Moose 13.08.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 U mnie spadło 5 kropli na krzyż... też zastąpiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 13.08.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2013 to ja zapraszam trochę tego deszczu do mnie. Było go dziś całe 5 minut. walczyłam z sobą, czy te 5 minut zastąpiło podlewanie, lenistwo wygrało. Zastąpiło Ewa weź go sobie, chętnie oddam. już dość a mam do końca tygodnia urlop i chcemy jeszcze poplazowac na dzikich plazach na mierzei, slonce by się przydalo choć niekoniecznie takie upaly jak w ub. tygodniu, tak 23 -24 zupełnie starczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.08.2013 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Muszę Cię Tarciu zmartwić, ma padać do piątku. Ale od soboty ma świecić słońce !!!! U nas na wsi ani kropelki deszczu. W Łodzi owszem, zmoczyło mi ździebko pościel na balkonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.08.2013 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ciekawe czy Braza jest już świadoma, że czarne chmury nadciągających tłumów nad Brazoczyskiem zawisły :rotfl: Zadzwonić? Donieść? Uprzedzić?... Nieeeeee.... Niech sobie jeszcze pośpi w błogiej nieświadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 14.08.2013 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Muszę Cię Tarciu zmartwić, ma padać do piątku. Ale od soboty ma świecić słońce !!!! U nas na wsi ani kropelki deszczu. W Łodzi owszem, zmoczyło mi ździebko pościel na balkonie a tu suprise, lampa od rana, nasze prognozy deszczu nie pokazuja, może będzie ciut chłodniej ale słonecznie, korzystamy dziś ze slonca:wiggle: tylko alergia powrocila:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.08.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 No to suuuper !!! Dobrze że im się nie spełnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.08.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ciekawe czy Braza jest już świadoma, że czarne chmury nadciągających tłumów nad Brazoczyskiem zawisły :rotfl: Zadzwonić? Donieść? Uprzedzić?... Nieeeeee.... Niech sobie jeszcze pośpi w błogiej nieświadomości Same jej o tym powiemy Ty zazdrośniku jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.08.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 A Ty Yetek zakładaj swój wątek wreszcie, pokazuj dom i ogród...Podobno jest i olbrzymi i bardzo ładny... ale foty jeśli pokażesz to rozsiane gościnnie u innych.. a tak byłby jeden wątek Yetków, gdzie i ogród i kominek i dom... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 14.08.2013 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Mnie to się wydaje, że on przyjął wersję jak na Yeti przystało - wielu widziało jego ślady i na tym koniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 14.08.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Eeee nie przesadzaj, wszak wielu widziało również samego Yetka łosiobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.08.2013 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Eee ja to i go widziałam i u siebie gościłam.. Więc swój wątek w/g mnie powinien założyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 14.08.2013 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Ci, co Yetka widzieli, to i ścieżkę do jego nory z pewnością już znają, a reszta niech sobie po śladach tropi, albo żyje w przekonaniu, że yeti nie istnieje :lol2:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Bo srocza nie robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 14.08.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2013 Braza ... ozwij się kobieto zawczasu ... cobyś zaś zawału nie dostała ... Halooooo ... Jeżyk tupie ... nieśmiało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 15.08.2013 15:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Matko, Jeżyk !!!!! Dobrze, że przytuptałaś, bo już miałam u Ciebie wiąchę niekulturalną puścić Jakie tłumy, gdzie tłumy????? Ni widu, ni słychu ..... iieeeetaaaammmmm!!!! Lenię się, aż miło, miałam ochotę rozsadzić jedną funkię (wyszło mi z niej 6) to rozsadziłam i .... na tyle mnie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 15.08.2013 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 ja wypieliłam 1/4 tego, co mi zarosło i wpadłam na genialny pomysł przesadzenia karagany. Wiem, że nie teraz, ale teraz akurat miałam troszkę czasu a czy potem będę miała - nie wiem. No i biedna karagana usycha na potęgę. Zachciało mi się przesadzać w upały, to mam. Mmmoże przeżyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 15.08.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 ja wypieliłam 1/4 tego, co mi zarosło i wpadłam na genialny pomysł przesadzenia karagany. Wiem, że nie teraz, ale teraz akurat miałam troszkę czasu a czy potem będę miała - nie wiem. No i biedna karagana usycha na potęgę. Zachciało mi się przesadzać w upały, to mam. Mmmoże przeżyje. A ja byłam na spacerku z Grubym i na zabawach wszelakich z piłeczką a poza tym opalanko i błogie lenistwo przez cały dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 Ja sama nie wiem w co ręce włożyć... Trochę opieliłam, ale ciągle to dużo za mało, napierniczć zaczął bark z ręką, więc poszłam na kawę, wreszcie rozpakowałam torby z wakacji.. w sumie to po co????? za rok były by jak znalazł torby przeleżały w garderobie... bo gości miałam, a teraz znów gości będziemy mieli, ale nie na całe dwa tyg na pewno wpadną na jakąś nockę.. w końcu jest gdzie spać... przyjeżdża siostra męża z córką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 15.08.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 w ogrodzie dziś porobiłam kiedy pozegnalismy przesympatycznego gościa z południa. 2 taczki chwastów, 3 taczki po obcince krzakow i 3 wory trawy wyladowaly u sąsiada na kompostowniku, wszystko oczywiście za pozwoleniem sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 15.08.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2013 I Ty miałaś AŻ 2 taczki chwastów??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts