TAR 24.06.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 na ogorki szwedzkie zalatwie ci przepis mojej mamy ja lubie najbardziej ogorki w musztardzie i korniszony z roznymi dodatkami mojej mamy, ona nie robi takich mocno octowych a bardziej na mode szwedzka. i pikle mamowe tez lubie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 24.06.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Arni - no to ja wiem, ile masz roboty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Tar, ja bym też te przepisy:wiggle: Arniko, moje niestawianie regałów na słoiczki to forma nacisku na J.=łasuch. Prędzej obiecaną piwniczkę zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 w sobote jade do mamy na imieniny to robcie liste co chcecie, zapisze. esemesowac mi się nie chce a mama nie jest komputerowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.06.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Gospodyni - gdzieżeś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 no wlasnie o tym samym pomyslalam, rządzimy się u Brazy jak u siebie a jej nie ma:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.06.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Mniam Tyle, że ja głupia byłam jak dom stawialiśmy i spiżarki nie mam. Podobno na urodziny w tym roku dostanę prezent... piwniczkę ziemną to będę miała gdzie stawiać słoiczki. Mój J. jest łasuch. Mój też J. i też łasuch... chyba te J. tak mają W tym roku wykorzystuję urodzaj na truskawki... 50 kg już przerobiłam:lol:... ale już chyba koniec sezonu:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.06.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 T. tez tak maja:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 24.06.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 E. tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 24.06.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Braza pewnie się naczytała i przetwory robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 24.06.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Mój też J. i też łasuch... chyba te J. tak mają W tym roku wykorzystuję urodzaj na truskawki... 50 kg już przerobiłam:lol:... ale już chyba koniec sezonu:( a może Panna na dodatek ? Znasz truskawki frigo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mmelisa 24.06.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2013 Przepraszam Pania , i Pania, i Pania tez... ja tylko do Brazy slowko napisze.. Jestem i podziwiam Nie zaginelam p.s. kto wygral z czeresnia? szpaki czy wy? Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.06.2013 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 a może Panna na dodatek ? Znasz truskawki frigo? raczysko:D a co to te frigo??? bo jeszcze pewnie by kupił, dawaj szybko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2013 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Braza pewnie się naczytała i przetwory robi. Jaja sobie robisz, no nie ... Jestem. Nastrój mam trochę do doopy więc wybaczcie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2013 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ja kupuję sadzonki truskawek tu http://www.sadowniczy.pl/pol_m_TRUSKAWKI-6588.html Mają też te frigo, ale w sezonie wczesnowiosennym, albo jesienią http://www.sadowniczy.pl/search.php?text=frigo A to miejsce znalazłam niedawno http://www.sklep.sadzonkitruskawek.eu/category.php?id_category=6 Sadowniczym jest moim sprawdzonym sklepem i można bezpiecznie zamawiać wcześniej. Przysyłają w umówionym terminie i znakomitej jakości. Kupowałam u nich poza truskawkami, i inne byliny i krzewy owocowe. Płaci się przy odbiorze. FRIGO to są sadzonki różnych odmian truskawek w stanie tzw. hibernacji, które są przemrażane odpowiednio w chłodni. Kopane w okresie spoczynku zimowego i umieszczane w chłodni w celu utrzymania tego stanu.Sadzonki są znacznie lepszej jakości niż tzw. zielone, bo przyjmują się w niemal w 100 %. Rosną bardzo szybko. Owocują bardzo obficie i szybko, średnio już po 8 tygodniach od zasadzenia.Z sadzonkami „frigo”, można zakładać plantację w dowolnym terminie i zaowocują w zaplanowanym terminie, np. w maju lub w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 25.06.2013 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Ja lubię wszystkie owoce przetworzone w formę.,.. nalewki. ... ... i to jest w 100% właściwe podejście ... również z medycznego punktu widzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.06.2013 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Co jest Gospodyni z Twoim humorkiem.....?MÓW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.06.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Wypiła za dużo, lub zjadła za mało....... truskawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.06.2013 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Eeeee, takie tam ... Ot, życie, ale sobie z tym poradzę .... Cały dzień leje, nie muszę podlewać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 25.06.2013 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2013 Brazulka chyba smutkujesz co? przykrości cie spotkaly? 3-m się dzielna kobieto:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts