DPS 20.08.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Staram się to godzić. Jak mi nie wychodzi, to oni i tak robią swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 20.08.2013 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2013 Co do grzybów....... chmmm...... będę w domciu jutro - SPRAWDZĘ to Jamlesie. | ż e b y m i t o b y ł a p r a w d a... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.08.2013 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 A ja byłam dzisiaj w lesie w jedynie słusznym celu szukania grzybów i dżówno!!! Parę skarlałych kurek i na sam koniec jeden prawdziwek!!! I Ty Jamlesie o tym mówisz: "Są grzyby!!!":o Dodam swoje 3 grosze w kwestii podwórkowej psychologii posiadania dzieci .... ja byłam kochana i wiem to na pewno na 100% a jednocześnie moi Rodzice, szczególnie Mama, żyli swoim życiem, mieli swoje sprawy, to co robili robili tak dla siebie jak i dla mnie w pewnej mierze. Teraz tak samo podchodzę do mojej kochanej Latorośli: ile mogę, ile Ona chce, tyle dostaje, ale oprócz tego mam swoje sprawy, swoje życie i kaprysy tak jak Ona, więc nawzajem próbujemy to szanować. Sens życia??? Nie! Jest dla mnie i wszystko, co Jej dotyczy, cholernie ważna, ale poza tym żyję swoim życiem i robię to, na co ja mam ochotę - i vice versacze Królik, spoko! Październik też może byc, jak najbardziej! Najlepiej po 15-tym, wtedy będzie już Szanowny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 21.08.2013 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2013 ..... I Ty Jamlesie o tym mówisz: "Są grzyby!!!":o ja nie mówię, że są, ja się pytałem czy są ...... o tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 23.08.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Jasne. "..ja się pytałem.." A teraz "się wykręcam..." Ale ale - wczoraj pod modrzewiem znalazłam mały maślaczkowy zagajniczek... omlecik była jak ta lala:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.08.2013 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 Te trzy czerwone kozaczki u nas to STANOWCZO za mało, choć lepsze niż nic. Jamles, chyba masz ciepło teraz, nagadałeś, że są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.08.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 U nas grzyby tylko na trawniku...jakieś czarcie kręgi. Zamiast grzybobrania, sukcesem jest ślimakobranie. Fuj, te gołe bez domu na grzbiecie obrzydliwe. Jajecznica na ślimakach...tylko dla paryżanek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 23.08.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 ...Królik, spoko! Październik też może byc, jak najbardziej! Najlepiej po 15-tym, wtedy będzie już Szanowny! ...jeszcze na grzyby się załapę....chyba;) Tolu, jajecznica dobra, dietetyczna...tak jak lubisz:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.08.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 U nas pieczarki tylko rosną... do lasu za daleko:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 24.08.2013 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Ufff... ominęły mnie "ciężkie" tematy ... dzieci ciężko się rodzi, ciężko wychowuje i ciężko się z nimi rozstaje, gdy wyfruwają z gniazda... gdzie tu sens?... życia zwłaszcza:lol2:. Cześć Brazula:hug:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 25.08.2013 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 (...)Jajecznica na ślimakach...tylko dla paryżanek Zajrzyj do EZS - ma tam kilka przepisów na przetwórstwo i przechowywanie: ślimaki w piwie,soli, mrożone... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.08.2013 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 to nie u mnie było, to u Artici znaczy ja u niej ale pozbyłam się dziadów. Są czasem pojedyncze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Postaw miseczkę z piwem. Lezą jak głupie i sie zapijają na Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.08.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Postaw miseczkę z piwem. Lezą jak głupie i sie zapijają na nie każde. Lubią żywiec a nie lubią "beczkowego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 psiakość, to masz przechlapane. Moim chyba obojętne, bo lałam co było pod ręką i pchały się jeden przez drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 25.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 to nie u mnie było, to u Artici znaczy ja u niej ale pozbyłam się dziadów. Są czasem pojedyncze w lodówce??? i co nie ożyły czy nie podglądałaś??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 25.08.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 (edytowane) nie podglądałam. włożyłam do puszki na śmieci i mocno zamknęłam wieczko. Jak odebrałam puszkę była PUSTA Edytowane 25 Sierpnia 2013 przez EZS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.08.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Jak ja bym miseczkę z piwem postawiła na trawniku.. to Inka by prosto nie chodziła.. luuubi piwo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 25.08.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 są grzyby ....... mączniak na azaliach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 25.08.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2013 Hokus Pokus i ślimaka ni ma Kiedyś wyganiałam mrówki z cukru w kostkach wkładając go do lodówki. Wynosiły mi dranie w Kairze po odrobince na plecach. Chyba cale mrowisko paradowało przez mój pokój. Wyglądało jak czarna gęsto pokropkowana na biało, ruchoma ścieżka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts