jamles 30.07.2013 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Słońce wyszło, idę spisać licznik energii .... po co ..... wszyscy wiedzą, że się kręci w drugą stronę w ogrodzie uważaj na ..... psy a góra grzmi na tych co im się palcem kiwnąć nie chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 30.07.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Ha - Romek był PEWIEN, że nas obgadaliście (ujęłabym to raczej tak, znając mojego męża - on byłby NIEPOCIESZONY gdybyście nas (JEGO) NIE OBGADALI...). A co do sypialni, to wiesz - 50 zł za osobo/łózko (czy jakoś tak) i git - na kolejne krzesełka na tarasik w mig uzbierasz . Oczywiście nie dotyczy ...chmmm... pomysłodawców oraz tych wszystkich co byli PRZED - nie można zmieniać umowy (???) w trakcie jej trwania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Te cfaniara... bo wdrożę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2013 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 a góra grzmi na tych co im się palcem kiwnąć nie chce na przyczepkę to by się załapał z leniami, a tutaj im się odgraża:o:rolleyes: Te cfaniara... bo wdrożę przecie wyraźnie napisane, że pomysłodawców nie dotyczy:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 30.07.2013 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 przecie wyraźnie napisane, że pomysłodawców nie dotyczy:rolleyes: Ale chyba tylko u Brazy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.07.2013 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 No nie wiem, nie wiem... negocjuj:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Żadnych negocjacji, ja lubię swoją sypialnię;) Uwaga ..... kwitnące TAR-ciowe dalie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 .... jeszcze dwie Tyrion umie pływać ale jeszcze o tym nie wie ..... zdegustowany po tym, jak próbowałyśmy go z Agdusiami przekonać, że naprawdę umie ...i spotkałyśmy krewnych i znajomych naszego Kjójika .... przesyłają pozdrowienia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.07.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 sliczniusie, jeszcze poproszę a już jakby wyrazistsze to w ogole bylby czad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.07.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 OK, ogrodowo jest faaajnie, jeszcze tylko obrazki z salonu poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2013 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Wyraziste nie będą aparatu nie mam a ten w telefonie tylko na tyle stać. Depsia, ściana w salonie jest w dzienniku. Kratka u Córci już jest, ze zdjęciem poczekam jednak, aż w końcu tam jakoś ogarnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.07.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 A właśnie, pytanie mojej córki było - a dlaczego na ścianach nie było plakatów, rysunków, no czegoś jednym słowem. Kratka jej się podobała, ale twierdzi, że pokój musi być oswojony. Nawiasem mówiąc ostatnio oswoiła swój - na panelach na skosie namalowała ogromną twarz, która w końcu ją samą przestraszyła. Twarz zmazała, pozostały szare zacieki. No, swojsko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.07.2013 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2013 Nie ma, bo Córcia nie może się zdecydować co chce. A co do oswojenia .... ten totalny bajzel jak na mój gust daje tej swojskości aż za wiele:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2013 05:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Aaaa, no te obrazki to ja widziałam, nawet mówiłam, że się podobają mi! No to poczekam na kratkę, a co... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.07.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Łoooosiaaaa - ale to nie byyyłooo do Cieeebieee.... Dla Was wymyślę coś extra. Za trzy dni.:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.07.2013 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Po namysle stwierdzam, że w ogóle źle to wymysliłam :no: Nowa wersja: Na hasło FM - wszyscy gratis. To jest to. No i teraz to mnie gospodyni ukatrupi własnym rencyma (mimo jej miłości do gości - jaki ładny wierszyk...)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.07.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Po namysle stwierdzam, że w ogóle źle to wymysliłam :no: Nowa wersja: Na hasło FM - wszyscy gratis. To jest to. No i teraz to mnie gospodyni ukatrupi własnym rencyma (mimo jej miłości do gości - jaki ładny wierszyk...)... Oj Kochana, chyba sobie też szczeliłaś w kolano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.07.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 Ojjj, chyba rzeczywiście to nie był najszczęśliwszy pomysł. Chyba, że każdy z FM przywozi nowe krzesełko tarasowe...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 31.07.2013 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 O - i to jest pomysł DPSia. No bo w u podstaw moich (dziwnych) pomysłow leżą (stoją ??) właśnie te nieszczęsne krzesełka, których Brazunia kupiła za mało..... Strzał w kolano, Łosia - właśnie tego się obawiałam... OK, oprócz hasła "FM" będą jeszcze PYTANIA POMOCNICZE........................A tu już niejeden wymięknie......:cool: Wszystko przez nadmiar piwa w Restauracji Parkowej w Parku w Białowieży (ostatni wieczór.... łza się w oku kręci i nie chce się iść spać...:sad:) a pokój mamy piętro wyżej - bliziutko i w ogóle w kapciach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 31.07.2013 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 I hamaczek z moskitierką do spania pod chmurką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts