Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aktualnie leje!

Myślcie, myślcie, myslenie ma przyszłość;)

No dobra, powiem ...... szczeka wariat jak najety, na wszystko i na nic, upaja sie swoim głosem do obrzydzenia (mojego, oczywiście, on się nie brzydzi). Jeśli mu to zostanie to ja oszaleję!!!!

Lesiu, dzisiaj pies wstał później niż ja:)

Gagacia, cytuję Agduś: "Noooooooo"!!!!!!

Jeśli wierzyć potocznemu stwierdzeniu, że pies .. upodabnia się do właściciela.............................................................:rolleyes::rolleyes:

A nie, nie - coś mi się pomyliło! :sick::sick: ( bo już miałam samorzutnie szukać drzwi...)

Nooo ..... wygląda, że zajrzymy między 20-23 lipca (jeśli wszystko pójdzie po naszej myśli...) :yes::yes:

To ja pogodowo melduję,, że w Zakopanym i Bukowinie była dzisiaj taka ulewa, że normalnie ściana deszczu...

Wycieraczki nie dawały rady..

Późnym popołudniem przegoniło chmury i w drodze powrotnej w Krakowie nawet słonko dawało po oczach..

U nas pochmurno.. teraz ciemno;)

U nas to tylko tak przelotnie pokropiło, żeby kurze omieść :)

Ale mamy z rodzinką ochotę na troszkę (strasznie malutkie troszkę) nad Bałtyk wyskoczyć i wolałabym, żeby wtedy to nie padało a raczej (a nawet na pewno) żeby było DO OBRZYDZENIA SŁONECZNIE I GORĄCO :lol:

Tak więc będę się dopytywać, jak się pogoda zmienia bo te instytuty to takie jakiesik ostatnio wróżki z fusów som

No to z wczoraj pogoda z Rewala i Pobierowa ( mój mężuś mówił .. to wiarygodne).. ciepło tak średnio, ale nie zimno, i przelotnie padało.. co chwilę...

Ale tam to zaraz przeleci i będzie pogoda..

Tak to jest nad wybrzeżem zachodnim, bo w środkowej części tak koło Ustki i okolicach... jak się zaniesie i zacznie padać to nie wie kiedy przestać.. dwa lata temu miałam przez 3 tygodnie 3-4 dni plażowe.. resztę musiałam parasol nosić lub ciepło się ubierać...

nie jezdze do Sopotu (z wyjątkiem wizyty u fryzjera z bialasem), nie lubie dzikich tlumow, a tak jest w Sopocie latem. pogodowo ostatnio super slonce choć dziś pogoda barowa ale to dobrze dla roślinek, ponoc od niedzieli znowu słonecznie.

No właśnie chodzi o te tłumy.... Byłam ostatnio we wrzesniu i było bardzo milo... raczej pusto, sympatycznie.. ale to też nie był weekend.. A Sopotu latem się właśnie boję.. Bo tak w ogóle to Sopot bardzo lubię - pamietam go ciągle sprzed 30-paru lat: fajne, skromne, małe miasteczko z molem.... Uważam, żeby doszczetnie nie zepsuc sobie tych wspomnien.. jeszcze będąc we wrześniu pare lat temu zrobilismy sobie wycieczkę statkiem na hel - i bardzo to miło wspominam!

komputera nadal nie mam do tego próbuje dogadać się z pomarańczowi w kwestii mojego internetu, toteż piszę od sasiadki. Karte sim sprawdzam.

Dzisiaj nie pada, nawet słoneczko sie pokazuje więc jest coraz lepiej.

Oszczędzamy energię ile sie da, ale jutro wybieramy się do księzniczki Brazyli - bedziemy musiały ostro pracować nad odzyskaniem tego co stracimy;)

Ewa daj znać czy przyjedziesz, bo my sie nastawiamy ....!!

Ano nie wróci juz ten Sopot sprzed lat ......

Ale nadal nie wiem jaka jest róznica między weekendem a nieweekendem.

W weekend jest niestrawnie, to wiem na pewno.

Kiedy jeszcze często bywaliśmy w zach-pom, także w czasie wakacji, to od poniedziałku do czwartku jazda do Kołobrzegu (tam mielismy najbliżej) miała sens ale pt-ndz.....!!!!!:o:o :no::no::no: