TAR 11.06.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 co prawda to prawda taka obudowa niejako narzuca klasyczny styl kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.06.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 To ja nie jadę do Ciebie... I wcele nie chciałabym abyś taki robił... Wyprostowanie nie było by złe... Dałoby to możliwość stworzenia prostej realizacji.. A jakie są/będą przewidziane meble i jaki styl w salonie? Mnie nie prosto było wybrać.. bo mam namieszane.. ani nowocześnie ani nie antyki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2013 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 z tego co Jetus napisal to bedzie podobnie jak u ciebie ani nie antyki ani nie nowoczesnosc, ma byc przytulnie ale niezagracone, wieksza ilosc kurzolapow wykluczona. kurteczka do takich wnetrz zawsze najtrudniej cos dobrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2013 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jetus tak napisał: Nie wiem, czy dobrze uda mi się przekazać sedno sprawy... Chodzi o to, że my nie jesteśmy przywiązani do żadnego stylu. Mam wręcz wrażenie, że musi to być jakaś mieszanka, przy czym ja bardziej skłaniam się ku "sielskiej wiejskości" (sorry Brazka:lol2:), a najdroższa ku nowoczesności . W jednym jesteśmy zgodni: ma być widno, jasno, ciepło, przestronnie - nie lubimy pomieszczeń "przytulnie zagraconych", ale jednocześnie nie pasuje nam surowy pusty minimalizm. Dlatego w domu dołożyłem i powiększyłem okna, dlatego przeważać będą oklepane beże: podłoga salonu - woodentic beige, ściany - ekri (nie koniecznie wszystkie), dlatego też kominek o tradycyjnym zarysie kształtu., ale fajnie byłoby wprowadzić w niego jakieś świeże, nowocześniejsze elementy. Opatrzyły mi się już czysto tradycyjne bryły, jak np. to: wez mu doradz, mnie przerasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 I pomyśleć, że projektantka z dumą eksponuje swoje nazwisko na stronie. Ja bym ją omijała na kilometr bez nakazu sądowego. Na fm kominkowym jest taki kominkarz, który robi kominki a'la drzewa, ale kudy mu do tego cudactwa Wczoraj przetrzepalam zasoby, ale też bosko nie wyszło szukanie czegoś dla Yeti. Na początek TV - jak wykorzystać paskudę w salonie. Bo to też „ozdóbnik” na dodatek trudny do skomponowania z wystrojem wnętrza. Głośniki można zakamóflować, wszelkie odbiorniki, sterowniki, nawet projektor też. A to cholerstwo wyje w salonie i niszczy spotkania towarzyskie. Oprawiony jak drzwiczki skrywa schowek. Można go tak schować pomiędzy półkami na ścianie Schowany szafie bibliotecznej za sprytnie składanymi drzwiczkami Niemal każdy pokój hotelowy w Anglii ma coś takiego. Zasuwana roleta dobrze skomponowana kolorem ze ścianą i gotowe. Tyle, że potrzebna wnęka na tv I jeszcze smaczna kompozycja. Drewno na ścianie i zlicowany z nim ekran tv. Fajnie wygląda powtórzenie tego samego układu i koloru desek co na podłodze. Jeśli są płytki, to można płytkami wejść na ścianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2013 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 swietne to ostatnie zdjecie, choc w tej olbrzymiej obudowie kamiennej troche ginie sam wklad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jetus tak napisał: wez mu doradz, mnie przerasta Spoko Tar, ja go rozumiem. Mam to samo. Na razie wymyśliłam jedno lekarstwo – prosta nie nachalnie nowczesna forma w połączeniu z naturalnymi materiałami do wykończenia. Zagłądasz czasem może do Basi (Guthouse) http://forum.muratordom.pl/showthread.php?176270-komentarze-Guthouse/page268 Zerknij na post 5358. Jej kuchnia to świetny przykład (no, za wyjątkiem lamp) jak połączyć klasykę z odrobiną ciągotek do country-industrial i nowoczesne proste wnętrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 swietne to ostatnie zdjecie, choc w tej olbrzymiej obudowie kamiennej troche ginie sam wklad Ginie, bo za mały i jeszcze tv jak słoń. Ale chodzi o pomysł na obudowanie ekranu. Lepiej wygląda jak nie odstaje od ściany. Stawianie na szafce to tez nie jest najlepsze. Generuje się miejsce na kurz i zagraca podłogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.06.2013 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Mnie się podoba propozycja "angielska" za szafką... i ostatnia..Ale ta pierwsza nie znajdzie u nas zastosowania bo TV gra od popołudnia do 24.00-1.00 codziennie.. i wcale niekoniecznie jest oglądany.. mężowi dobrze po prostu się śpi przy TV... Ostatnia propozycja fajna. ale mamy i duze 3 głośniki (2 boczne i środkowy) które trzeba umieścić gzieś.. i amplituner +DVD które też trzeba gdzieś postawić..Wszystkie szafki TV robione są na nowoczesne jamniki.. z półkami sztuk 2 pod spodem w części środkowej.. co mnie nie pasi.. muszą być 3 półki i to po 25cm 2 sztuki trzecia może być niska... ..Noo Yetek... mamy tą samą zagwozdkę... Tylko tyle, że ja wiem co chcę i co już mam na kominek.. I to nie jest też ta sama ściana... więc też jest prościej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2013 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Ginie, bo za mały i jeszcze tv jak słoń. Ale chodzi o pomysł na obudowanie ekranu. Lepiej wygląda jak nie odstaje od ściany. Stawianie na szafce to tez nie jest najlepsze. Generuje się miejsce na kurz i zagraca podłogę. to rozwiazanie bardzo mi sie podoba tylko zmienilabym proporcje i zamiast kamienia dala zwykla pomalowana strukture, zbyt duza ilosc kamienia mnie przytlacza. ja to prostote jednak lubie. beleczki za to fajnie wkomponowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.06.2013 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 A może wyprostować do góry i dać portal z belką drewnianą.. I prosto i nowocześnie i stylizowane... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 11.06.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Jetek okresl sie czy cos z tego co pestka wkleila trąca w artyzm twej duszy czy kombinowac dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Czekajcie Kobitki nie prostujcie mu jeszcze tej obudowy, bo ja cosik poznajdowałam i można z tego fajny komin zrobić. Tyko nie wiem czy takie surowe foty-inspiracje pokazywać, czy machnąć najpierw parę kresek na fotkach Yetka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.06.2013 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 A ja się chciałam zapisać na to SMAŻENIE, brzmi obiecująco..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Bezczelne szpaczory wyskubują mi każdą kuleczkę porzeczki, która się zaczerwieni Wiszą takie żałosne przetrzebione gronka Lecę do Tesco. Może mają siatki przeciw ptakom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.06.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Oooo, a już myślałam, że będę pierwsza do usmażenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.06.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Oooo nieee moja droga, Pani stoi za mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 11.06.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 No to widzę, że jednak przyniosłam natchnienie do... smażenia bliźnich. Ja upałów nie lubię, więc się w kolejce nie ustawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 11.06.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Matko Bosko ... Agdus, ale wzornictwo zapodalas! W sumie dobrze miec swiadomosc, ze takie potfffory istnieja Masakra i az mi szkoda tych ludzi, ktorzy dali sobie tak dom oszpecic i jeszcze za to zaplacili Brazunia, Twoja konisia na zadowolona wyglada! Fajnie, ze dziewczynie lepsze warunki znalazlas Ognisko-grill fantastyczny! Az chcialoby sie tam jakas kielbaske nad ogniem usmolic A w sprawie kominkow zachowam milczenie. Bo straszniscie mi sie nowoczesne kozy podobaja, albo otwarte paleniska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.06.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2013 Bezczelne szpaczory wyskubują mi każdą kuleczkę porzeczki, która się zaczerwieni Wiszą takie żałosne przetrzebione gronka Lecę do Tesco. Może mają siatki przeciw ptakom. siatki się rwą a płytki CD skutecznie straszą skrzydlatych podjadaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts