Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Śliczny jest i słodziutki!

Tylko, że ja nie lubię ślicznych i słodziutkich, bo od nadmiaru słodyczy mdli mnie.

Facet ma być przystojny, a nie śliczniutki!

A kiedy zobaczyłam tę owłosioną łapę, to mnie już całkiem odrzuciło. No albo ślicznota, albo włosy na łapach!

Wusia, no jak to "jak"? Przecież on ma takie kobiece usta, że pewnie miałby duże szanse. Poza tym czytałam, że kobiety są bardziej "szare" niż "czarno-białe" w kwestiach orientacji, więc akurat on miałby duże szanse u tej środkowej grupy.

Edytowane przez Agduś

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja nie lubię owłosionej małpy...

No i jak to facet, jak kobieta... każde zdjęcie z otwartymi ustami, .. jak nic .. pedał.. tylko w tamtym wyznaniu?

I nie wydaliło go całe państwo, tylko kilka strażników czy policjantów.. widocznie pedała wyczuli od razu;)

Otóz to właśnie, nie państwo, a zazdrośni strażnicy:lol2: Poza tym, gdyby kobiety miały tam troszkę więcej praw nie byłoby obaw o "zakochanie się" w pierwszym lepszym słodziaku, zachodni faceci mają jednak więcej charakteru:rolleyes:

Zimno u mnie, chociaż nie pada. Nie chce mi się nic przesadzać...

Co jęzor wywala???? Tez umiem!!!!

Depsia wcześniej pisała, żeby wrzuć zdębiałego na widok jeziora Tyriona ... Tak zdębiałego w pierwszym momencie to nie zdążyłam cyknąć, ale drugie zdębienie wyglądało tak:

26-27.05 (16) (Kopiowanie).jpg

Co jęzor wywala???? Tez umiem!!!!

Depsia wcześniej pisała, żeby wrzuć zdębiałego na widok jeziora Tyriona ... Tak zdębiałego w pierwszym momencie to nie zdążyłam cyknąć, ale drugie zdębienie wyglądało tak:

[ATTACH=CONFIG]192233[/ATTACH]

Jakie nóżki - baletnica by się nie powstydziła takiej pozy...:rotfl:

Już wolę pedałów niż macho. Przynajmniej człowiek może sobie pogadać i za człowieka jest uznawany, a nie taksowany na wstępie jako potencjalny obiekt seksualny (lub nie :( )

Jak już padają wyraźne opinie - dla mnie gej to normalny człowiek o innej orientacji seksualnej.

I lubię ich za tę ich odmienność seksualną, bo faktycznie brak owej "oceny" jest czymś miłym i pozytywnym.

Nie lubię słowa pedał w tym kontekście - ma bardzo pejoratywny wydźwięk.

Edytowane przez Gagata

Jak już padają wyraźne opinie - dla mnie gej to normalny człowiek o innej orientacji seksualnej.

I lubię ich za tę ich odmienność seksualną, bo faktycznie brak owej "oceny" jest czymś miłym i pozytywnym.

Nie lubię słowa pedał w tym kontekście - ma bardzo pejoratywny wydźwięk.

Tyż nie mam nic przeciwko gejom, oprócz tych walczących i nachalnie epatujących swoim gejostwem :rolleyes:

No właśnie o to chodzi dziewczyny - nachalny, zaciekle walczący, nawiedzony i nietolerancyjny jest wkr.wiający każdy typ o dowolnej orientacji i autoramencie.

A Ty Jejtek to taki bardziej hamerykański w wyrazie jesteś :D

Kocham Was! Jesteście cudowni!!

itp itd..

(nie dot. tych niepewnych stojących za plecami..)

Edytowane przez Gagata

Ewa i Gagata, zgadzam się z Wami w całej rozciągłości. Też nie lubię tego słowa, bo brzmi strasznie agresywnie. A co do wojujących, to fakt, że każdy, kto głośno krzyczy, bywa wkurzający i łatwo go wtedy ośmieszyć, a czasem sam się ośmiesza. Staram się jednak nie mylić tego z samym sensem tego, o czym krzyczą.

Depesia z ta poprawnoscia to burze wywolasz na pewno, Arni po prostu napisala to, do czego inni (do myslenia w ten sam sposob) pod plaszczykiem owej poprawnosci, po prostu sie nie przyznaja.

Ja z pewnością do tej kategorii nie należę, już nieraz pisałam, że homoseksualizm nigdy nie będzie dla mnie normą.

Ja bym ich leczyła i kropka.

I prymitywnie to wyraża, ale ma wg mnie sporo racji poseł Pawłowicz, choć forma - niedopuszczalna, zwłaszcza na forum publicznym.

Teraz to już NA PEWNO wywołam burzę... ;)