braza 10.06.2013 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Że zacytuję siebie samą, pozwolicie .... Za czereśnie jestem matce Naturze niezmiernie wdzięczna, nasze w tym roku występują w ilościach całkowicie nas zadowalających ... jedynie co mnie martwi to fakt, że szpaki też juz o nich wiedzą ... ciekawe kto będzie pierwszy, na razie idziemy łeb w łeb .... Wyprzedziłam, zaczynam byc górą w tym wyścigu:D Jednocześnie wyrażam swoje rozczarowanie, żeby nie powiedzieć oburzenie .... Taka wiadomość w dzienniku i co????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2013 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 szczena mi zleciała i slow w paszczy zabrakło wcale Ci się nie dziwie, ze Jetusiowej "huśtawki" nie chcialas probowac, pode mna na stowe by się zarwala:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Pięknie porozkwitały roślinki i cudne parzydło masz perukowce najbardziej lubię właśnie w takim stadium - jak dla mnie liście mają urocze, szczególnie słońcem podświetlone Na wiśnie zakładałam siatkę, można też płytki CD - błyszczą, migocą na wietrze i dość dobrze płoszą szpaki... to rada na przyszły rok bo teraz już nie mają czego podjadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Płytki CD były w ub.r. i u mnie sie nie sprawdziły, jakies psia krew umuzykalnione te ptaszyska mam:o:D A wiecie, że sójki tez lubią czereśnie???? Czy Wy aby nie poszłyście od razu na ostatnią stronę??? Tak sobie myślę, że chyba nie byłyście na przedostatniej ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 przedostatnia konczy mi się na 14 grudnia 2012 to chyba zależy od ustawien postow na stronie koninka cudna, takie czekoladowe blyszczace kłaczki chciałam kiedyś mieć ale fryzjeka nigdy nie uzyskala takiego kolorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Nie pytaj mnie, jaką farbę Brazylka stosuje, bo nie wiem i jak znam życie ona mi sekretu nie zdradzi:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.06.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Nooo koninka boska.. A ona jest pod siodło? W/g mnie tak.... No i huśtawka jak grilla nie robisz jest OK Braza.. ogród Ci rozkwita.. .. i pomyśleć.. że jakiś czas temu nie lubiłaś w ziemi grzebać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 faktycznie koninki nie widziałam...lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 W sumie dalej nie lubię za bardzo, mam takie jazdy - jak sie rozpędzę, szczególnie po zimie, to robię jak goopia, a później mi już mija i nie bardzo mi się chce .... po czym znowu .... i nie chce mi się ..... i znowu .... i tak to trwa aż do jesieni:D Brazylka mnie jeździć nauczyła i kilka pokoleń jeźdźców, to jest koń profesor!! Nie wiem, czy będę mogła jeszcze na niej jeździć, kuleje na prawą nogę, wszystko okaze się po rtg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 10.06.2013 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Super klaczka a ile szyyyyyyji ma a co jej w łapę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 No właśnie nie wiadomo co (ekhm .... przepraszam, ale koń ma nogi:yes:), od pewnego czasu kuleje, więc nie chodziła pod siodłem. Latka już swoje ma, równie dobrze to może byc po prostu wiek .... A szyi to ona ma faktycznie duuuuużoooooo . Jest się na czym uwiesić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Dzięki Ci dobra kobieto! Mam nadzieję, że kręgosłup i ręka nie ucierpiały od tego noszenia, bo gdybyś znowu filiżanki nie mogła unieść i kawy się napić, to pewnie byś mi nie darowała(?) Yetki już w nie jednym markecie oglądały i nie na jednej stronie www też . I cóż z tego, kiedy nadal na miłość od pierwszego wejrzenia nie trafiłem . No dobra... widzę, że mój prywatny kominek i tak stał się już sprawą publiczną , popatrzcie sobie zatem na stan obecny i wykażcie się artystyczną kreatywnością ;). ...i żeby nie było... ja wcale aż tak mocno przy tej drewnianej belce się nie upieram. Chciałbym jednak, żeby coś w sobie miał... Gdyby mi odpowiadały takie oklepane, standardowe, to rzeczywiście wziąłbym jakiegoś marketowca. Arnica, powinnaś to zrozumieć bo też szukasz piecyka "z duszą" i nie wystarcza Ci zwykły brązowy kaflok, tylko "głaszczesz" swoje białe ręcznie pieszczone kafelki. I również szukam czegoś pośredniego: ani nie nowoczesnej dziury w ścianie, ani nie strojnego, pałacowego . Dodatkowym problemem jest zgranie kominka z kącikiem TV, który musi być z jego lewej str. - ja chciałem w rogu, Braza proponuje bardziej centralnie na lewej ścianie... [ATTACH=CONFIG]194966[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]194967[/ATTACH] PS Qrcze, laptop mi się grzeję, muszę ograniczać gapienie się - rzucam kośćmi na który wejść wątek:lol2: Yeti, kształt obudowy rozumiem zaklepany. Chodzi o to zwężenie do góry. A dziura pomiędzy nóżkami to czemu, czy on będzie pobierał powietrze z pokoju? Nie ma doprowadzenia z zewnątrz? A tv duże ma być - w odniesieniu do szyby kominka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ja odpowiem, bo wiem tyle samo co i Yetek (no okey, prawie tyle samo). Kształt zaklepany. Problem polega na tym, że po lewej stronie wystaje rura odprowadzająca spaliny, mam wymiary,w razie "W" mogę podać. Yetuś chce coś niebanalnego i dobrze Go rozumiem. Ma kamień który chce wykorzystać (ale podobno nie jest z nim mocno związany emocjonalnie, więc droga otwarta). TV standardowe - pewnie kole 48 cali. Dziury na dole nie będzie, kominek pobiera z zewnątrz, to jest tymczasowe. Czy Ty coś z tego rozumiesz ....??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Oki, idę się szykować na Grę o Tron - to chyba ostatni odcinek 3 sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 ja tez rozumiem:o i chyba widze te rure do poboru powietrza na 1 fotce, druga zbyt nasloneczniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Oki, idę się szykować na Grę o Tron - to chyba ostatni odcinek 3 sezonu tez mi się tak zdaje ale to dopiero za godzine co najmniej dwie śmierci dziś zobaczymy, chyba ze znowu scenariusz inny będzie niż ksiazka. zeszly odcinek mi się nie podobal, przecież zona robba nie była na uczcie weselnej ale to może oznaczac, ze w książce zadnej większej roli już nie odegra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 10.06.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Brazuniu - Konisia wygląda pięknie, ja się nie znam, ale jak dla mnie to ona ma zadowoloną minę! A zdjęcia ogrodowe są zjawiskowe, pięknie Ci wyszły!!! Kupiłąś chyba już nowy aparat, przyznaj się...? Kolory i ostrość tudzież nasycenie piękne, że nie wspomnę o takich oczywistościach, iż bez pięknych roślin nie byłoby pięknych zdjęć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.06.2013 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Depsia, no właśnie telefonem robione, sama jestem zdziwiona:D A Brazylka chyba faktycznie zadowolonaw każdym razie jakoś specjalnie się nie skarży .... Rośliny na pewno są tu najważniejsze, to nie ulega wątpliwości TAR-cia, jak do tej pory to udała im się Dany w tym sezonie, moim zdaniem oczywiście, reszta postaci jakaś taka niedorobiona, ale miejmy nadzieje, że sie rozkręcą. Też się zdzwiłam, że ginie żona Robba, ale ... widocznie scenarzyści mają swoją wizję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.06.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 tylko jej trochę mało w tym sezonie było, choć całkowitym rozczarowaniem było zdobycie miasta (to miała być parodia książki ? ) moje zukochrzaszcze zakillowane, już się nie ruszają, znaczy sodek zadzialal:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 10.06.2013 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2013 Ok. poniałam. Rury widzę obie. Ten Tv to ma być po lewej stojąc przodem do kominka, czy plecami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts