DPS 16.07.2013 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 A odzyskałąś komputra swojego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 16.07.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2013 Dlaczego mam daleko???? Kawę w waidrze chetnie wypiję!!!! Ja nawet deszczówkę z beczki wyleję i na filiżankę dla Ciebie ją przeznaczę, tylko zapakuj się wreszcie z młodą w jakieś jeździdło i przybywaj!!! (i daj znać, gdy córcia to "coś ważnego" nadrobi i się na termin zdecyduje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 19.07.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2013 Piękny i przystojny z niego młodzian!!! A dobry charakter ...? Za ładny jest na to :cool:. ...mówię o Tyrionie ofkors... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 22.07.2013 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 DZIĘ - KU - JE - MY !!! Muszę tu napisać, co by nie zapomnieć - Brazunia oddała nam na nockę swoją sypialnię (sama przespała się w salonie na kanapie, dodam, żeby była jasność..)!! Agdusie zajęły resztę domu a my, radosnie w ostatniej chwili, podjelismy decyzję, że jednak PRZENOCUJEMY.. cóż było robić.... No i super, bośmy posiedzieli, pogadali, wypilismy (my) pierwsze WAKACYJNE piwka (ach, jak one smakują...) na Brazoczyskowym tarasie - TO JEST TO proszę Państwa:yes: I jeszcze to Towarzystwo! A w tle występy estradowe - od kabaretu do pieśni patriotycznych .....! A z rana okazało sie, że skład sie powiększył, nie wiadomo kiedy, o jeszcze dwa Agdusie ( w tym jeden płci męskiej a drugi to słynna modelka...) no i wspólne tarasowe śniadanko... Oczywiście nie zapomniałam (bo nie da o sobie zapomnieć) o Mr Tyrionie, który jest przeprzystojnym młodym czł... eee ... psem! I coraz bardziej ułożonym - widziałam, że REAGUJE na słowa swojej pani (trzeba je tylko wymówić PODNIESIONYM głosem ) . Ależ to był poczatek wakacji! - każdemu życzę i polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 22.07.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Weź no przestań z tymi rekomendacjami, bo teraz to się zrobi kolejka na trzy sezony naprzód Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.07.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2013 Ja lubię, jak Braza cały swój czas poświęca NAM... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 24.07.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 Cóż - Brazie pozostanie już tylko pobierać opłaty za pobyty w Brazoczysku... I O TO CHODZI:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.07.2013 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2013 a tak w ogole to gdzie jest Braza??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 25.07.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Na wakacjach :wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 25.07.2013 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2013 Oszczędza energię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.07.2013 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 Nooooooo:) Pooszczędzałam energię z dziką przyjemnością a teraz psia krew czas wrócić do rzeczywistości - Agdusie pojechały Szwecję uszczęśliwić Gagacia, po co Ty o tej sypialni napisałaś????? Teraz mi jak nic przyjdzie co jakiś czas na sofie nocować ..... A tak w ogóle to żałujcie, że tak wcześnie pojechaliście, o!!! Pytałaś Pana Andrzeja, czy Mu sie w tym kościele nie czkało ...?? Matko, jaki upał!!!!! Nawet mnie z tarasu wygoniło, wyobrażacie to sobie:eek: No nie idzie usiedzieć!!! Ale co tam, grzechem byłoby narzekać!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.07.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2013 No bo skoro już ponarzekałaś, to po co drugi raz narzekać? Teraz zapewne napawwasz się ciiiiszą w domu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.07.2013 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Cisza w domu i owszem .... jakaś taka dziwna, znowu przyjdzie się przez czas jakis do nowego przyzwyczajać .... Ale tylko do sierpnia, Agdusie powrócą po zimnej Szwecji kości wygrzać Cudo burza była u mnie rano!!! Tak pierdykło kole 6.00, że telefon stacjonarny w depresję wpadł i odmawia jakiejkolwiek współpracy. Za to podlało porządnie w ogrodzie, ja na pewno bym tak nie podlała:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 28.07.2013 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2013 Fajnie masz... u mnie susza, upał... ale dam se radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.07.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Brazunia pokaz dalie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.07.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Byś parę zdjęć pokazała wreszcie, z ogrodu i salonu z tymi ścianami, no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 29.07.2013 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2013 Braza, nudzisz się, to drogowskaz zrób Już u siebie pisałam, al napiszę jeszcze raz. Bardzo się cieszę, ze was poznałam. Córcia zapałała chęcią do kontynuacji znajomości na facebooku, szkoda, że wracałyśmy w ten koszmarny upał stulecia i nie miałąm już siły do was wchodzić. Ale w przyszłym roku jadę do Trzęsacza, to cię nie minie Chyba, że chcesz Uć zwiedzać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2013 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Wszystko pokażę, ale błagam o czas!! Moja ukochana sąsiadka remont zaczęła, wokół mojego domu straszliwy kipisz, a od wczoraj grzmi i pada więc nawet palcem kiwnąć nie mogę - o czas proszę!!!! Ewa, naprawdę miałam szczerą nadzieję, że wpadniecie w drodze powrotnej .... Szkoda, ale rozumiem. Napisz mi na priva adres, to Zuzi "zapominajkę" wyślę ... no chyba że odbierzecie w przyszłym roku, jeśli to nie jest ulubiony przedmiot Twojej Młodej Damy!!!! Słońce wyszło, idę spisać licznik energii i może wlezę do ogrodu ... może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2013 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Która sąsiadka, ta najbliższa przez drogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts