mayland 20.01.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No to teraz juz wiesz co Cię czeka. Testy to zdasz śpiewająco więc radziłabym by kciuki trzymac na jazdę Tam to nigdy nic nie wiadomo niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 20.01.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 No jakoś poszło Tylko że to był test wstępny, kwalifikujący do tego poważnego!! Wiecie, że doszły nowe pytania??? Z zakresu pomocy medycznej!!! No horror!!!! Ten prawdziwy będzie prawdopodobnie 4.lutego!! Wcześniej dam znać Bedzie dobrze , trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Kocham Was za tę wiare we mnie!!!!!! Czasami mam jej mniej, niż Wy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.01.2008 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 rrmi kurcze, ale Twój jamnik wyrósł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Kocham Was za tę wiare we mnie!!!!!! Od tego my tu som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.01.2008 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Kocham Was za tę wiare we mnie!!!!!! Od tego my tu som Kasia, a Ty nie w górach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.01.2008 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Kocham Was za tę wiare we mnie!!!!!! Od tego my tu som Kasia, a Ty nie w górach??W górach byłam od środy rano do dziś wieczór urlop się mojemu ślubnemu skończył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.01.2008 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Brazunia, a co Ciebie tak mało u siebie? Gdzieś się szwendasz? Dzień dobry! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Mało mnie, bo w ogóle mnie mało jest!! Wpadam na chwilę popatrzeć co się dzieje u zaprzyjaźnionych Forumowiczów, skrobnę cosik czasami i wypadam. Czasu mi zdzebko brakuje, ale to ze względu na córcię - trzeba frędzla pilnowac na każdym kroku No i te pioruńskie testy ... Ale staram się być na bieżąco ze wszystkim A w ogóle to ... dzień dobry Ciekawe, gdzie znowu Romcia wsysło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.01.2008 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam!Gdybym była osobą poważną i odpowiedzialną, to teraz siedziałabym nad korektą. A tak korekta czeka, najwyżej w nocy ją będę kończyła, a ja się szlajam po forum!Braza, testy to mały pikuś, nauczysz się. Musisz przecież progeniturze dobry przykład dawać. Nie możesz oblać, bo jak jej potem będziesz mogła robić awantury o zawalone sprawdziany, skoro sama zawaliłaś? No, to Cię zmotywowałam do nauki i spadam do roboty!Pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 21.01.2008 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 heeej witanko...braza powiedz no mi jak u was jest ze zdawalnośćią egzaminow na prawo jazdy bo u nas to makabra kurcze i jak czytam ze idziesz na jazde to i mnie sie przypomina ze powinnam tez dalej kontynulowac to prawko bo potem bede plakac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 11:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Poziom zdawalność egzaminów jest wprostproporcjonalny do poziomu posiadanego w danym dniu przez Wielkich Inkwizytorów nastroju A to, że nie mogę oblać tych testów ze względu na progeniturę strasznie mnie dołuje - wolałabym mieć świadomość, że mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Poziom zdawalność egzaminów jest wprostproporcjonalny do poziomu posiadanego w danym dniu przez Wielkich Inkwizytorów nastroju A to, że nie mogę oblać tych testów ze względu na progeniturę strasznie mnie dołuje - wolałabym mieć świadomość, że mogę Ależ Ty dasz Widzisz inną możliwość?? Ja zdawałam 2 razy Tylko, że jeszcze wtedy nie miałam progenitury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Dzięki Kasiu Muszę przyznać, choć Ameryki nie odkryję, że zupełnie inaczej dpowiada się na pytania przed własnym komputerem niz siedząc na cenzurowanym A niby taka nieśmiała nie jestem ... Ale ... Nie takie rzeczy się przeżywało!!!! Odpoczęłaś troszkę, Słonko?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Dzięki Kasiu Muszę przyznać, choć Ameryki nie odkryję, że zupełnie inaczej dpowiada się na pytania przed własnym komputerem niz siedząc na cenzurowanym A niby taka nieśmiała nie jestem ... Ale ... Nie takie rzeczy się przeżywało!!!! Odpoczęłaś troszkę, Słonko?? Pewnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Dzięki Kasiu Muszę przyznać, choć Ameryki nie odkryję, że zupełnie inaczej dpowiada się na pytania przed własnym komputerem niz siedząc na cenzurowanym A niby taka nieśmiała nie jestem ... Ale ... Nie takie rzeczy się przeżywało!!!! Odpoczęłaś troszkę, Słonko?? Pewnie Fajnie znowu widzieć Cię uśmiechniętą!!!! Ferie to jednak świetna rzecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Fajnie znowu widzieć Cię uśmiechniętą!!!! Ferie to jednak świetna rzecz jeszcze świetniejsze są wakacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Fajnie znowu widzieć Cię uśmiechniętą!!!! Ferie to jednak świetna rzecz jeszcze świetniejsze są wakacje Przede wszystkim dłuższe I raczej jakby lekko cieplejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.01.2008 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Poziom zdawalność egzaminów jest wprostproporcjonalny do poziomu posiadanego w danym dniu przez Wielkich Inkwizytorów nastroju A to, że nie mogę oblać tych testów ze względu na progeniturę strasznie mnie dołuje - wolałabym mieć świadomość, że mogę Ależ Ty dasz Widzisz inną możliwość?? Ja zdawałam 2 razy Tylko, że jeszcze wtedy nie miałam progenitury Phi , ja zdawałam 5 razy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Witam wieczornie! Wkuwałyśmy z córcią słówka niemieckie na jutrzejszą kartkówkę - córcia, rozumiem, ale ja - za co??? Nie nastawiam się, że zdam za pierwszym, drugim czy nawet trzecim razem! Mam tylko nadzieję, że nie zestarzeję się totalnie zanim zdobędę ten plastikowy prostokącik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts