markoto 08.06.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 wiosna, Pani, wiosna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Co Wy z tymi alpakami i dlaczego kupić ich nie można tylko adoptować? .. bo jedna kosztuje powyżej 7 tysięcy a jedna też się nudzi... Tak więc na zakup nie mamy. Ale mamy otwarte serca do adopcji i to takiej prawdziwej, nie nastawionej na zysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2013 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nie chcę rozpętywać dyskusji na nowo, bo chyba już każdy wie kto jaką ma opinię o gejach, ale pamiętacie, jak pisałam o tym, że otworzy się puszka Pandory i zechcą małżeństw ze zwierzętami i dziećmi, bo komu to przeszkadxa?No to mamy pierwsze jaskółki.Niestety...I nie odpowiadać proszę, ja NAPRAWDĘ nie chcę rozpętywać dyskusji.Tylko tak sobie wzdycham... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.06.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 ten ,,pan" ma parcie na szkło - im gorzej tym lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 No tak Ewa.. sporo kosztują.. a da się je kupić.. no i co one w zimie jedzą.. bo z psem problemu nie ma .. suchą karmę dostanie i koniec, ale co z alpakami.. bo rozumiem, że one w lato za kosiarkę robią.. Pan mi się nie podoba.. jest wiele szurniętych osób..Za to zainteresował mnie artykuł o przeszczepie twarzy.. oby się udał .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2013 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 alpaki są podobno mało wybredne, w swoim naturalnym środowisku zimą to raczej NIC nie mają do jedzenia, odchudzają się chyba. Trochę siana albo psie chrupki i szlus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Psie chrupki? Mięsożerne znaczy? To nie chcę, jeszcze mnie pomylą z obiadem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.06.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 (edytowane) Nooooo - to trochę za daleko posunięte skojarzenie z tymi ślubami - gdybyśmy tak wzorowali się na tym co robią CELEBRYCI (szczególnie ci PRAWDZIWI) to czarno widzę nasz człowieczy los... :eek: Oni robią swoje bzdury ( z nudów, z nadmiaru pieniędzy, z sodówki...), a my szaraczki swoje. Ale to są na ogół jednak INNE BZDURY. Edytowane 8 Czerwca 2013 przez Gagata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Braza kilka kominków z belką drewnianą Ci przynoszę z Casto... Co byś miała kilka inspiracji dla Yetków... Tylko dlaczego Yetki do jakiegoś marketu pooglądać nie pojadą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nie chcę rozpętywać dyskusji na nowo, bo chyba już każdy wie kto jaką ma opinię o gejach, ale pamiętacie, jak pisałam o tym, że otworzy się puszka Pandory i zechcą małżeństw ze zwierzętami i dziećmi, bo komu to przeszkadxa? No to mamy pierwsze jaskółki. Niestety... I nie odpowiadać proszę, ja NAPRAWDĘ nie chcę rozpętywać dyskusji. Tylko tak sobie wzdycham... sory zwykle się nie wyrazam ale ten jest po prostu pier....lniety i tyle w temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.06.2013 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Liczą na Brazę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Psie chrupki? Mięsożerne znaczy? To nie chcę, jeszcze mnie pomylą z obiadem! dzik też nie jest mięsożerny a psie chrupki lubi to ja nie wiem, może taka alpaka również ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Poczytałam.. drogie to zwierzątko.. ale chyba od 2500zł kupi się.. tylko to stadne zwierzę.. A ja bym chciała jakby co bezobsługowe... co by trawnik kosiło.. Ale pewnie z trawnikiem zjadła by mi taka alpaka kwiatki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 2500 znaczy staniały. Mnie najbardziej podobała się opcja spania w salonie na kanapie podobno lubią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 hmmm tak się zastanawiam, a po co Wam te alpaki???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.06.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 Nooo a po co Arcticy koninki? a nam sierściuchy... No w sumie mnie tylko do koszenia trawy, żeby bezobsługowe było.. ale to bezobsługowe nie jest więc nie chcę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.06.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 A ja mam oryginalny szal dziergany w ich ojczyźnie z wełny alpaki. Wolę od takiej żywej W USA 3 lata temu było wystawione na sprzedaż najstarsze pole golfowe. Ciekawostką jest, że do dziś koszą je stadka owiec. Może sobie zaprowadźcie właśnie owieczki. Ooooo...., albo gęsi, bo w Tunezji jedno z pól golfowych „wykaszają” gęsi. To znacznie tańsze zwierzątka Osobiście wolę mojego Briggsa&Strattona. Poradził sobie nawet tą przerośniętą za kolana trawą i jak kończymy koszenie to grzecznie czeka do następnego razu. Zero bobków na trawniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.06.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 bo to jest takie fajne zwierzę. Charakter ma bardziej psi, niż kozi, daje się oswoić, lubi mieszkać w domu (serio, widziałam na własne oczy), da się nauczyć, że toaleta jest na dworze i jeszcze podobno czujniejsze jest od psa. Wadą jest głównie cena no i to, że lubi być w stadzie. Ale, podobno, może tworzyć stado z psem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.06.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2013 ale jak ja zawieźć do weta w razie "W"????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts