Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Arnika, czy Ty myślisz, że ja po pijaku jechałam????? Na trzeźwo krowy i boćka za chiny nie pomylę:D

Okna miałam otwarte, na szczęście tylko w 1/4 ... na szczęście, bo nie wiem jaka byłaby moja rekacja, gdyby któraś z nich chciała sprawdzić, ile mam na liczniku:D

Wiesz Osia .... jestem absolutnie przekonana, że te dzisiejsze krowy miały o wiele inteligentniejszy wyraz twarzy i spojrzenie niż ci panowie:yes:

Na klinkierze też się nie znam

Za to podobne zdarzenie mieliśmy przed 100 laty w Bułgarii. Tylko tam Tata zatrąbił na te łaciate - dostało się nam od krów... i od opiekuna, który zaczął sękatym kijem wygrażać w kierunku naszego garbusa - on był w prawie, po kiego tu jakieś jeździdło się przyturlało. Tutaj krowy szły od razu na Ciebie, w Bułgarii dopiero po klaksonie ;)

Brazula a w czym konkrtenie problem z tymi słupkami? Skoro wszystko w necie jest a podejrzewam, że Pana od murowania masz (Tego Samego)? Chodzi o to jak je osadzić w ziemi (fundament) czy co? Niech Pan zrobi tzw. pion (zawiesi coś na sznurku) jak będzie murował co by mu równo wyszło, panie tego, a nie wieża w Pizie (tj w Uroczysku)...:yes::yes:

Klinkieru z autopsji nie znam to i nie będę mondrować;)

za to

Normalnie czułam, jak ocierają się o samochód! Jedna z nich nawet uraczyła mnie powłóczystym spojrzeniem .... Gdy jednak tuż za nimi zobaczyłam zamierzającego przejść dokładnie tą samą drogą .... byka !!!! to chyba nikt się nie zdziwi, że na wdechu, przerażona, wyszeptałam pod nosem: "o qurwa, toż to byk"! Siedziałam sztywno, jakbym kij połknęła, żona Lotta to przy mnie galaretka jest!!! Byczek przeszedł nawet na mnie nie spojrzawszy i wiecie .... wcale nie czuję się niedowartościowana tą jego obojętnością dla mojej osoby!!!

Ja się zdziwię:rolleyes::rotfl::cool:

Wiesz Osia .... jestem absolutnie przekonana, że te dzisiejsze krowy miały o wiele inteligentniejszy wyraz twarzy i spojrzenie niż ci panowie:yes:

:rotfl:

Często z mężem mówimy, że nasz Nelson ma inteligentniejsze spojrzenie niż co niektóre ludzkie osobniki:)

Bez komputra byłam, system się przeinstalowywał! Psia krew, wszystkie zakładki szlag trafił!!!!!

Musze zrobić bramę wjazdową i furtke od nowa, rozwalają się!!!

Króliczku, dzięki! Wusia, daj Mężowi spokój, w sieci znalazłam instrukcję krok po kroku, mój Pan Demolka tez już to robił. Faktycznie, długo się to robi!!!!