Moose 29.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 U mnie lampa z nieba i gorąco się robi... nie lubię nie lubię nie lubię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 29.06.2013 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 ...a u mnie po nocno-porannym deszczyku 15*C, czyli tak, jak tygryski lubią najbardziej :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.06.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Yetek, do lodówki się schowałeś? Przecie piękna pogoda dziś, ciepło, słonko. Jakie 15 stopni???Aaa, ty nie w domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.06.2013 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 No nie w domu, chyba, że w moim, od jutra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 29.06.2013 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Znaczy, że Yetki jeszcze u Was??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.06.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2013 Mój cały etat odwieszony na dwa miesiące. Połówka drugiego właściwie też, bo jeżeli nawet coś z niej zostanie, to poza domem znacznie ograniczone.WAKACJE!Należę do szczęśliwców, dla których to słowo od czasu pierwszych wakacji w życiu (po pierwszej klasie, bo na zerówkę się jeszcze nie załapałam) niezmiennie znaczy to samo! Ja zawsze raz w roku miałam wakacje. Fajnie mi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Yetki na chwilę znowu będą u nas jutro, wracając z innych wojaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2013 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Zimno!! Rozpaliłam w kominku bo zmarzłyśmy z Młodą na szkoleniu Tyriona jak niewiemco!!! Ucięłam sobie drzemkę, wypiłam kawę, obejrzałam Facetów w Czerni, włączyłam komputer i ... pije kolejną kawę! Siemano Towarzystwo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.06.2013 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Cześć. Ja korzystam z życia czyli w spokoju ducha piszę sobie grant. Wreszcie mogę. Znacie ten kawał o naukowcu? Naukowiec powinien mieć żonę i kochankę. Żona myśli, że jest u kochanki, kochanka, że u żony a on tup tup... do biblioteki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.06.2013 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2013 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ewa - jednak się z Tobą ożenię! U nas też zimno, musieliśmy odrobinę w kozie rozpalić, bo nie szło w pokoju siedzieć! Tfu, z taka temperaturą letnią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2013 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Depsia, to Ty się w końcu zdecyduj, co chcesz?? Albo za gorąco, albo za zimno, albo za sucho albo za mokro ... no jak księżniczka normalnie Ewa, cudowne !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.06.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 No masz ci los, to Tobie wolno narzekać na zimno i rozpalać, a mnie nie? To jakaś zorganizowana nagonka na mnie! I na dodatek zrobiła mi się wielka dziura na pięcie. Ale w końcu skończyłam (bo musiałam ) bilans oraz rachunek zysków i strat w stowarzyszeniu za ubiegły rok. UFF!!! Jutro powędruje to pocztą we właściwe miejsce. A w przyszłym roku... tralalala!!! Ktoś inny będzie się męczył, mnie już nie mogą wybrać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Od jutra ma być coraz cieplej. Oczywiście normalnie nie będzie i zaraz po chłodach nadejdą upały. Ktoś zupełnie rozwalił termostat!!! Dlaczego nie może być tak kole 23-24 st.???? Czemu albo 13, albo 33??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 30.06.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ewa.. dobre :rotfl: DPSia.. no bo Ty mówisz jedno, że chcesz.. a jak już to jest to chcesz zgoła coś innego i tak od jakiegoś czasu... Ja zmarzlak straszliwy w kominku nie palę, ciepło mi, wiec chyba u nas nie jest źle z temp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Ja dzisiaj paliłam, bo mi buty schły... na tarasie... Deszcz przyszedł i musiałam napalić w kominku, bo to buty do biegania, a jutro biegamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.06.2013 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Depsiu moja jedyna, różnica między nami polega na tym, że ja to narzekam konsekwentnie na zimno i deszcz a Ty równie konsekwentnie na wszystko:p:wiggle: Ciepło lubię, nawet bardzo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.06.2013 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Od jutra ma być coraz cieplej. Oczywiście normalnie nie będzie i zaraz po chłodach nadejdą upały. Ktoś zupełnie rozwalił termostat!!! Dlaczego nie może być tak kole 23-24 st.???? Czemu albo 13, albo 33??? Popieram, taka temperatura jest do przyjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.06.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2013 Jutro będzie. A potem coraz cieplej... Cholera! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.07.2013 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2013 Depsiu moja jedyna, różnica między nami polega na tym, że ja to narzekam konsekwentnie na zimno i deszcz a Ty równie konsekwentnie na wszystko:p:wiggle: Ciepło lubię, nawet bardzo!! Bo WSZYSTKO przychodzi w ilościach całkowicie nieumiarkowanych! Jak deszcze to od razu nawalne i trzydniowe, jak ciepło, to od razu upał, jak ochłodzenie, to do 11*C! No to jak tu nie narzekać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts