Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Ullercia, ło mamuniu:D Miło Cię czytać!!!!

Depsiu, mam wrażenie, że to trucie zielonych pomidorów jest takie samo, jak we wszystkich innych produktach żywnościowych. Tomatyna zawarta w zielonych pomidorach zdrowa nie jest, ale ....jest też stosowana w medycynie ludowej do usuwania zaparć. Jeśli miałabym zamiar zeżreć na jedno posiedzenie 3 kg takich pomidorów to muszę być przygotowana na skutki, jeśli jednak zjem ich 2-3szt do obiadu bądź jako dodatek np. do grilla raz czy dwa razy w tygodniu to pewnie reakcja nie będzie aż tak gwałtowna. Wszystko z umiarem!!! :D

P.S. Wiedziałam, że wrzucając Tyriona przyciągnę Was jak pszczoły do miodu:D

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

... Pytanie tylko, czy mogę do jednego słoika wrzucić zielone i czerwone ...?? ....

żeby sprawdzić czy mosz cyl to możesz, jak dla Szanownego to my Go ostrzeżemy przed niebezpieczeństwem ;)

a pies ..... jak pies ..... sztyry szłapy i łogon, borokowi musi być gorko w tym futrze

Co do pytań wspomnianych powyżej - spoko - i Łosia i Yetek odpowiedzą na wszystkie.. i o to chodzi, i o to chodzi..

A jakie krzesełka to skonsultujcie z gospodynią, cobyście ich na powrót nie wieźli...

Yejtuś - jużem więcej nie piła... drogie tam piwo, szlag:sick:

Tyrionek przystojniacha! I te oczka jasne.....:yes::cool:

No Łosia, jak to - hasło FM, pytania pomocnicze (co by wyeliminować oszustów podszywających się) i sypialnia u Brazy gratis (kto nie odpowie - buli za nocleg):cool::cool::cool::cool::cool:

Zara mię się przypomina zagadka dobrego wojaka szwejka...

"ale i ja bym panom też mógł zadać zagadkę. Jest dom o trzech piętrach, każde piętro ma osiem okien. Na dachu są dwa dymniki i dwa kominy. Na każdym piętrze mieszkają dwaj lokatorzy. A teraz powiedzcie, panowie, którego roku umarła babka stróża?"

:rotfl: