Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Co Wy z tymi alpakami i dlaczego kupić ich nie można tylko adoptować?

..

bo jedna kosztuje powyżej 7 tysięcy a jedna też się nudzi...

Tak więc na zakup nie mamy. Ale mamy otwarte serca do adopcji i to takiej prawdziwej, nie nastawionej na zysk :)

Nie chcę rozpętywać dyskusji na nowo, bo chyba już każdy wie kto jaką ma opinię o gejach, ale pamiętacie, jak pisałam o tym, że otworzy się puszka Pandory i zechcą małżeństw ze zwierzętami i dziećmi, bo komu to przeszkadxa?

No to mamy pierwsze jaskółki.

Niestety...

I nie odpowiadać proszę, ja NAPRAWDĘ nie chcę rozpętywać dyskusji.

Tylko tak sobie wzdycham...

No tak Ewa.. sporo kosztują.. a da się je kupić.. no i co one w zimie jedzą.. bo z psem problemu nie ma .. suchą karmę dostanie i koniec, ale co z alpakami.. bo rozumiem, że one w lato za kosiarkę robią..

Pan mi się nie podoba.. jest wiele szurniętych osób..

Za to zainteresował mnie artykuł o przeszczepie twarzy.. oby się udał ..

Nooooo - to trochę za daleko posunięte skojarzenie z tymi ślubami - gdybyśmy tak wzorowali się na tym co robią CELEBRYCI (szczególnie ci PRAWDZIWI) to czarno widzę nasz człowieczy los... :eek::eek:

Oni robią swoje bzdury ( z nudów, z nadmiaru pieniędzy, z sodówki...), a my szaraczki swoje. Ale to są na ogół jednak INNE BZDURY.

Edytowane przez Gagata

Nie chcę rozpętywać dyskusji na nowo, bo chyba już każdy wie kto jaką ma opinię o gejach, ale pamiętacie, jak pisałam o tym, że otworzy się puszka Pandory i zechcą małżeństw ze zwierzętami i dziećmi, bo komu to przeszkadxa?

No to mamy pierwsze jaskółki.

Niestety...

I nie odpowiadać proszę, ja NAPRAWDĘ nie chcę rozpętywać dyskusji.

Tylko tak sobie wzdycham...

sory zwykle się nie wyrazam ale ten jest po prostu pier....lniety i tyle w temacie.

Psie chrupki? :jawdrop:

Mięsożerne znaczy?

To nie chcę, jeszcze mnie pomylą z obiadem!

dzik też nie jest mięsożerny a psie chrupki lubi :D

to ja nie wiem, może taka alpaka również ?

A ja mam oryginalny szal dziergany w ich ojczyźnie z wełny alpaki. Wolę od takiej żywej :rotfl:

W USA 3 lata temu było wystawione na sprzedaż najstarsze pole golfowe. Ciekawostką jest, że do dziś koszą je stadka owiec. Może sobie zaprowadźcie właśnie owieczki. Ooooo...., albo gęsi, bo w Tunezji jedno z pól golfowych „wykaszają” gęsi. :lol2: To znacznie tańsze zwierzątka :lol2:

Osobiście wolę mojego Briggsa&Strattona. Poradził sobie nawet tą przerośniętą za kolana trawą i jak kończymy koszenie to grzecznie czeka do następnego razu. Zero bobków na trawniku :rotfl:

bo to jest takie fajne zwierzę. Charakter ma bardziej psi, niż kozi, daje się oswoić, lubi mieszkać w domu (serio, widziałam na własne oczy), da się nauczyć, że toaleta jest na dworze i jeszcze podobno czujniejsze jest od psa. Wadą jest głównie cena no i to, że lubi być w stadzie. Ale, podobno, może tworzyć stado z psem.