braza 11.08.2013 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 No nie, Tyrion to jednak jak Łosiowy Hrabia ... czeka na mnie .................................................... poza sytuacjami, gdy w pobliżu pałetają się kociambry:mad: Miałam w planach odchwaścić w ogrodzie ............. nie chce mi się! Miałam w planach przenieść resztę wysuszonego drewna do drewutni .................. nie chce mi się! Miałam w planach sprzątnięcie tarasu ..................... nie chce mi się! Matko!!!! Nic mi się nie chce!!!!! No to Tyrion poraz kolejny, a co będe sobie żałować!!! Z koleżanką labradorką Maszą Z nowym owczarkowym kumplem - rzadko spotykana maść. Humor jest śliczny! A po tych wszystkich wygibasach trzeba odpocząć Miało być jeszcze z Brazą, ale zasada 5-ciu zdjęć działa i dżówno:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 11.08.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Śliczny jest i przystojny niebywale! Proszę koniecznie za uchem stojącym jednym i drugim ode mnie podrapać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 11.08.2013 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 Zazdroszczę, przyznaję bez bicia, zazdroszczę i już. No! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.08.2013 03:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Do schrupania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.08.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 A ja myślałam , że mi się owczarki nie podobają... może tylko Tyrion jest taki piękny:wiggle: nic tylko tulić!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2013 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Do schrupania w wietnamskiej knajpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.08.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 w wietnamskiej knajpie okrutny jesteś....włosy w zęby będą wchodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.08.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Nie nadrobię... ale się przywitam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 12.08.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Co do porannego budzenia, to nasz arystokrata jest pełną gębą. Nie wstaje z naszego łóżka dopóki Pan się nie obudzi. No ale jak już się Pan nieopatrznie poruszy to wtedy jest szaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.08.2013 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Tola, a zazdrość sobie na zdrowie:D Schrupać go nie dam!!! Bedę bronić, jak Ordon reduty, co najmniej!!!! Można ewentualnie miziać!! Arctica, ONki to najcudowniejsze psiaki świata!!! Tylko ciut za nimi są CC:yes: Fajny chłodek, byłam u fryzjera .... i plan dnia wykonany! No, może jeszcze wejgele z lekka przytnę ... może .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.08.2013 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Kurczę Brazuniu, mnie tez się NIC nie chce... Hrabiego by trza uprać i manicurę mu zrobić ale mi się nieee chceeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 12.08.2013 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Tyrion boski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.08.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 Tola, a zazdrość sobie na zdrowie:D Schrupać go nie dam!!! Bedę bronić, jak Ordon reduty, co najmniej!!!! Można ewentualnie miziać!! Arctica, ONki to najcudowniejsze psiaki świata!!! Tylko ciut za nimi są CC:yes: Fajny chłodek, byłam u fryzjera .... i plan dnia wykonany! No, może jeszcze wejgele z lekka przytnę ... może .... Polemizować nie będę... ale lubię jak pies ma czasami własne zdanie:rolleyes: Ja ostatnio tak totalnie zleniwiona jestem, że nie robię absolutnie NIC... poza tym co muszę Dziś porządną drzemkę złapałam... od razu chce się żyć... znaczy drinka i przed tv:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.08.2013 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2013 ... znaczy drinka i przed tv:rotfl: kto z kim gra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 13.08.2013 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Bulls kontra reszta świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.08.2013 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Bulls kontra reszta świata. znasz wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.08.2013 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 Stawiałabym na Bullsów:D Grzmi, raz się nawet błysneło, pada więc z czystym sumieniem nie robię nic:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.08.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 U nas nie pada... i też nic nie robię... i sumienie nie narzeka:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.08.2013 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 u nas padalo caly dzień z przerwami a mnie się tak chciało spac, ze zwleklismy się o 15 z lozka:oops: i nadal chce mi się spac:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 13.08.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 to ja zapraszam trochę tego deszczu do mnie. Było go dziś całe 5 minut. walczyłam z sobą, czy te 5 minut zastąpiło podlewanie, lenistwo wygrało. Zastąpiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts