braza 18.01.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dzięki Brazuniu Będzie impra!!!!!! Hurraaaaa!!!!!!!!! No patrz Pan, jak to niewiele do szczęścia potrzeba Też się cieszę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Brazuniu - kochanie moje gratulacje z okazji rozpoczęcia 54 storny komentarzy Chyba zostanę statystykiem forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 18.01.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Odnoszę wrażenie Tygrysku, że Ty dzisiaj świetnym humorem tryskasz.... Ciekawe kto za tym stoi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 18.01.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Co? Gdzie? Jak? Kiedy pijemy? Rom gotujesz w kuchni czy tylko konsumujesz? Bo nie możesz sie jej doczekać jak zawodowy kucharz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Odnoszę wrażenie Tygrysku, że Ty dzisiaj świetnym humorem tryskasz.... Ciekawe kto za tym stoi??? Masz rację. Tryskam dzisiaj humorem Sam nie wiem dlaczego Może ...aa ...już wiem ....dzisiaj piatek!!!!! I zaczyna sie za 1,5h weekend Mam nadzieję, że nie będę siedział tak jak wczoraj (do 18:30 ) i zacznę weekend punktualnie Aha BB przyszły kubki Wyszły piękne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Co? Gdzie? Jak? Kiedy pijemy? Rom gotujesz w kuchni czy tylko konsumujesz? Bo nie możesz sie jej doczekać jak zawodowy kucharz Mayland pijemy jak mi kuchnie zamontują Czuj się zaproszona. A jeżeli chodzi o kucharzenie to czasami coś upichce - choć ubolewam że stanowczo za żadko . Ale zawsze brakuje czasu. A np dzięki Brazuni nauczyłem się robić pierogi z kapustą i grzybami. Mniam mniam były pyszne Żałuj, że się nie załapałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 18.01.2008 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Dzieńdoberek )) najnowsze wiadomości są takie, że bank żadnych dokumentów ode mnie już nie chce... pogardzili nawet metryką urodzenia i aktem ślubu )) jak nie to nie teraz debatują, mam nadzieję, że żwawo będą ruszać mózgownicą i szybko im to pójdzie... ) Rom jak widzę ten Twoj avatar to normalnie mnie ciarki przechodzą ... ciągle mam wrażenie że maleństwu wywichnie się szczęka ))))))) a poza tym... dobrze prawisz PIĄTEK dzisiaj yupi... za 1,5 h weekendzik yeah.... yeah.... bosko po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Anoleiz cieszę się że bank dał ci w koncu spokój to teraz tylko czekać na pieniążki A ziew naprawdę niezły ja tak nie umiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.01.2008 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Czy ja mówiłem że o 4 rozpoczynam weekend???? jescze go nie zacząłem!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.01.2008 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 Anoleiz dobra nowina, ale opijać będziemy jak juz szmal na konto wpłynie!!!! A przy okazji: świadectwa chrztu nie chcieli Dziwne Romciu biedactwo Ty moje!! Mam nadzieję, że gdy ja piszę te słowa to Ty już w domowych pieleszach "łikendujesz"!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 18.01.2008 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 jak impreza !!!! to i jaaa...i jaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 18.01.2008 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 hmm..no tak...poszli mnie zostawili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Dzień dobry! Cóż to się stało? Już południe, a ty nikogo dzisiaj nie było? To ja ponadrabiam zaległości w czytaniu komentarzy. A potem malowanie... znowu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2008 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Ja za rzeproszeniem zapytam - nie macie już dość tego malowania Wiem, to było strrrraaaasznieee głupie pytanie ! P.S. Też jestem zdziwiona ciszą - pogoda wredna, a tutaj nikogo Cieszę się, że zajrzałaś!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2008 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 To ja się przywitam. Dzień dobry w samo południe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2008 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 To ja się przywitam. Dzień dobry w samo południe! Westernowo zabrzmiało Dzień oberek Domeczku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Eeee tam, ja byłam bliżej południa!Pewnie, że mamy dosyć malowania! I to jeszcze jak!Przedwczoraj Andrzej wygładzał sufit w holu. Ja kiedyś próbowałam, ale praca z rękami do góry mnie przerosła, bo to nie machanie pedzlem jest. A co ja sobie myślałam o naszych tynkarzach... To się do druku nie nadaje!Jeszcze wyszlifowanie tego sufit, wygładzenie ściacn i hol można będzie malować.A teraz Andrzej bierze się za drzwi do szafy w wiatrołapie, a ja za koleją (mam nadzieję ostatnią) warstwę farby na suficie Małgosi. Ale najpierw pierwsza warstwa u Madzi... (zanim pomaluję u Małgo, u Magdy wyschnie i będę mogła kłaść drugą).Może wieczorkiem wpadnę streścić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No cóż Agduniu, mogę Ci tylko życzyć mimo wszystko miłęgo dnia! O 14.00 mam jazdę - tym razem na miejscu, ale będzie pewnie zabawnie, bo po łuku!!! Do tego tyłem też - nie wiem jak ja to zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.01.2008 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Agduś, też życzę miłego dzionka i dużo zapału do malowania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2008 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No cóż Agduniu, mogę Ci tylko życzyć mimo wszystko miłęgo dnia! O 14.00 mam jazdę - tym razem na miejscu, ale będzie pewnie zabawnie, bo po łuku!!! Do tego tyłem też - nie wiem jak ja to zrobię No i co? Jakoś przeżyłaś tę jazdę? Ja nie mogłam załapać wjeżdżania do zatoczki tyłem. W końcu ojciec zatrudnił kumpla, żeby pojechał ze mną na jakiś parking, na którym mogłabym sobie to poćwiczyć. Ustawiliśmy butelki i... wjechałam, zdziwiłam się, spróowałam jeszcze raz i jeszcze raz... wjeżdżałam za każdym razem! Aż się facet dziwił, po co chciałam to ćwiczyć, skoro umiem. Naumiesz się wszystkiego! Taką masz motywację! Kup tę leśniczówkę, skoro Cię kusi, kup busika i zorganizuj szkółkę z transportem. Rodzice będą woleli dopłacić za transport i mieć pewność, że dzieci są bezpieczne, niż wysyłać je gdzieś autobusem. Zwłaszcza zimą. Malowanie zakończone częściowym sukcesem - sufit u Magdy pomalowany dwa razy i koniec (nie podnoszę głowy do góry na wszelki wypadek). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts