sipatka 11.07.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Brazunia a powiedz no, jak tam pogodę na weekend w Twoich okolicach zapowiadają??? Tak bliżej morza mnie interesuje.... bo na ogólnych to tak mało ciekawie się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.07.2013 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Dziś ponoć leje w zach-pom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.07.2013 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Braza, leje u ciebie????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.07.2013 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Aktualnie leje! Myślcie, myślcie, myslenie ma przyszłość No dobra, powiem ...... szczeka wariat jak najety, na wszystko i na nic, upaja sie swoim głosem do obrzydzenia (mojego, oczywiście, on się nie brzydzi). Jeśli mu to zostanie to ja oszaleję!!!! Lesiu, dzisiaj pies wstał później niż ja:) Gagacia, cytuję Agduś: "Noooooooo"!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.07.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Uuuuuuuuuu to rzeczywiście niedobrze im szybciej się za niego weźmiesz tym lepiej moje małe dają mi czasem do wiwatu, a taki tubalny głosik może człowieka do szału doprowadzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 11.07.2013 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 Jeśli wierzyć potocznemu stwierdzeniu, że pies .. upodabnia się do właściciela.............................................................:rolleyes: A nie, nie - coś mi się pomyliło! :sick: ( bo już miałam samorzutnie szukać drzwi...) Nooo ..... wygląda, że zajrzymy między 20-23 lipca (jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli...) :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 11.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 To ja pogodowo melduję,, że w Zakopanym i Bukowinie była dzisiaj taka ulewa, że normalnie ściana deszczu... Wycieraczki nie dawały rady.. Późnym popołudniem przegoniło chmury i w drodze powrotnej w Krakowie nawet słonko dawało po oczach.. U nas pochmurno.. teraz ciemno;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 11.07.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2013 U nas to tylko tak przelotnie pokropiło, żeby kurze omieść Ale mamy z rodzinką ochotę na troszkę (strasznie malutkie troszkę) nad Bałtyk wyskoczyć i wolałabym, żeby wtedy to nie padało a raczej (a nawet na pewno) żeby było DO OBRZYDZENIA SŁONECZNIE I GORĄCO Tak więc będę się dopytywać, jak się pogoda zmienia bo te instytuty to takie jakiesik ostatnio wróżki z fusów som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2013 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 No to z wczoraj pogoda z Rewala i Pobierowa ( mój mężuś mówił .. to wiarygodne).. ciepło tak średnio, ale nie zimno, i przelotnie padało.. co chwilę...Ale tam to zaraz przeleci i będzie pogoda.. Tak to jest nad wybrzeżem zachodnim, bo w środkowej części tak koło Ustki i okolicach... jak się zaniesie i zacznie padać to nie wie kiedy przestać.. dwa lata temu miałam przez 3 tygodnie 3-4 dni plażowe.. resztę musiałam parasol nosić lub ciepło się ubierać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.07.2013 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Dzięki Arniczko. Właśnie taki plan mieliśmy w tamte okolice zajrzeć. Bo rzeczywiście na Helu jak lać zacznie to potrafi bez przerwy i tydzień nie przestawać. A poradź jeszcze Rewal czy Pobierowo bo tam nigdy nie byliśmy. Gdzie więcej miejsca na plaży? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 eee nieprawda, na helu zwykle jest ladnie gdy w 3 city pada:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.07.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Tylko, że pewnie ja wtedy jestem w którymś z Trio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 na helu jest specyficzny mikroklimat, dookoła deszcze a tam lampa, sprawdzone organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.07.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 TARcia, a czy Ty wiesz jak teraz (lipiec/sierpień) jest w Sopocie?Czy ma znaczenie czy to weekend czy tydzień?Tzn na pewno ma. Ale Czy ISTOTNE i ZAUWAŻALNE? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 nie jezdze do Sopotu (z wyjątkiem wizyty u fryzjera z bialasem), nie lubie dzikich tlumow, a tak jest w Sopocie latem. pogodowo ostatnio super slonce choć dziś pogoda barowa ale to dobrze dla roślinek, ponoc od niedzieli znowu słonecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.07.2013 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 ...... ciepło się ubierać... to znaczy, że było góra +24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.07.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 No właśnie chodzi o te tłumy.... Byłam ostatnio we wrzesniu i było bardzo milo... raczej pusto, sympatycznie.. ale to też nie był weekend.. A Sopotu latem się właśnie boję.. Bo tak w ogóle to Sopot bardzo lubię - pamietam go ciągle sprzed 30-paru lat: fajne, skromne, małe miasteczko z molem.... Uważam, żeby doszczetnie nie zepsuc sobie tych wspomnien.. jeszcze będąc we wrześniu pare lat temu zrobilismy sobie wycieczkę statkiem na hel - i bardzo to miło wspominam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 12.07.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 jest mnóstwo ludzi, sporo hoteli się pobudowalo, dla mnie zbyt tłoczno i halasliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2013 16:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 komputera nadal nie mam do tego próbuje dogadać się z pomarańczowi w kwestii mojego internetu, toteż piszę od sasiadki. Karte sim sprawdzam. Dzisiaj nie pada, nawet słoneczko sie pokazuje więc jest coraz lepiej. Oszczędzamy energię ile sie da, ale jutro wybieramy się do księzniczki Brazyli - bedziemy musiały ostro pracować nad odzyskaniem tego co stracimy;) Ewa daj znać czy przyjedziesz, bo my sie nastawiamy ....!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 12.07.2013 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ano nie wróci juz ten Sopot sprzed lat ...... Ale nadal nie wiem jaka jest róznica między weekendem a nieweekendem. W weekend jest niestrawnie, to wiem na pewno. Kiedy jeszcze często bywaliśmy w zach-pom, także w czasie wakacji, to od poniedziałku do czwartku jazda do Kołobrzegu (tam mielismy najbliżej) miała sens ale pt-ndz.....!!!!!:o :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts