braza 07.08.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Ullercia, ło mamuniu:D Miło Cię czytać!!!! Depsiu, mam wrażenie, że to trucie zielonych pomidorów jest takie samo, jak we wszystkich innych produktach żywnościowych. Tomatyna zawarta w zielonych pomidorach zdrowa nie jest, ale ....jest też stosowana w medycynie ludowej do usuwania zaparć. Jeśli miałabym zamiar zeżreć na jedno posiedzenie 3 kg takich pomidorów to muszę być przygotowana na skutki, jeśli jednak zjem ich 2-3szt do obiadu bądź jako dodatek np. do grilla raz czy dwa razy w tygodniu to pewnie reakcja nie będzie aż tak gwałtowna. Wszystko z umiarem!!! P.S. Wiedziałam, że wrzucając Tyriona przyciągnę Was jak pszczoły do miodu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 07.08.2013 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 ... Pytanie tylko, czy mogę do jednego słoika wrzucić zielone i czerwone ...?? .... żeby sprawdzić czy mosz cyl to możesz, jak dla Szanownego to my Go ostrzeżemy przed niebezpieczeństwem a pies ..... jak pies ..... sztyry szłapy i łogon, borokowi musi być gorko w tym futrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.08.2013 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jamles - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.08.2013 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Co do pytań wspomnianych powyżej - spoko - i Łosia i Yetek odpowiedzą na wszystkie.. i o to chodzi, i o to chodzi.. A jakie krzesełka to skonsultujcie z gospodynią, cobyście ich na powrót nie wieźli... Yejtuś - jużem więcej nie piła... drogie tam piwo, szlag:sick: Tyrionek przystojniacha! I te oczka jasne..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2013 17:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Jamles, Ty mnie naprawdę umiesz rozbawić A naszemu borokowi to faktycznie gorąco, oj gorąco!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 07.08.2013 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 Gagata, jakie pytania...? Coś przegapiłam...? Tyrionek cudowny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 07.08.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 E tam, futro grzeje i futro chłodzi . takie futro to super sprawa... Ja swojej basenik dla dzieci wystawiłam, czasem się moczy i ... potem "nawilża" nam parkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.08.2013 04:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Prysznic ogrodowy jest fajny, tanie, nie trzeba wiele miejsca, a cudnie chłodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 08.08.2013 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 No Łosia, jak to - hasło FM, pytania pomocnicze (co by wyeliminować oszustów podszywających się) i sypialnia u Brazy gratis (kto nie odpowie - buli za nocleg):cool::cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.08.2013 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 No prooszę Pani Tyrion wymiata Ogród również niczego sobie;) A względem tych foteli na taras to w końcu jakie mają być, bo nie doczytałam albom nie kumata i nie zrozumiałam:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.08.2013 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 Boszzzz... jaki Tyrion CUUUUDNYYYY!!!! Zakochałam się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 08.08.2013 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2013 No Łosia, jak to - hasło FM, pytania pomocnicze (co by wyeliminować oszustów podszywających się) i sypialnia u Brazy gratis (kto nie odpowie - buli za nocleg):cool::cool: Zara mię się przypomina zagadka dobrego wojaka szwejka... "ale i ja bym panom też mógł zadać zagadkę. Jest dom o trzech piętrach, każde piętro ma osiem okien. Na dachu są dwa dymniki i dwa kominy. Na każdym piętrze mieszkają dwaj lokatorzy. A teraz powiedzcie, panowie, którego roku umarła babka stróża?" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2013 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 ... A teraz powiedzcie, panowie, którego roku umarła babka stróża?" ... aaaa to nagle umarła , wczoraj przed meczem byłem po flaszkę u niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 A to ona w ogóle umarła?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 09.08.2013 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Tyrion jest przepiękny. Gapię się i gapię na jego zdjęcie i tylko po głowie mi chodzi wymiziać tę cuuudowną łepetynę, te uszyska przefantastyczne.... reeety, ja też kciałabym takiego piesa ale to marzenie ściętej głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 09.08.2013 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 .... ja też kciałabym takiego piesa ale to marzenie ściętej głowy jeszcze raz Brazę obudzi przed siódmą to sama go do Ciebie przywiezie .... z kotami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 09.08.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Mnie nasz o 5 dzisiaj obudził śpiewem pod otwartym oknem:yes: Lepszy jak budzik, którego zapomniałam nastawić. Dzieki niemu nie zaspałam do pracy:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 09.08.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Jamlesie - I TO JEST DOBRA ODPOWIEDŹ! Nocleg u Brazy gratis :yes:! (tylko co ja się tak rządzę nie swoim...???) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 09.08.2013 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Ja jednakże preferuję zachowania Hrabiego, który śpi dotąd dokąd i pańcia śpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.08.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2013 Karo za nic ma wszystkich śpiących, jak uznaje za stosowne, to drze japę i w środku nocy i nad ranem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts