Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

(...)Strzał w kolano, Łosia - właśnie tego się obawiałam... OK, oprócz hasła "FM" będą jeszcze PYTANIA POMOCNICZE........................A tu już niejeden wymięknie......:cool::cool:(...)

Eeech qrcze, a już się tak pięknie zapowiadało :cry:.

Weno, nie bądź taka, powiedz chociaż z jakiego zakresu te pytania...

...i jak ja 4 krzesła do auta wcisnę... :eek:

(ale i tak lepsze to niż np. kanapy - Gagatka, pliiis nie pij już więcej! ;))

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Nie ma zgody na krzesła składane, absolutnie!!! Jeśli już, to technoratan bo takowe nabyłam drogą kupna w Netto. Jeno tak się teraz zastanawiam .... jeśli każdy zacznie przywozić choćby tylko po jednym foteliku (krześlę) .... Czas pomyśleć o większym tarasie (i porządnym domku gspodarczym, coby to wszystko na zimę pochować ...)

A teraz powiem tak .... krzesła krzesłami, gdyby miał to być najazd (prawie Hunów) to namioty albo porządne materace przywozić:)

Właśnie sobie uświadomiłam, że jeszcze nic nie jadłam .....

. OK, oprócz hasła "FM" będą jeszcze PYTANIA POMOCNICZE........................A tu już niejeden wymięknie......:cool::cool:

Wszystko przez nadmiar piwa w Restauracji Parkowej w Parku w Białowieży (ostatni wieczór.... łza się w oku kręci i nie chce się iść spać...:sad::sad:) a pokój mamy piętro wyżej - bliziutko i w ogóle w kapciach...

Pytania poproszę wysłać na priv, cobym sie wzięła i załapała :rotfl:

Buziaki i :hug:

... nie turbuj się :) ... cały czas jem :) (nawet za Ciebie) :) ;)

No proszę, to dlatego ja głodu nie czuję;)

Chefie, a przy okazji zapytam .... jak mogę zabezpieczyć pomidorki koktajlowe, żeby w październiku mój Szanowny Pan mógl je skosztować???

No proszę, to dlatego ja głodu nie czuję;)

Chefie, a przy okazji zapytam .... jak mogę zabezpieczyć pomidorki koktajlowe, żeby w październiku mój Szanowny Pan mógl je skosztować???

:) ;)

Pomidorki w Polsce robiłem tak http://www.chefpaul.net/tomato2.html :)

Tiiiaaaa, skorupy .... Dwa razy w trakcie pasteryzacji takie skorupy wyjmowałam:yes:

Chefie, dzięki za przepis:cool:

Pasteryzować nie będę, mam kołobrzeską solankę! Parę słoików ogórków już zrobiłam w niej resztę trzymam na pomidorki! Pytanie tylko, czy mogę do jednego słoika wrzucić zielone i czerwone ...??

Pozdrowienia od Tyriona

P1790664 (Kopiowanie).jpg

Tyrion piękny!

Ja bym się zastanowiła nad zielonymi, jako surowe zielone są bardzo niezdrowe, mają tę samą substancję, co zielone ziemniaki, trującą.

Dopiero w trakcie obróbki cieplnej ta substancja przestaje być groźna, tak wyczytałam.