DPS 06.06.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Eeeej, to Ty JESZCZE nie pokazałaś, że Ci Jejtek grilla zrobił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2013 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Z facetami - psami jest ponoc też tak, że wszystko jest w miarę OK dopóki nie popróbują..... Wtedy juz przepadło Z tego więc wynikałoby, że nie jest raczej dobrym pomysłem podsunięcie dziewczyny raz na jakiś czas, to byłoby tylko rozbudzeniem tego, co ma spać spokojnie.... z facetami-facetami jest podobnie a nikt im jajec nie ucina:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Przyjechalismy. Brazylka jest w stajni 20 km od nas - to nie 100, prawda?? Rozważam w tej chwili jeszcze jedną opcję, bliżej, ale muszę to przemysleć. Kiedy bedzie w naszym domu - nie wiem, znowu sie ta kwestia odwleka. Zdjęć Yetusiowej twórczości ogniskowo-grilowej nie robiłam, bo lało, a wczoraj to miałam głowy urwanie w związku z wyjazdem po moja koninkę. Dopiero co wróciłyśmy z Córcią więc cierpliwości proszę. Fotorelacji z drogi nie bedzie ale zdjęcie w nowym boksie jest, wrzucę później bo w tej chwili z geralda nadaję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 06.06.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Z facetami - psami jest ponoc też tak, że wszystko jest w miarę OK dopóki nie popróbują..... Wtedy juz przepadło Z tego więc wynikałoby, że nie jest raczej dobrym pomysłem podsunięcie dziewczyny raz na jakiś czas, to byłoby tylko rozbudzeniem tego, co ma spać spokojnie....z facetami-facetami jest podobnie a nikt im jajec nie ucina:rotfl: ...zacząłem się zastanawiać kogo powinienem winić za to, że mi dziewczynę podsunął i "rozbudził to, co mogłoby spać spokojnie"? Jeśli dobrze liczę, to Brazylce zajęło 4 lata przebycie 80km (działka kupiona wiosną 2009). Ze średniej wynika, że te pozostałe 20km pokona najpóźniej w rok. Dwutysięczny czternasty będzie pod znakiem konia!!! Eeeej, to Ty JESZCZE nie pokazałaś, że Ci Jejtek grilla zrobił? Grill już był w Brazowisku od czasów zamierzchłych, ja go tylko reaktywowałem, bo został chwilowo unicestwiony przez rozjuszoną spychoładowarkę . Nikt jednak nie odważył się własnym zadem konstrukcji przetestować i nie wiadomo teraz jakich gabarytów świniaka kupować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ...zacząłem się zastanawiać kogo powinienem winić za to, że mi dziewczynę podsunął i "rozbudził to, co mogłoby spać spokojnie"? ... ale czemu chcesz winic powinienes dziekowac:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2013 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 No bo mi kazałeś własny zad narażać!!!!! Znaczy sie nie miałeś ufności do swojego wykonania,.... Obys miał rację z tymi obliczeniami!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.06.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 jeju co wyscie tam wyprawiali, Braze na grila:o o dzieciach juz bylo ale BRAZE?!?!?!? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.06.2013 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Znając Yetka - dobrze, że nie koninkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2013 14:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Nieeee spoko, zad miałam usadzić celem sprawdzenia wytrzymałości rusztu ... coś w spojrzeniu Yetka wstrzymało mnie przed próbami indywidualnymi:D A koninka .... matko!!!! Nawet wzrost Yetusia by Go nie uratował!!!!! Nie zrobię zdjęcia, bateria w telefonie siadła. Jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 06.06.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Ha. Co do tego nabiału i facetów, to wiecie - niektórym by się przydało.... a nawet należałoby :sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.06.2013 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 A co Wy już śpicie??? No to i ja się zbieram ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 nie śpię czekam aż coś napiszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2013 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ja do szóstej będę czekał na wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 06.06.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Lesiu - częstuj się poczekamy razem :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Spóźniłam się? Wszyscy poszli spać? Ależ ja wcześniej nie miałam czasu!I co? Nie pogadam sobie dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 06.06.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 ...a co? coś nie tak z naszymi proporcjami? :evil: 3 x 0,5 to jedyna słuszna receptura - opracowywana latami. Miło, że pamiętasz ...ale jeszcze dwóch składników zapomniałaś do pełni szczęścia pewnie 0,5 łyżeczki cukru i ............................ 0,5l rumu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szanowny Pan 06.06.2013 23:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2013 Witam wszystkich nie spiacych i pozdrawiam tych co jutro rano wstana.Nadrobilem troche zaleglosci.Tez bylem ciekawy co tez Braza wyprawia w Brazoczysku.Calkiem dobrze jej to wyprawianie wychodziMilego slonecznego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.06.2013 03:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Witam wszystkich .... też witam na słoneczny dzień za oknem nie wygląda, pójdę chyba spać ........ 1,5 godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 04:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 Czy ktoś mi wyjaśni, na ki gwizdek mi w domu 2 koty i pies?????? Kochanie moje Szanowne, jestem ogromnie wzruszona, że to moje wyprawianie przypadło Tobie do gustu! No bo gdyby nie przypadło, to trzeba by to co wyprawiłam w drobny mak rozp...no .... Jamlesik, musisz szybko spać żeby jakos sensownie wykorzystać te 1,5 godziny:D P.S. Nie mam pojęcia, komu dziekowac za odkrycie możliwości kawy, ale dziękuję bardzo, bo gdyby nie ona nie umiałabym nawet włączyc komputera .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.06.2013 04:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2013 O mamuniu, Malka:o Jesteś jeszcze, czy juz padłas???? Odezwij sie, daj jakiś znak życia .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts