Agduś 19.01.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Agduś, też życzę miłego dzionka i dużo zapału do malowania! Zapału już nie mam - za dużo tego malowania. W dodatku mam niemiłe przeczucia, że za wykonanie gładzi zapłacilibyśmy mniej niż za te wszystkie kolejne warstwy farby i tapetę z włókna. No ale już tylko jedna warstwa na sufit u Małgosi i można będzie wreszcie malować ściany na kolorowo. Do tego będę miała zapał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Agduś sama malowałaś? Kurcze ja wymiękłam, przerosło mnie to. Nie dałabm rady tyle pomalować. Wzięłam chłopaków do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 2x gruntowanie całego domu, 1x malowanie wszystkiego na biało - to przed wprowadzką. Teraz po kolei malowanie pomieszczeń już na kolorowo. Kilka jeszcze zostało - głównie przez te nierówne ściany, częściowo z winy tynkarzy, częściowo z winy wykonawców sufitów podwieszanych, którzy jakoś nie umieli wyrównać połączeń. Większosć tego malowania to moja działka, Andrzej zajmuje się poważniejszymi pracami, chociaż nie powiem, że wcale nie malował. Ja za to nie biorę się za gładzie - nie wiem czemu doprowadza mnie to do szału, bo nie wychodzi mi tak gładko, jak bym chciała. Andrzej ma do tego więcej cierpliwości. I siły. Zwłaszcza gładzie na sufitach mnie przerastają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.01.2008 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No to moje wielkie słowa uznania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2008 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 No to moje wielkie słowa uznania!!! Dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2008 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 To szacuneczek Agduś!! A jeśli uważasz, że możesz stracić humor po spojrzeniu w górę, to pamiętaj, że postawa z głową zadartą do góry nie jest naturalną postawą człowieka i unikaj jej jak ognia!!! Po co się męczyć??? Ta jazda po łuku zła nie jest, ale też nie stało się to moim ulubionym zajęciem!! Wolę jednak patrzeć przed siebie, niż skręcać sobie kark ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.01.2008 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 To szacuneczek Agduś!! A jeśli uważasz, że możesz stracić humor po spojrzeniu w górę, to pamiętaj, że postawa z głową zadartą do góry nie jest naturalną postawą człowieka i unikaj jej jak ognia!!! Po co się męczyć??? Ta jazda po łuku zła nie jest, ale też nie stało się to moim ulubionym zajęciem!! Wolę jednak patrzeć przed siebie, niż skręcać sobie kark ... wystarczy się położyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2008 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 To szacuneczek Agduś!! A jeśli uważasz, że możesz stracić humor po spojrzeniu w górę, to pamiętaj, że postawa z głową zadartą do góry nie jest naturalną postawą człowieka i unikaj jej jak ognia!!! Po co się męczyć??? Ta jazda po łuku zła nie jest, ale też nie stało się to moim ulubionym zajęciem!! Wolę jednak patrzeć przed siebie, niż skręcać sobie kark ... wystarczy się położyć Oj Króliczku nie utrudniaj!!! Jak się położy, to oczy zamknie, albo nastrojowe światło włączy i już problem będzie minimalny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 19.01.2008 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 To szacuneczek Agduś!! A jeśli uważasz, że możesz stracić humor po spojrzeniu w górę, to pamiętaj, że postawa z głową zadartą do góry nie jest naturalną postawą człowieka i unikaj jej jak ognia!!! Po co się męczyć??? Ta jazda po łuku zła nie jest, ale też nie stało się to moim ulubionym zajęciem!! Wolę jednak patrzeć przed siebie, niż skręcać sobie kark ... wystarczy się położyć Oj Króliczku nie utrudniaj!!! Jak się położy, to oczy zamknie, albo nastrojowe światło włączy i już problem będzie minimalny!!! wcześniej nie było o tym mowy znasz ten stary kawał, co robi żona podczas sexu... mąż się spręża a żona do niego wiesz Władziu ale ten sufit, to nie równo jest pomalowany(wyszlifowany) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 Dowcip znam i muszę się przyznać, że to jeden z moim ulubionych Moje sufity pozostawiają wiele do życzenia, więc głowy nie zadzieram, a gdy jestem zmuszona przyjąć pozycję, z której mogłabym je widzieć bez większego wysiłku, gaszę światło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 19.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 W NASZEJ sypialni to jednak sobie ten sufit wyszlifujemy na glanc, coby mnie nic nie rozpraszało.A zanim Madzia zacznie mieć takie problemy, jeszcze kilka razy się dom pomaluje i sufit będzie równy. Właściwie to on po tej tapecie jest równiutki, tylko farba w tapetę nierówno wsiąka. No i widać w kilku miejscach łączenie kawałków tapety. Aha, streszczenia dzisiaj nie będzie. Jednak trzeba się trochę pokazać rodzinie od innej strony niż plecy. Dzisiaj sobota - wieczór gier. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.01.2008 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2008 W NASZEJ sypialni to jednak sobie ten sufit wyszlifujemy na glanc, coby mnie nic nie rozpraszało. Trafna decyzja A zanim Madzia zacznie mieć takie problemy, jeszcze kilka razy się dom pomaluje i sufit będzie równy. Właściwie to on po tej tapecie jest równiutki, tylko farba w tapetę nierówno wsiąka. No i widać w kilku miejscach łączenie kawałków tapety. Jak Madzia to tych problemów dorośnie, to już się sama zatroszczy o własny sufit!!! Aha, streszczenia dzisiaj nie będzie. Jednak trzeba się trochę pokazać rodzinie od innej strony niż plecy. Dzisiaj sobota - wieczór gier. Usprawiedliwiona !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 20.01.2008 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 heeello Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2008 11:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Cześć Kochani!!! Powspierajcie mnie duchowo dzisiaj, bo mam wstępne testy jazdy. Jak narazie utwierdzam się w przekonaniu, że testy pisane były przez bardzo zdesperowanego i nedowartościowanego człowieka No to idę wkuwać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2008 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 A o której te testy? Kciuki już zaciskać, czy o jakiejś godzinie? Jakby co, to ja mogę u rąk i nóg i jeszcze kici powiem, też zaciśnie pazurki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikach 20.01.2008 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Cześć Kochani!!! Powspierajcie mnie duchowo dzisiaj, bo mam wstępne testy jazdy. Jak narazie utwierdzam się w przekonaniu, że testy pisane były przez bardzo zdesperowanego i nedowartościowanego człowieka No to idę wkuwać I co?? Bo my nadal zaciskamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Braza, i co, i co?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2008 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No jakoś poszło Tylko że to był test wstępny, kwalifikujący do tego poważnego!! Wiecie, że doszły nowe pytania??? Z zakresu pomocy medycznej!!! No horror!!!! Ten prawdziwy będzie prawdopodobnie 4.lutego!! Wcześniej dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 20.01.2008 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Najważniejsze, że poszło - gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts