Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Z facetami - psami jest ponoc też tak, że wszystko jest w miarę OK dopóki nie popróbują..... Wtedy juz przepadło :sick:

Z tego więc wynikałoby, że nie jest raczej dobrym pomysłem podsunięcie dziewczyny raz na jakiś czas, to byłoby tylko rozbudzeniem tego, co ma spać spokojnie....

z facetami-facetami jest podobnie a nikt im jajec nie ucina:rotfl:

Przyjechalismy. Brazylka jest w stajni 20 km od nas - to nie 100, prawda?? Rozważam w tej chwili jeszcze jedną opcję, bliżej, ale muszę to przemysleć. Kiedy bedzie w naszym domu - nie wiem, znowu sie ta kwestia odwleka.

Zdjęć Yetusiowej twórczości ogniskowo-grilowej nie robiłam, bo lało, a wczoraj to miałam głowy urwanie w związku z wyjazdem po moja koninkę. Dopiero co wróciłyśmy z Córcią więc cierpliwości proszę.

Fotorelacji z drogi nie bedzie ale zdjęcie w nowym boksie jest, wrzucę później bo w tej chwili z geralda nadaję!

Z facetami - psami jest ponoc też tak, że wszystko jest w miarę OK dopóki nie popróbują..... Wtedy juz przepadło :sick:

Z tego więc wynikałoby, że nie jest raczej dobrym pomysłem podsunięcie dziewczyny raz na jakiś czas, to byłoby tylko rozbudzeniem tego, co ma spać spokojnie....

z facetami-facetami jest podobnie a nikt im jajec nie ucina:rotfl:

...zacząłem się zastanawiać kogo powinienem winić za to, że mi dziewczynę podsunął i "rozbudził to, co mogłoby spać spokojnie"? :rotfl:

Jeśli dobrze liczę, to Brazylce zajęło 4 lata przebycie 80km (działka kupiona wiosną 2009). Ze średniej wynika, że te pozostałe 20km pokona najpóźniej w rok.

Dwutysięczny czternasty będzie pod znakiem konia!!! yahoo.gif

Eeeej, to Ty JESZCZE nie pokazałaś, że Ci Jejtek grilla zrobił? :mad:

Grill już był w Brazowisku od czasów zamierzchłych, ja go tylko reaktywowałem, bo został chwilowo unicestwiony przez rozjuszoną spychoładowarkę ;). Nikt jednak nie odważył się własnym zadem konstrukcji przetestować i nie wiadomo teraz jakich gabarytów świniaka kupować...

Nieeee spoko, zad miałam usadzić celem sprawdzenia wytrzymałości rusztu ... coś w spojrzeniu Yetka wstrzymało mnie przed próbami indywidualnymi:D

A koninka .... matko!!!! Nawet wzrost Yetusia by Go nie uratował!!!!!

Nie zrobię zdjęcia, bateria w telefonie siadła. Jutro.

...a co? coś nie tak z naszymi proporcjami? :p:evil::p

3 x 0,5 to jedyna słuszna receptura - opracowywana latami.

Miło, że pamiętasz

...ale jeszcze dwóch składników zapomniałaś do pełni szczęścia ;):lol2:

pewnie 0,5 łyżeczki cukru i ............................ 0,5l rumu :rolleyes:

Czy ktoś mi wyjaśni, na ki gwizdek mi w domu 2 koty i pies??????:mad:

Kochanie moje Szanowne, jestem ogromnie wzruszona, że to moje wyprawianie przypadło Tobie do gustu! No bo gdyby nie przypadło, to trzeba by to co wyprawiłam w drobny mak rozp...no ....:yes:

Jamlesik, musisz szybko spać żeby jakos sensownie wykorzystać te 1,5 godziny:D

P.S. Nie mam pojęcia, komu dziekowac za odkrycie możliwości kawy, ale dziękuję bardzo, bo gdyby nie ona nie umiałabym nawet włączyc komputera ....