Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dlaczego mam daleko???? Kawę w waidrze chetnie wypiję!!!!

Ja nawet deszczówkę z beczki wyleję i na filiżankę dla Ciebie ją przeznaczę, tylko zapakuj się wreszcie z młodą w jakieś jeździdło i przybywaj!!! :D

(i daj znać, gdy córcia to "coś ważnego" nadrobi i się na termin zdecyduje)

DZIĘ - KU - JE - MY !!!

Muszę tu napisać, co by nie zapomnieć - Brazunia oddała nam na nockę swoją sypialnię (sama przespała się w salonie na kanapie, dodam, żeby była jasność..)!!

Agdusie zajęły resztę domu a my, radosnie w ostatniej chwili, podjelismy decyzję, że jednak PRZENOCUJEMY.. cóż było robić.... No i super, bośmy posiedzieli, pogadali, wypilismy (my) pierwsze WAKACYJNE piwka (ach, jak one smakują...) na Brazoczyskowym tarasie - TO JEST TO proszę Państwa:yes::yes: I jeszcze to Towarzystwo! A w tle występy estradowe - od kabaretu do pieśni patriotycznych .....!

A z rana okazało sie, że skład sie powiększył, nie wiadomo kiedy, o jeszcze dwa Agdusie ( w tym jeden płci męskiej a drugi to słynna modelka...) no i wspólne tarasowe śniadanko... Oczywiście nie zapomniałam (bo nie da o sobie zapomnieć) o Mr Tyrionie, który jest przeprzystojnym młodym czł... eee ... psem! I coraz bardziej ułożonym - widziałam, że REAGUJE na słowa swojej pani (trzeba je tylko wymówić PODNIESIONYM głosem :cool: ) .

Ależ to był poczatek wakacji! - każdemu życzę i polecam :yes::D

Nooooooo:) Pooszczędzałam energię z dziką przyjemnością a teraz psia krew czas wrócić do rzeczywistości - Agdusie pojechały Szwecję uszczęśliwić:)

Gagacia, po co Ty o tej sypialni napisałaś????? Teraz mi jak nic przyjdzie co jakiś czas na sofie nocować ..... ;) A tak w ogóle to żałujcie, że tak wcześnie pojechaliście, o!!! Pytałaś Pana Andrzeja, czy Mu sie w tym kościele nie czkało ...??

Matko, jaki upał!!!!! Nawet mnie z tarasu wygoniło, wyobrażacie to sobie:eek: No nie idzie usiedzieć!!! Ale co tam, grzechem byłoby narzekać!!!!!

Cisza w domu i owszem .... jakaś taka dziwna, znowu przyjdzie się przez czas jakis do nowego przyzwyczajać .... Ale tylko do sierpnia, Agdusie powrócą po zimnej Szwecji kości wygrzać:D

Cudo burza była u mnie rano!!! Tak pierdykło kole 6.00, że telefon stacjonarny w depresję wpadł i odmawia jakiejkolwiek współpracy. Za to podlało porządnie w ogrodzie, ja na pewno bym tak nie podlała:yes:

Braza, nudzisz się, to drogowskaz zrób :lol2:

Już u siebie pisałam, al napiszę jeszcze raz. Bardzo się cieszę, ze was poznałam. Córcia zapałała chęcią do kontynuacji znajomości na facebooku, szkoda, że wracałyśmy w ten koszmarny upał stulecia i nie miałąm już siły do was wchodzić. Ale w przyszłym roku jadę do Trzęsacza, to cię nie minie :) Chyba, że chcesz Uć zwiedzać?

Wszystko pokażę, ale błagam o czas!! Moja ukochana sąsiadka remont zaczęła, wokół mojego domu straszliwy kipisz, a od wczoraj grzmi i pada więc nawet palcem kiwnąć nie mogę - o czas proszę!!!!

Ewa, naprawdę miałam szczerą nadzieję, że wpadniecie w drodze powrotnej .... Szkoda, ale rozumiem. Napisz mi na priva adres, to Zuzi "zapominajkę" wyślę ... no chyba że odbierzecie w przyszłym roku, jeśli to nie jest ulubiony przedmiot Twojej Młodej Damy!!!!

Słońce wyszło, idę spisać licznik energii i może wlezę do ogrodu ... może ....