Yeti 31.07.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2013 (...)Strzał w kolano, Łosia - właśnie tego się obawiałam... OK, oprócz hasła "FM" będą jeszcze PYTANIA POMOCNICZE........................A tu już niejeden wymięknie......:cool:(...) Eeech qrcze, a już się tak pięknie zapowiadało . Weno, nie bądź taka, powiedz chociaż z jakiego zakresu te pytania... ...i jak ja 4 krzesła do auta wcisnę... (ale i tak lepsze to niż np. kanapy - Gagatka, pliiis nie pij już więcej! ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.08.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Brazunia, a składane krzesełka mogą być? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.08.2013 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2013 Nie ma zgody na krzesła składane, absolutnie!!! Jeśli już, to technoratan bo takowe nabyłam drogą kupna w Netto. Jeno tak się teraz zastanawiam .... jeśli każdy zacznie przywozić choćby tylko po jednym foteliku (krześlę) .... Czas pomyśleć o większym tarasie (i porządnym domku gspodarczym, coby to wszystko na zimę pochować ...) A teraz powiem tak .... krzesła krzesłami, gdyby miał to być najazd (prawie Hunów) to namioty albo porządne materace przywozić Właśnie sobie uświadomiłam, że jeszcze nic nie jadłam ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 03.08.2013 23:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2013 . OK, oprócz hasła "FM" będą jeszcze PYTANIA POMOCNICZE........................A tu już niejeden wymięknie......:cool: Wszystko przez nadmiar piwa w Restauracji Parkowej w Parku w Białowieży (ostatni wieczór.... łza się w oku kręci i nie chce się iść spać...:sad:) a pokój mamy piętro wyżej - bliziutko i w ogóle w kapciach... Pytania poproszę wysłać na priv, cobym sie wzięła i załapała Buziaki i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 04.08.2013 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2013 .... Właśnie sobie uświadomiłam, że jeszcze nic nie jadłam ..... ... nie turbuj się ... cały czas jem (nawet za Ciebie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.08.2013 14:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 ... nie turbuj się ... cały czas jem (nawet za Ciebie) No proszę, to dlatego ja głodu nie czuję Chefie, a przy okazji zapytam .... jak mogę zabezpieczyć pomidorki koktajlowe, żeby w październiku mój Szanowny Pan mógl je skosztować??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.08.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Ślad zostawiam, że byłam, ale nie mam czasu i czytać i klikać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 05.08.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Pomidorki możesz dać do solanki (w słoiki i zalać solanką, pasteryzować krótko). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 05.08.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 obawiam się, że słowa solanka i pasteryzować wprowadzają za duzo niewiadomych Przynajmniej dla mnie pomidorki - nie mam pojęcia, mrożone stanowczo są nie takie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 06.08.2013 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 No proszę, to dlatego ja głodu nie czuję Chefie, a przy okazji zapytam .... jak mogę zabezpieczyć pomidorki koktajlowe, żeby w październiku mój Szanowny Pan mógl je skosztować??? Pomidorki w Polsce robiłem tak http://www.chefpaul.net/tomato2.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2013 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 No - to wszystko jasne.Ewa, no pasteryzacja - wsadzasz słoiki do wrzątku i gotujesz te 20 minut albo na sucho, do rozgrzanego piekarnika 120*C na 20 minut.Prościzna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 06.08.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 No - to wszystko jasne. Ewa, no pasteryzacja - wsadzasz słoiki do wrzątku i ......! wyjmujesz skorupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 06.08.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.08.2013 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 moja teściowa pasteryzowała w piekarniku jagody:sick::sick: na szczęście nie w moim piekarniku:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2013 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2013 Tiiiaaaa, skorupy .... Dwa razy w trakcie pasteryzacji takie skorupy wyjmowałam:yes: Chefie, dzięki za przepis:cool: Pasteryzować nie będę, mam kołobrzeską solankę! Parę słoików ogórków już zrobiłam w niej resztę trzymam na pomidorki! Pytanie tylko, czy mogę do jednego słoika wrzucić zielone i czerwone ...?? Pozdrowienia od Tyriona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.08.2013 03:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ach ten wzrok Cudo nie pies Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.08.2013 04:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 o boszszszszzzz.... jaki on CUDNY!!! te łapska! te uszy!!! nic tylko miziać, miziać... miziać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Tyrion piękny!Ja bym się zastanowiła nad zielonymi, jako surowe zielone są bardzo niezdrowe, mają tę samą substancję, co zielone ziemniaki, trującą. Dopiero w trakcie obróbki cieplnej ta substancja przestaje być groźna, tak wyczytałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.08.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 mmmmmmmmmmm Tyrionek i to jego spojrzenie "i tak cię dopadnę" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 07.08.2013 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Tyrion bezkonkurencyjny Pozdrowienia zostawiam jeszcze przedurlopowe:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.