pestka56 29.05.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Pestka, jaki sobie układ w domu wywalczysz, taki masz. Ale mamy MOŻLIWOŚĆ zarabiania, nie musimy żebrać u męża o pieniądze a jak mamy dość, to możemy się wypiąć, bo mamy możliwość się utrzymać same. Możliwość a nie konieczność I na szczęście. Ale z tym układem... uwierz mi, czasem się nie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 29.05.2013 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 BOH, DEPSIA, zejdź na ziemię, kochana.Ja żyję w związku partnerskim z moim od 25 lat, więc wiem coś o wszelkich za i przeciw. Rozumiem ludzi, którzy chcąc być ze sobą nie mają żadnych praw w sytuacjach czysto życiowych. ARNIKA, brawo. Rozsądek przede wszystkim. Nie dajmy się zwariować. Dodam, że granie na ludzkich uczuciach, podsycanie nienawiści, to podłe, niskie instynkty nie warte kogoś, kto uważa chce uważać za człowieka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Matko, jak ja Was kocham!!!!!!!!!!! Dżówno mnie obchodzi, kto ma jaka orientację seksualną, EZS ma rację- w starożytności w wielu kulturach była to norma. Za to piany na ustach dostaję gdy muszę obcować z ludźmi zawistnymi, wścibskimi i mającymi patent na mądrość! Nie chcę, żeby ktokolwiek uszczęśliwiał mnie na siłę ale też nie życzę sobie robienia krzywdy mi, moim bliskim i wszystkim, których lubię i szanuję!! A nasi politycy i wszelkie media rąsia w rąsię z nimi tylko o doopie, gejach, katastrofie i pracujących niedzielach potrafią rozprawiać w tym samym momencie, gdy ludzie umierają w jeżdżącej od Kajfasza do Annasza karetce, dziury na drogach jak po uderzeniu meteoru a 1/3 młodych w pełni sprawnych i mądrych ludzi pracuje i żyje poza granicami tego cudownego kraju!!! Howgh!!! Czy ja mogę teraz odciąć gałązki tawuły tego vancośtam i spróbować ukorzenić??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.05.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Chyba juz możesz... A może lepiej latem? Możesz przez ukorzenienie bocznych gałęzi, niech sięgną ziemi, przysypać i ... czekać Chciałam jeszcze drobiazg dodać w TEMACIE (wybaczyć mi proszę..) - ta "nachalnośc" czy "wszędobylskość" (ja tego tak nie odczuwam) homoseksualizmu jest koniecznym etapem,. Inaczej się nie da dojśc do normalności. To zwyczajne, wszechobecne prawo fizyki - jesli układ się odchylił ponad normę w jedna stronę to, aby wrócić do równowagi (normalności) musi na początku odchylić ponad normę w druga stronę a potem juz tylko powoli, powoli, powoli do spokoju.....Ale innej drogi nie ma. Stąd te palone niegdyś gorsety a teraz progejowskie plakaty czy manifestacje. Jak się tak na to spojrzy to zaraz łatwiej to zaakceptować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 29.05.2013 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Dlaczego nie ma możliwości zalajkować Waszych postów? Uwielbiam Was!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.05.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Chyba juz możesz... A może lepiej latem? Możesz przez ukorzenienie bocznych gałęzi, niech sięgną ziemi, przysypać i ... czekać Chciałam jeszcze drobiazg dodać w TEMACIE (wybaczyć mi proszę..) - ta "nachalnośc" czy "wszędobylskość" (ja tego tak nie odczuwam) homoseksualizmu jest koniecznym etapem,. Inaczej się nie da dojśc do normalności. To zwyczajne, wszechobecne prawo fizyki - jesli układ się odchylił ponad normę w jedna stronę to, aby wrócić do równowagi (normalności) musi na początku odchylić ponad normę w druga stronę a potem juz tylko powoli, powoli, powoli do spokoju.....Ale innej drogi nie ma. Stąd te palone niegdyś gorsety a teraz progejowskie plakaty czy manifestacje. Jak się tak na to spojrzy to zaraz łatwiej to zaakceptować. mnie bardziej chodzilo o to co napisala Braza: A nasi politycy i wszelkie media rąsia w rąsię z nimi tylko o doopie, gejach, katastrofie i pracujących niedzielach potrafią rozprawiać w tym samym momencie, gdy ludzie umierają w jeżdżącej od Kajfasza do Annasza karetce, dziury na drogach jak po uderzeniu meteoru a 1/3 młodych w pełni sprawnych i mądrych ludzi pracuje i żyje poza granicami tego cudownego kraju!!! to jest to nachalstwo. plakat mi nie robi i wisi mi kto z kim spi. natomiast zdecydowanie przeciwna jestem adopcjom przez homoseksualistow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.05.2013 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Na pewno dla hetero ten temat jest "zastępczym". Ale trudno nie zgodzić się z tym co pisze Brazka, co też niniejszym czynię :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2013 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Wywołana do tablicy się wypowiedziałam, ale nie jest moim zamiarem przekonywanie kogokolwiek, że moje racje są jedynie słuszne i że mam patent na mądrość i nieomylność. Mam swoje zdanie, inni mają inne i to jest dobrze, bo to oprowadzi do dyskusji, ta do zmian, a zmiana jest motorem postepu. U nas znowu burza jest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.05.2013 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 W temacie pociągu do niewłaściwych osób polecam J. Irvinga ,,W jednej osobie" tak czy siak polecam kolejną pozycję tego autora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 29.05.