TAR 12.07.2013 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 niestety ja tez nie wiem, ostatnio bylam w sobote z białym. full ludzi. w tygodniu czasem przejezdzam glowna ulica ale nie w okolice turystyczne wiec nie pomoge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2013 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Sipatka.. Dziś już Rewal i dalej na zachód było ładnie, w Dźwirzynie dziś , teraz też ładnie... Co do plaży w Rewalu i Pobierowie.. kiedyś to były wioski, mieścinki, dziś już całkiem spore nadmorskie kurorty , gwarno , ludzi dużo.. tłoczno.. Nie wiem jak na plaży.. ale jak na ulicy sporo ludzi to i na plaży też... Ja jadę do Pustkowa.. tam jest stosunkowo mniej ludzi, choć na ich brak nie mogę powiedzieć... też są, ale nie ma tego całego cyrku, namiotów itd... Są dwie/trzy lodziarnie 2 wędzarenki w szafach..( ja jeżdżę do rybaka w Pobierowie) kawiarnia..., bary ze dwa.. nawet nie wiem.. dwie ulice na krzyż,.. ot całe Pustkowo... Jak chcę cyrk to Pobierowo spacerkiem, albo plażą, albo lasem.. albo do Rewala czy Niechorza.. to już samochodem.. W Pustkowie jak chcesz przy wejściu na plaży.. to ludzie deptają po włosach.. ale jest ratownik.. Jak nie musisz przy wejściu.. to dowolnie w lewo czy w prawo .. i już jest luzik... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 12.07.2013 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Ewa daj znać czy przyjedziesz, bo my sie nastawiamy ....!! No przecież w niedzielę rano wyjeżdżam. Czyli w was będę... no nie wiem, o której. Świeczniki mam, cała rodzina mnie pytała, po co takie duże kieliszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.07.2013 19:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 Jak to po co, wszyscy wiedzą na co komu kieliszki a tym bardziej duże:) No to super. Czekamy na Was!!! Zdjęć w tel. mam co niemiara ale nie moge ich zgrac bo nie mam komputera. Może nawet kratke uda mi się sfotografować .... chociaż wątpię, bo to pokój dziewczynek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.07.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 (edytowane) Dzięki dziewczyny za informacje. Poczekamy sobie na termin poweekendowy bo my też z tych co to tłumów nie lubią. Zwykle jeździliśmy tam gdzie najkrótsza droga czyli na Gdańsk ale, że pogoda ładna nad morzem nas nie lubi (zawsze po przyjeździe lało ze cztery dni) to postanowiliśmy uderzyć "na zachód" Pustkowo też przeleciało mi przez myśl... Najmilej wspominam plażę w Kuźnicy, jak okiem sięgnąć prawie pustka....... we Władku to sobie ludzie po głowach deptali - koszmar normalnie a na Sopot to nas nie stać, zresztą zatoka to nie to samo co morze Edytowane 12 Lipca 2013 przez sipatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.07.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2013 To tak jak w Kuźnicy już nie znajdziesz...No chyba, ze do Poddąbia się wybierzesz.. (to jest pomiędzy Ustką a Rowami), ale jak byłam 2 lata temu to na 3 tygodnie pobytu miałam 3-4 dni plażowe.. wiec szał ciał.. reszta zimno i deszcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.07.2013 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Zdjęć w tel. mam co niemiara ale nie moge ich zgrac bo nie mam komputera. Może nawet kratke uda mi się sfotografować .... chociaż wątpię, bo to pokój dziewczynek ... Wrzuć przez telefon na jakiś album w necie:yes:... Ja kcem wybrakowanego zobaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 13.07.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Wybrakowany nie wybrakowany ale PIĘKNY Tez chcę zobaczyć jak urósł! Może przechodzi teraz taki okres w życiu, że na wszystko szczeka - potem mu się w główce ułoży:yes: To my Ewy pewnie nie zobaczymy, bo będziemy jakiś tydzień później... trudno, nie wszystko na raz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 13.07.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Ja tyż kcem a una nie kce nam pokazać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.07.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Dołączam się do pragnienia zobaczenia "wybrakowanego" . A przy okazji powiem wam, ze nasz "ŁAGODNY CAVALIER" zamiast grzecznie dostosować swój charakter do rasy, na zaczepki jamnika zaczął szczekać, warczeć i dobrze że był na smyczy bo się chciał rzucić na "wroga" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.07.2013 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2013 (edytowane) Ewa była!!! Rany, jaka to fajna babka jest!!!!! Ewa, dzieki za odwiedziny, szkoda że tak krótko, naprawdę szkoda, ale cóz .... Następnym razem weż pod uwagę taki czas czas, żeby warto było rozbijac namiot!!!! Na netbooka nie zgram, nie chcę Młodej zaśmiecać. Może jutro bedzie komputer ... TUTAJ i TUTAJ Tyrionek na stronie naszej cudownej trenerki ze swoją koleżanka Maszą Edytowane 15 Lipca 2013 przez braza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 16.07.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 ależ przystojna gadzina:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 16.07.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 jeju aleTyrionek spowaznial, prawdziwie dorosly pies sie z niego zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2013 08:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Oj tak, chociaż dorosły to jednak za dużo powiedziane .... dorosły wzrostem, dzieciak absolutny mentalnie i wiekowo:) Wkurza mnie chwilami na maksa, ale ... cudowny jest!!!! Zimno u mnie. Na szczęście wczoraj udało nam się ognisko zrealizować. Agdusiatka grały na gitarach i śpiewały, w tej drugiej czynności dzielnie towarzyszyła Im moja Jedyna Prywatna Córcia, nawet Agduś się zaraziła śpiewaniem ... Ja osobiście ograniczyłam się do radosnego "hej" w "Sokołach" ... i dobrze, wiecej i Towarzystwo i zwierzyna leśna mogłyby nie przeżyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.07.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 kiedy go podmieniłaś na urośniętego??? Jest śśśśśśśliczny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jest śśśśśśśliczny!!! Mogę się tylko podpisać pod powyższym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 16.07.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jest niewątpliwie śliczny. A czy wybrakowany? Są trzy możliwe wyjaśnienia: 1. Najprostsze. Braza ma pecha i trafia na wybrakowane egzemplarze. Z każdym kolejnym "wybrakowanym" ONkiem prawdopodobieństwo tego wyjaśnienia maleje. 2. ONki tak mają. Po prostu każdy tak ma, a Braza jeszcze o tym nie wie. 3. Braza ma zły wpływ na psy i każdy w Jej towarzystwie nabiera tych samych niepożądanych cech.Wniosków nie będzie, bo mi się nie chce myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 16.07.2013 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Jest niewątpliwie śliczny. A czy wybrakowany? Są trzy możliwe wyjaśnienia: 1. Najprostsze. Braza ma pecha i trafia na wybrakowane egzemplarze. Z każdym kolejnym "wybrakowanym" ONkiem prawdopodobieństwo tego wyjaśnienia maleje. 2. ONki tak mają. Po prostu każdy tak ma, a Braza jeszcze o tym nie wie. 3. Braza ma zły wpływ na psy i każdy w Jej towarzystwie nabiera tych samych niepożądanych cech. Wniosków nie będzie, bo mi się nie chce myśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 16.07.2013 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nie wiem, gdzie on niby wybrakowany, jak dla mnie całkiem niewybrakowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.07.2013 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Nie ustosunkuję si do powyższej Agdusiowej wypowiedzi, bo mi się tez nie chce mysleć. A w kwestii podmiany na dorosłego .... nie mam pojęcia, kto śmiał jej dokonać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts