TAR 26.08.2013 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 u mnie tez sa grzyby te same co u Jemlesa - maczniak na czesci azalii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 26.08.2013 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 Mączniak wszędzie szaleje, bo wilgoć i ciepło. Pryskać (!) nie ma wyjścia. U mnie zaatakował berberysy o żółtych liściach. Ciekawe, że tylko te? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 26.08.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2013 A u mnie floksy i co dziwne tylko w jednym miejscu. Na szczęście tylko liście więc kwitną normalnie. Jutro idę z nim na wojnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 U mnie nie szaleje, u mnie nie ma żadnego grzyba, bo u mnie jest SUSZA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 27.08.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 U mnie też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 27.08.2013 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 U mnie nie szaleje .... u nas to zaczęło się od dębów .... chyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.08.2013 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Dębów nie mam, ale 2 rh szkag mi trafia i nie wiem dlaczego. Przedwczoraj poszłyśmy z Córcią w las i przyniosłyśmy 1,5 tzw. "jednorazówki" podgrzybków i 2 prawdziwki. Dzisiaj dżówno, jestem niepocieszona! Nabyłam drogą kupna 2 malutkie iglaczki, za cholerę nie wiem, co to, bo to marketowy produkt, ale ładne. Jutro mam zamiar je wkopać to pstryknę. Pomidorek koktajlowy dostał szału i owoców jest tyle, że nie daję rady pożreć!!!! Co ja moge z tym zrobić????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 27.08.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Se przecier zrób! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 dostałam dziś swietne pomidory gruntowe na rynku i chyba przecier zrobie. teraz powidła sliwkowe smaze. cos mnie wzielo na przetworowanie własne. a przecier pomidorowy to i do sosow i do picia się nadaje i jest namiastka letnich owocow. ale lepsze to niż zimowe owoce z holandii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.08.2013 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Wypróbowałam przepisu Toli na powidła, bardzo mniamniuśne wyszły, z lekkim czekoladowym posmakiem:DOgórków też nakisiłam.I to by było na tyle w kwestii zimowych zapasów;) A grzyby jutro sprawdzę, dziś już troszku ciemnawo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 ja mam ogorasy kiszone, korniszonki, pikle, musztardowo-miodowe, fasolke szparagowa, konfitury z czarnej porzeczki no i teraz powidła sliwkowe. ale ja po swojemu robie, smażone przydymione czekolady nie mogę wiec nawet nie probuje i choćby były super smaczne to niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.08.2013 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Oj Tarcia to Ty Gospodynia pełno gembo jesteś Jak byłam piękna i młoda to też zaprawiałam aż furczało. Teraz mi się trochę nie chce a poza tym u nas glównie idą kiszone. Jak robiłam te octowe to i tak je potem rozdawałam. Za to z owoców dostałam od kolegi pyszną czarną porzeczkę ucieraną z cukrem na zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 27.08.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Braza, nie wybrzydzaj na marketowe iglaczki. Mam dwie himalajki z marketów. Pięknie rosną, ba, nawet mrozoodporne się zrobiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Oj Tarcia to Ty Gospodynia pełno gembo jesteś Jak byłam piękna i młoda to też zaprawiałam aż furczało. Teraz mi się trochę nie chce a poza tym u nas glównie idą kiszone. Jak robiłam te octowe to i tak je potem rozdawałam. Za to z owoców dostałam od kolegi pyszną czarną porzeczkę ucieraną z cukrem na zimno. ot jakos w tym roku mi się zachciało a korniszonki to u mnie bardziej na modle szwedzka, nie lubie czysto octowych. u nas glownie korniszonki i musztardowe chodza, do kanapek, do sałatek, do sosow i do wołowinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2013 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 i w ogole to planuje jeszcze ukisic kapustę, bo tej u nas tony schodzą, do tej pory mama była dostawca ale w tym roku ze względu na kłopoty z babcia nie ma ani czasu ani sily. mam tez zamrozonych pare woreczków swiezej botwiny z mamowej działki, będzie jak znalazł na czym zupke upichcić w jesienne pluchy i zimowe wieczory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.08.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Zielone albo nawet już czerwone tylko bardzo twarde koktajlowe możesz zamarynować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 27.08.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 U nas kapusta kiszona też idzie, mam nadzieję od Mamy trochę dostać, jak i buraczków:)Grzybki jak będą sama zaprawię, ususzę i zamrożę świeże. Takie świeże prawdziwki w środku zimy są zarąbiste:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 mam pare sloiczkow kurek marynowanych w occie, jak trafie na maślaki to i tych jeszcze w occie bym zrobila, bo lubimy. reszta jak uzbieram to wyłącznie suszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 27.08.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 A żurawinki z jakbłkami i gruszkami robicie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 27.08.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.