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Lubię go A burza i do nas zawitała - taka nieduża, letnia-mini ... i tylko pranie musiałam ściągnąć... ale chyba już po burzy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Ale ja nikogo do tablicy nie wywoływałam!!!! U mnie dwa razy zagrzmiało, luneło prosto z ziemi i spokój. Prania nie wieszałam, wiec miałam mniej roboty niż Gagacia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Czyli domniemam.. jakby wszystkimm w domach mój Emil umył telewizory, to wszelkie stacje niech sobie gadają o homo i katastrofach, modłach i sensacjach... Po prostu oni by sobie, a nas by to rybka... I ja też wolę spokój, choć pogadać uuuuwielbiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.05.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Czyli Emila na czyściciela Kraju.. jaki ład by zapanował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 O, i to jest myśl. Mój TV działa (a spróbowałby nie, nowy jest!!) jeno ja właczam go na Ranczo i Gre o Tron:yes: Aaaaa, jeszcze Cezara oglądam!!! Kiedys usiadłam i zaczełam oglądac na TVN (chyba) "Dlaczego ja?" Matko .... to jest po prostu fascynujące:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Fascynujące jest pytanie, czy TV sprowadza społeczeństwo do poziomu intelektualnego znajdującego się głęboko pod dnem, czy też społeczeństwo już tam jest, a TV tylko za nim nadąża? Dla jednych tematem zastępczym jest problem związków partnerskich (jednak dotyczących LUDZI i to PEŁNOLETNICH, a nie zwierząt czy dzieci) albo "zamachu", dla innych problem "czy ona mogła mu tak zrobić?". O ile ten pierwszy dla wielu osób jest niezmiernie ważny i całkiem niezastępczy, drugi byłby ważny, gdyby nie został wyssany z palca, to trzeci może zająć ludzi zupełnie bezpiecznie, nie wywołując niepokojów społecznych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 29.05.2013 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Na to pytanie nie umiem odpowiedzieć ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 Tak, to wymaga poważnych badań i dobrego sprzętu... górniczego chyba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.05.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) Agduś, a co byś powiedziała na taką dyskusje: wychodzi pacjent z gabinetu. Mówię - pójdzie pan do pokoju .... -Gdzie? -NO, NA TYM SAMYM KORYTARZU, SKRĘCI PAN W LEWO I POJDZIE .. POKOI DALEJ. pacjent - w lewo??? -no, w lewo. Poszedł w prawo. Gonię, prowadzę go przed wskazany pokój, ustawiam przodem do drzwi i gnam do siebie, bo nie zanknęłam na klucz drzwi. Pytanie mam JAKIM CUDEM TEN PACJENT NIE TRAFIŁ TAM, GDZIE MIAŁ TRAFIĆ? Do pokoju ... nie doszedł. Przypuszczam, że poszedł na papierosa a potem się zagubił. Ale to był jego interes, żeby trafić. On płacił za badania!!!! Znaczy zapłacił z góry!!! Sorry, niektórzy mają JEDNĄ szarą komórkę, jak to mawia pewna pani z "serwisu sprzątającego" Edytowane 29 Maja 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.05.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 (edytowane) No i właśnie dla takich, którzy nie słuchają ze zrozumieniem, są seriale typu: najpierw widać, jak ona go opiernicza, potem słychać głos narratora w tle mówiący "czterdziestodwulatka jest bardzo zdenerwowana, ma do męża pretensje o... i krzyczy na niego", następnie naturszczyk grający męża pojawia się na wizji i mówi wprost do kamery "moja żona bardzo się zdenerwowała na mnie o... i krzyczała na mnie", jeżeli scena jest bardziej skomplikowana, to jeszcze "czterdziestodwulatka" pojawi się przed kamerą i powtórzy tę informację. Autorzy scenariusza mają najwyraźniej nadzieję, że widzowie za trzecim razem zrozumieją, że ona się na niego zdenerwowała i krzyczała.Ciekawe tylko, kiedy wszystkie programy w tv osiągną ten poziom.PS Oglądałam pierwszy odcinek "Szpitala", bo Małgo dostała propozycję wzięcia udziału w castingu do tego serialu. Cieszę się, że jej nie wybrali. Edytowane 29 Maja 2013 przez Agduś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.05.2013 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2013 O matko, jaka opowieść... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts