Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

to ja zapraszam trochę tego deszczu do mnie. Było go dziś całe 5 minut. walczyłam z sobą, czy te 5 minut zastąpiło podlewanie, lenistwo wygrało. Zastąpiło :)

Ewa weź go sobie, chętnie oddam. już dość a mam do końca tygodnia urlop i chcemy jeszcze poplazowac na dzikich plazach na mierzei, slonce by się przydalo choć niekoniecznie takie upaly jak w ub. tygodniu, tak 23 -24 zupełnie starczy.

Muszę Cię Tarciu zmartwić, ma padać do piątku.

Ale od soboty ma świecić słońce !!!!

U nas na wsi ani kropelki deszczu. W Łodzi owszem, zmoczyło mi ździebko pościel na balkonie :)

a tu suprise, lampa od rana, nasze prognozy deszczu nie pokazuja, może będzie ciut chłodniej ale słonecznie, korzystamy dziś ze slonca:wiggle: tylko alergia powrocila:cool:

Matko, Jeżyk !!!!! Dobrze, że przytuptałaś, bo już miałam u Ciebie wiąchę niekulturalną puścić:yes:

Jakie tłumy, gdzie tłumy????? Ni widu, ni słychu ..... iieeeetaaaammmmm!!!!

Lenię się, aż miło, miałam ochotę rozsadzić jedną funkię (wyszło mi z niej 6) to rozsadziłam i .... na tyle mnie stać:D

ja wypieliłam 1/4 tego, co mi zarosło i wpadłam na genialny pomysł przesadzenia karagany. Wiem, że nie teraz, ale teraz akurat miałam troszkę czasu a czy potem będę miała - nie wiem. No i biedna karagana usycha na potęgę. Zachciało mi się przesadzać w upały, to mam. Mmmoże przeżyje.

ja wypieliłam 1/4 tego, co mi zarosło i wpadłam na genialny pomysł przesadzenia karagany. Wiem, że nie teraz, ale teraz akurat miałam troszkę czasu a czy potem będę miała - nie wiem. No i biedna karagana usycha na potęgę. Zachciało mi się przesadzać w upały, to mam. Mmmoże przeżyje.

A ja byłam na spacerku z Grubym i na zabawach wszelakich z piłeczką a poza tym opalanko i błogie lenistwo przez cały dzień :yes:

Ja sama nie wiem w co ręce włożyć...

Trochę opieliłam, ale ciągle to dużo za mało, napierniczć zaczął bark z ręką, więc poszłam na kawę, wreszcie rozpakowałam torby z wakacji.. w sumie to po co????? za rok były by jak znalazł;) torby przeleżały w garderobie... bo gości miałam, a teraz znów gości będziemy mieli, ale nie na całe dwa tyg na pewno wpadną na jakąś nockę.. w końcu jest gdzie spać... przyjeżdża siostra męża z córką..