Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mój cały etat odwieszony na dwa miesiące. Połówka drugiego właściwie też, bo jeżeli nawet coś z niej zostanie, to poza domem znacznie ograniczone.

WAKACJE!

Należę do szczęśliwców, dla których to słowo od czasu pierwszych wakacji w życiu (po pierwszej klasie, bo na zerówkę się jeszcze nie załapałam) niezmiennie znaczy to samo! Ja zawsze raz w roku miałam wakacje. Fajnie mi!

Zimno!! Rozpaliłam w kominku bo zmarzłyśmy z Młodą na szkoleniu Tyriona jak niewiemco!!! Ucięłam sobie drzemkę, wypiłam kawę, obejrzałam Facetów w Czerni, włączyłam komputer i ... pije kolejną kawę!

Siemano Towarzystwo!!!!

Cześć. Ja korzystam z życia czyli w spokoju ducha piszę sobie grant. Wreszcie mogę. Znacie ten kawał o naukowcu? Naukowiec powinien mieć żonę i kochankę. Żona myśli, że jest u kochanki, kochanka, że u żony a on tup tup... do biblioteki :D

No masz ci los, to Tobie wolno narzekać na zimno i rozpalać, a mnie nie? :o

To jakaś zorganizowana nagonka na mnie!

I na dodatek zrobiła mi się wielka dziura na pięcie.

Ale w końcu skończyłam (bo musiałam :sick: ) bilans oraz rachunek zysków i strat w stowarzyszeniu za ubiegły rok. UFF!!!

Jutro powędruje to pocztą we właściwe miejsce. :D

A w przyszłym roku... tralalala!!!

Ktoś inny będzie się męczył, mnie już nie mogą wybrać! :cool:

Depsiu moja jedyna, różnica między nami polega na tym, że ja to narzekam konsekwentnie na zimno i deszcz a Ty równie konsekwentnie na wszystko:p:wiggle::lol2:

Ciepło lubię, nawet bardzo!!

Bo WSZYSTKO przychodzi w ilościach całkowicie nieumiarkowanych!

Jak deszcze to od razu nawalne i trzydniowe, jak ciepło, to od razu upał, jak ochłodzenie, to do 11*C!

No to jak tu nie narzekać? :o