braza 21.01.2008 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Wybaczcie moje milczenie, ale dokształacałam się topograficznie ... znaczy się szukałam najlepszej drogi dojazdu do Krakowa i nie tylko Z tego co wiem, to najlepiej jechac przez Puławy Nieprawda. Wszystkie drogi prowadza przez Warszawe Bo nasza Warszawa dzisiaj, to jak Rzym w Starożytności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jesteście, kochani!!! Ten akurat krakowski pociąg nie jedzie przez Zawiercie Kasieńko! Niemożliwe jak jeszcze jeździłam do Krakowa pociągiem to właśnie takim relacji Kołobrzeg - Kraków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Brazuniu Czy to znaczy , ze mam zaczynac sprzatanie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jesteście, kochani!!! Ten akurat krakowski pociąg nie jedzie przez Zawiercie Kasieńko! Niemożliwe jak jeszcze jeździłam do Krakowa pociągiem to właśnie takim relacji Kołobrzeg - Kraków Jest ich aktualnie 6! Ten którym ja się wybieram nie ma w rozpisce stacji Zawiercia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jesteście, kochani!!! Ten akurat krakowski pociąg nie jedzie przez Zawiercie Kasieńko! Niemożliwe jak jeszcze jeździłam do Krakowa pociągiem to właśnie takim relacji Kołobrzeg - Kraków Jest ich aktualnie 6! Ten którym ja się wybieram nie ma w rozpisce stacji Zawiercia niedobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Brazuniu Czy to znaczy , ze mam zaczynac sprzatanie ? Boże pomyłuj!!! Ja nie lubię sterylnych pomieszczeń Mie dam rady zahaczyć o Wawę Ale wybieram się na zlot Muratora - przynajmniej aktualnie - to .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wybieram się na zlot Muratora - przynajmniej aktualnie - to .... jak znowu bedzie w maju to kicha nie pojadę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wybieram się na zlot Muratora - przynajmniej aktualnie - to .... jak znowu bedzie w maju to kicha nie pojadę A dlaczego?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wybieram się na zlot Muratora - przynajmniej aktualnie - to .... jak znowu bedzie w maju to kicha nie pojadę A dlaczego?? mój pierworodny Komunię ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2008 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jesteście, kochani!!! Ten akurat krakowski pociąg nie jedzie przez Zawiercie Kasieńko! Przez Katowice !!!! Przez Katowice !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wybieram się na zlot Muratora - przynajmniej aktualnie - to .... jak znowu bedzie w maju to kicha nie pojadę A dlaczego?? mój pierworodny Komunię ma No tak, wyleciało mi z głowy!!! Ale może terminy się nie pokryją?? Wyłączam się na chwilę, bo musze wyjść z psunią na dwór Niedługo wrócę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Jesteście, kochani!!! Ten akurat krakowski pociąg nie jedzie przez Zawiercie Kasieńko! Przez Katowice !!!! Przez Katowice !!! Chyba tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
frosch 21.01.2008 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wybieram się na zlot Muratora - przynajmniej aktualnie - to .... jak znowu bedzie w maju to kicha nie pojadę A dlaczego?? mój pierworodny Komunię ma bedziemy sie modlic zeby w inna sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.01.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wybieram się na zlot Muratora - przynajmniej aktualnie - to .... jak znowu bedzie w maju to kicha nie pojadę A dlaczego?? mój pierworodny Komunię ma bedziemy sie modlic zeby w inna sobote oj tak, Pana Boga modlitwy grzeszników cieszą najbardziej więc i ja się dołączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 21.01.2008 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wybieram się na zlot Muratora - przynajmniej aktualnie - to ....O!!! To , to to A kiedy w ogole ten zlot w tym roku , ktos juz wie ? Moze znowu u mnie prawie po sasiedzku bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.01.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 I po co ja tu wchodziłem A tak bym jeszcze jakiś czas żył w błogiej nieświadomości że mój drapak pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 Ale wybieram się na zlot Muratora - przynajmniej aktualnie - to .... jak znowu bedzie w maju to kicha nie pojadę A dlaczego?? mój pierworodny Komunię ma bedziemy sie modlic zeby w inna sobote oj tak, Pana Boga modlitwy grzeszników cieszą najbardziej więc i ja się dołączę A jeszcze jak ja do Was dojdę, to na mur beton termin będzie inny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 I po co ja tu wchodziłem No teraz toś walnął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 21.01.2008 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 I po co ja tu wchodziłem No teraz toś walnął Hihi wiedziałem że się do tego przyczepisz No przecież wiesz, że żartuję!!!!! Jakbym nie lubił ty wpadać to bym nie wpadał. A skoro ciągle jestem to chyba lubię nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.01.2008 22:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2008 I po co ja tu wchodziłem No teraz toś walnął Hihi wiedziałem że się do tego przyczepisz No przecież wiesz, że żartuję!!!!! Jakbym nie lubił ty wpadać to bym nie wpadał. A skoro ciągle jestem to chyba lubię nie? Wiem Pogaduszki sobie urządziłam na gg!! Najwyższy czas wybrać się w stronę koja!! Dobranoc!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts