor wywala???? Tez umiem!!!! Depsia wcześniej pisała, żeby wrzuć zdębiałego na widok jeziora Tyriona ... Tak zdębiałego w pierwszym momencie to nie zdążyłam cyknąć, ale drugie zdębienie wyglądało tak: [ATTACH=CONFIG]192233[/ATTACH] Jakie nóżki - baletnica by się nie powstydziła takiej pozy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 28.05.2013 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Bo pedał to takie zmarnowanie materiału bądź co bądź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jakie nóżki - baletnica by się nie powstydziła takiej pozy... pupa schowana, ogonek jak u paniusi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 28.05.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Już wolę pedałów niż macho. Przynajmniej człowiek może sobie pogadać i za człowieka jest uznawany, a nie taksowany na wstępie jako potencjalny obiekt seksualny (lub nie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) Jak już padają wyraźne opinie - dla mnie gej to normalny człowiek o innej orientacji seksualnej.I lubię ich za tę ich odmienność seksualną, bo faktycznie brak owej "oceny" jest czymś miłym i pozytywnym.Nie lubię słowa pedał w tym kontekście - ma bardzo pejoratywny wydźwięk. Edytowane 28 Maja 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.05.2013 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) pupa schowana, ogonek jak u paniusi Coś mi w tym porównaniu nie gra , ale też "poprawnie" wnikał nie będę - a nóż paniusia po operacji... Edytowane 28 Maja 2013 przez Yeti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.05.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Jak już padają wyraźne opinie - dla mnie gej to normalny człowiek o innej orientacji seksualnej. I lubię ich za tę ich odmienność seksualną, bo faktycznie brak owej "oceny" jest czymś miłym i pozytywnym. Nie lubię słowa pedał w tym kontekście - ma bardzo pejoratywny wydźwięk. Tyż nie mam nic przeciwko gejom, oprócz tych walczących i nachalnie epatujących swoim gejostwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 28.05.2013 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 ...a ja tam wszystkich kocham:D, co najwyżej nieco bardziej nieufny jestem, mając podejrzanych osobników za plecami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 28.05.2013 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Tyż nie mam nic przeciwko gejom, oprócz tych walczących i nachalnie epatujących swoim gejostwem o wlasnie o to mi chodzilo a tak na marginesie za nachalnymi macho tez nie przepadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 28.05.2013 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 (edytowane) No właśnie o to chodzi dziewczyny - nachalny, zaciekle walczący, nawiedzony i nietolerancyjny jest wkr.wiający każdy typ o dowolnej orientacji i autoramencie. A Ty Jejtek to taki bardziej hamerykański w wyrazie jesteś Kocham Was! Jesteście cudowni!! itp itd.. (nie dot. tych niepewnych stojących za plecami..) Edytowane 28 Maja 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Ewa i Gagata, zgadzam się z Wami w całej rozciągłości. Też nie lubię tego słowa, bo brzmi strasznie agresywnie. A co do wojujących, to fakt, że każdy, kto głośno krzyczy, bywa wkurzający i łatwo go wtedy ośmieszyć, a czasem sam się ośmiesza. Staram się jednak nie mylić tego z samym sensem tego, o czym krzyczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 28.05.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Depesia z ta poprawnoscia to burze wywolasz na pewno, Arni po prostu napisala to, do czego inni (do myslenia w ten sam sposob) pod plaszczykiem owej poprawnosci, po prostu sie nie przyznaja. Ja z pewnością do tej kategorii nie należę, już nieraz pisałam, że homoseksualizm nigdy nie będzie dla mnie normą. Ja bym ich leczyła i kropka. I prymitywnie to wyraża, ale ma wg mnie sporo racji poseł Pawłowicz, choć forma - niedopuszczalna, zwłaszcza na forum publicznym. Teraz to już NA PEWNO wywołam burzę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.05.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2013 Każdy ma prawo do swoich poglądów - nawet wbrew faktom naukowym - byle ich nie narzucał innym i nikogo nie krzywdził. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts