EZS 17.06.2013 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 parzydło kupiłam sobie u ogrodnika. Sama jestem ciekawa, co z niego będzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 17.06.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 ponoc to bezproblemowy krzaczor, moja odszczepka od Brazy ladnie rosnie i nawet kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 17.06.2013 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2013 Dzisiaj właśnie działaliśmy ostro na rzecz ograniczenia trawnika. Andrzej już w zeszłym tygodniu wyciął darń wzdłuż płotu, posadziłam na tym pasku wiciokrzewy i milin, reszta czeka na roślinki (a właściwie na kasę na roślinki), dzisiaj przykryliśmy wspólnymi siłami większość tego paska matą, a w najbliższej przyszłości zasypiemy zrębkami. I skończy się podkaszanie przy płocie! Tym trudniejsze, że teraz rosną tam pnącza. Bez nożyc by się nie obyło. Chrzanię taki interes!Przy okazji poszła w diabły (znaczy do kompostownika) darń spod iglaczków. Już leży tam mata i czeka na korę. Jeszcze muszę przekonać Andrzeja do zdarcia darni pod krzaczkami liściastymi.A kącik pod brzozami coraz ładniejszy. Parzydło kwitnie, żurawki zdobią liśćmi, rabarbary (te spod studni) już prawie kwitną, coś, co kupiłam i nie wiem, co to, już ma pąki i zaraz zakwitnie. Cieszę się, że te żółte się przyjęły i kwitną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.06.2013 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Tyrion:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Braza.. pytałas o karmę dla Onka..Karma z półki super premium...:http://www.telekarma.pl/p2349/brit.care.junior.large.breed.lamb.amp.rice.12.kg.htmAlbo półka niżej http://www.telekarma.pl/p7499/brit.premium.junior.large.15.kg.htm Rejestrujesz się i w 24h przychodzi do domku , nie nosisz, bez dodatkowych opłat.. Mają dobre ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 18.06.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Wypróbuję tę Telekarmę. Ceny Brita takie same jak w Krakvecie, a skoro lepsza dostawa, to czemu nie... Muszę jeszcze poszperać, czy mają coś dla naszej drobnicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 A drobnica to co???Koty http://www.telekarma.pl/c2/suche.htm?rodzaj=warunek2Dla gryzoni http://www.telekarma.pl/c41/chomik.htm?rodzaj=warunek3Dla ptaków http://www.telekarma.pl/c63/kanarek.htm?rodzaj=warunek4Dla rybek , pająków i węży nie widzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 18.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 masz pająki i węże??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.06.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2013 Węży już nie,.. ale pająków mam sporo.. takie z dworu włażą jak sobie chcą.. i takie jakieś kudłate w terrarium .. ale te kudłate syna są... Węże jakieś takie dziwne były.. uciekły mu 3 razy i nakazałam się z nimi rozstać NATYCHMIAST... ale to jeszcze było jak w blokach mieszkaliśmy/.. Czego to u nas syn nie miał.. Węże, pająki, modliszka, krab, rybki, chomik, szczur, żółwie i to greckie i czerwono lice.. nie pamiętam co jeszcze, pewnie to nie wszystko.. tylko to nie było moje.. syna. synów.. Moja/ nasza jest Niuśka.. pies, znaczy suka... No nie mieliśmy ptaków tylko i kot był ze dwa dni.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2013 04:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Niezła lista, mamo kochana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Eeee tam.. teraz już troch wyrósł.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 19.06.2013 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Braza.. nie wiem czy u Agi czytałaś.. jest dobra karma dla Tyriona http://www.telekarma.pl/p2348/brit.care.puppy.lamb.amp.rice.12.kg.htmJa zamówiłam i zrobiłam przelew w poniedziałek późnym wieczorem czyli odebrali przelew i zamówienie wczoraj.. dziś już dostałam karmą do domku, Inka zjada, czyli jej smakuje.. Możesz spróbować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Arni dzięki, sprawdzę tę karmę, faktycznie dobry skład i cenowo wychodzi lepiej niż Royal. W lipcu, na razie mam prawie 7 kg jeszcze z tego miesiąca. Kupiłam sobie macierzankę, a co!! Depsia, okey, parzydło masz (no bo czemu nie) na wiosnę, teraz nie wiem, czy uda mi się wykopać. Jest ogromne, wyższe ode mnie (i proszę nie twierdzić, że niewiele rzeczy jest niższych ode mnie, okey???) W Brico widziałam takie bździnki może 10-15 cm za taką cenę, że prawie umarłam. To moje to bezcenne jest!!!!! Co do orlików to nie wiem, zobaczę jak się będą zachowywały przy przesadzaniu - bo oczywiście mam już dla nich inne miejsce, no wizja taka:yes: A to moje p[arzydło .... no piękne, no nie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.06.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 pikne Pani... pikne!!! a orliki przesadzałam wiosną... nawet zakwitły, chociaż wcześniej im się nie chciało:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.06.2013 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Parzydło wyłącznie wiosną, a piękne jest niesłychanie. Tylko wymyśl, co byś z ogrodu od nas chciała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.06.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 bierz Sołtysa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.06.2013 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 To Sołtys w ogrodzie rośnie???? Depsia, daj spokój, jeśli tylko uda mi się coś z tego parzydła uszarpnąć wiosną (a szansa jest bo wiosną to on jeszcze sił nie ma) to wyślę, żaden problem. Nie rób sobie kłopotu, nie przejmuj się. A przy okazji to delikatnie przypomnę, że chciałam nabyć u Ciebie tę mieszankę warzywną do zup... Jak już będziesz miała gotową to ja bardzo chętnie ja przytulę Arctika, piszesz, że przesadzałaś orliki, a ja się właśnie naczytałam w necie, że moga to znieść nie najlepiej. Znaczy się, albo wóz albo przewóz, co mi tam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.06.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Przecie nie pisała, że ma rosnąć Przesadzałam... i to nie raz... w zeszłym roku też, bo nie chciały kwitnąć myślałam, że im tam źle... dalej nie kwitły, znów je w tym roku przesadziłam i wszystkie zakwitły!!! I za żadnym razem żaden nie zdechł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AmberWind 19.06.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Braza, ja sie tylko wtrace ... 32% bialka to bardzo duzo. Dla psow pracujacych ok, ale te zyjace normalnie moga zareagowac perturbacjami zoladkowymi. Bialko na poziomie 20%, to optimum dla psow. No i to, ze to tylko maczka miesna jest raczej kiepska perspektywa karmienia Powiem tak ... kiedys bylam zwolenniczka karm profesjonalnych, zbilansowanych i granulowanych, akuratnych i naukowo wyliczonych. Ale odkad doczytalam ile w tym afer i jak bardzo skrocil sie czas zycia psow na karmach profesjonalnych (nawet tych najlepszych), to zaczelam dla psow gotowac raz w miesiacu i zamrazam im jedzeniowe porcje Jakos my jemy dobrze, ekologicznie i zdrowo i nie chce odpadkow dla swoich czworonogow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 19.06.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2013 Brazuniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts