Arctica 17.08.2013 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Musiałam z ta pomidorową, no po prostu musiałam:D Co tak bardzo może lubić kukurydzę, że się Depsi nie boi???? Pewnie jeszcze nie wie, że się boi:p Widziałaś??? z siatką się na łosia zasadziła:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2013 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Mój J. to już 4-te wnuczę będzie zaliczał, bo jego młodsza ma cudną córeczkę. Czyli jak dotąd jest 2 smyków i panieneczka Tylko mojej się jakoś nie spieszy. Zupełnie jakby wolała cudze dzieci, które uczy jazdy konnej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.08.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 To Depsia jak ja z tym łosiem. Jak mi rok temu wlazł do ogrodu i na moich oczach paradował przed oknami salonu prosto w rabatę z azaliami, to pognałam na niego wymachując rekami. Dobrze, że zgłupiał z zwiał. Potem mnie otrzeźwiło, bo wielgachne zwierzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 17.08.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 taki łoś nie przypuszcza, co to znaczy kobieta broniąca swoich kwiatków. Ba, broniąca czegokolwiek ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 18.08.2013 05:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Oooo, to to. Zawsze mówię, że jesli ktoś twierdzi, że kobiety to słaba płeć, to bardzo proszę, niech spróbuje zabrać kobiecie kołdrę, kiedy ta śpi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.08.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 A mnie zabierają 2 – mój J. potrafi się owinąć, że wygląda jak szparag, a kot Pasqal to też niewąski spec od rozpychania się. Ale jak mam dosyć, to wyrzucam z łóżka na podłogę i jednego i drugiego. potem ze dwie noce mam komfort, kołdra jest sprawiedliwie dzielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.08.2013 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Już daaawno stwierdziłam, że jedna kołdra to za mało.. baaa nawet te wielkie nie są dobre... Ja śpię owinięta, a mąż odkryty na kołdrze.. i nie pogodzisz.. inka pomiędzy mną a mężem.. I tak nam dobrze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.08.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 U mnie nie pomagają 2 kołdry. Na przytulanie się nie ma mocnych i potem zostaję bez swojej Tym bardziej, że u nas to ja mniej się okrywam, a moje szczęście ciepłolubne ponad wszelką miarę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 18.08.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Widziałaś??? z siatką się na łosia zasadziła:o Mów szybko gdzie, będę unikać tamtych rejonów... To Depsia jak ja z tym łosiem. Jak mi rok temu wlazł do ogrodu i na moich oczach paradował przed oknami salonu prosto w rabatę z azaliami, to pognałam na niego wymachując rekami. Dobrze, że zgłupiał z zwiał. Potem mnie otrzeźwiło, bo wielgachne zwierzę. Ja sobie wypraszam... nie włażę nieproszona do cudzych ogrodów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 18.08.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2013 Widziałaś??? z siatką się na łosia zasadziła:o Mów szybko gdzie, będę unikać tamtych rejonów... No u siebie w kukurydzy przecie:rolleyes: Ja sobie wypraszam... nie włażę nieproszona do cudzych ogrodów Przecie napisała, że to OŚ był nie Osia:D ... chopa pilnowałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 19.08.2013 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Pozdrowienia zostawiam:D czytając zaległosci:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Oś czy wał korbowy, wszystko jedno - na razie się nie pcha, może choć kilka kolb nam zostawi, draństwo jedno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja sobie wypraszam... nie włażę nieproszona do cudzych ogrodów W stresie nie widziałam czy to potężne i piękne zwierzę było płci pięknej, czyli łosza, albo jak myśliwi mówią klępa. Brzmi mało pochlebnie. Ja myślę jednak, że kobitki w każdym gatunku delikatniejsze są i w szkodę do cudzych ogrodów nie latają. Pewnikiem był to szukający wrażeń byk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2013 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Też tak sądzę, tylko byk pcha się mało subtelnie w azalie!!!! Wiesz co Pestka, ja się Twojej Córci nie dziwię, że woli uczyć jazdy konnej obce dzieci .... mam tak samo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 19.08.2013 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Muszę z nią pogadać, bo jak ma takiego samego stracha jak ja miałam, to tylko szczęśliwy przypadek może rzecz całą doprowadzić do finału. Życie bez dzieci okalecza i jest strasznie smutne. Mam taki przykład w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.08.2013 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Nie wiem, czy okalecza ... ludzie różnie reagują .... U mnie też Przypadek zadziałał - napisałam przez "P" bo teraz to się cieszę jak goopi do sera, że mamy te naszą Córcię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Każdy po swojemu to widzi, niektórzy uważają, że życie z dzieckiem okalecza. Ja uważam, że życie bez dzieci byłoby dla mnie puste i bezcelowe. Są treścią i sensem mojego istnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 19.08.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 no nie! Są odrębnym bytem, za który jesteśmy odpowiedzialni ale... nie są sensem życia. Życie ma się własne i tylko jedno, każdy ma swoje do przeżycia i jego sensem nie może być ktoś inny. Nie powinien. Dla mnie sensem może byc wkład w cywilizację, robienie rzeczy małych lub dużych zmieniających naszą rzeczywistość, owszem, wychowanie dzieci tak, żeby one przejmowały potem pałeczkę.. a jak nie, to trudno, przegraliśmy to to może wygramy gdzieś indziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 19.08.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 O rany ale tutaj poważne tematy:sick: Byłam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 19.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Ja widać prymitywniej świat pojmuję, bardziej biologicznie i pierwotnie. Bez wątpienia dla mnie SĄ sensem istnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts