EZS 06.09.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 a okna miałaś zamknięte ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 A to były mućki czy bociany???????????? Z klinkierem nie pomogę nie mam i nie będę mieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 06.09.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Standard Brazuniu... jak parę lat temu mi taka mućka skodziankę przerysowała letko i mordę rozpuściłam w kierunku opiekuna to paczał na mnie spojrzeniem podobnym do mućki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2013 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2013 Arnika, czy Ty myślisz, że ja po pijaku jechałam????? Na trzeźwo krowy i boćka za chiny nie pomylę Okna miałam otwarte, na szczęście tylko w 1/4 ... na szczęście, bo nie wiem jaka byłaby moja rekacja, gdyby któraś z nich chciała sprawdzić, ile mam na liczniku:D Wiesz Osia .... jestem absolutnie przekonana, że te dzisiejsze krowy miały o wiele inteligentniejszy wyraz twarzy i spojrzenie niż ci panowie:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.09.2013 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 W Indiach to te krowy nie miałyby panów. Byk!!! Też bym zamarła. Klinkierowe słupki, ho ho ho...! Jak wiesz, nie mam i nie znam się... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.09.2013 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Na klinkierze też się nie znam Za to podobne zdarzenie mieliśmy przed 100 laty w Bułgarii. Tylko tam Tata zatrąbił na te łaciate - dostało się nam od krów... i od opiekuna, który zaczął sękatym kijem wygrażać w kierunku naszego garbusa - on był w prawie, po kiego tu jakieś jeździdło się przyturlało. Tutaj krowy szły od razu na Ciebie, w Bułgarii dopiero po klaksonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gagata 07.09.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Brazula a w czym konkrtenie problem z tymi słupkami? Skoro wszystko w necie jest a podejrzewam, że Pana od murowania masz (Tego Samego)? Chodzi o to jak je osadzić w ziemi (fundament) czy co? Niech Pan zrobi tzw. pion (zawiesi coś na sznurku) jak będzie murował co by mu równo wyszło, panie tego, a nie wieża w Pizie (tj w Uroczysku)...:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 07.09.2013 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Klinkieru z autopsji nie znam to i nie będę mondrować za to Normalnie czułam, jak ocierają się o samochód! Jedna z nich nawet uraczyła mnie powłóczystym spojrzeniem .... Gdy jednak tuż za nimi zobaczyłam zamierzającego przejść dokładnie tą samą drogą .... byka !!!! to chyba nikt się nie zdziwi, że na wdechu, przerażona, wyszeptałam pod nosem: "o qurwa, toż to byk"! Siedziałam sztywno, jakbym kij połknęła, żona Lotta to przy mnie galaretka jest!!! Byczek przeszedł nawet na mnie nie spojrzawszy i wiecie .... wcale nie czuję się niedowartościowana tą jego obojętnością dla mojej osoby!!! Ja się zdziwię Wiesz Osia .... jestem absolutnie przekonana, że te dzisiejsze krowy miały o wiele inteligentniejszy wyraz twarzy i spojrzenie niż ci panowie:yes: Często z mężem mówimy, że nasz Nelson ma inteligentniejsze spojrzenie niż co niektóre ludzkie osobniki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 07.09.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2013 Brazula z mojnym pogadać musisz w kwestii klinkieru bo aktualnie dzierga sobie klinkierek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.09.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 No tak Arctika, Ty na pewno się zdziwiłaś Ja byki widzę na obrazkach (czasami), w realu jeszcze rzadziej!!! Wuska, posadź Twojnego, niech mi instrukcji obsługi napisze, co??!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 08.09.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 ale co Ty Brazula kcesz konkretnie wiedzieć, znaczy co zamierzasz dziergać bo on też testuje swoje umiejętności raz pierwszy i że tak powiem organoleptycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Ani z klinkierem, ani z bykami nie miałam do czynienia. Znaczy z klinkieru mamy komin, ale nie wnikałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.09.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Oooo to ja też kominy mam z klinkieru.. , wiem, ze zaprawa do klinkieru jest i fuga do klinkieru.. tylko nie wiem dlaczego to droższe jest niż do płytek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 08.09.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 Brazunia:)jutro cykne płot i słupki...ino trochę wolno się robi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.09.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 W Twoim piasku to chyba głęęęęębokie korzenie taki słupek musi mieć, coby go nie pokrzywiło pod ciężarem bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.09.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A całkiem dokoła całości robisz te klinkiery czy tylko od frontu/bramy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2013 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Bez komputra byłam, system się przeinstalowywał! Psia krew, wszystkie zakładki szlag trafił!!!!! Musze zrobić bramę wjazdową i furtke od nowa, rozwalają się!!! Króliczku, dzięki! Wusia, daj Mężowi spokój, w sieci znalazłam instrukcję krok po kroku, mój Pan Demolka tez już to robił. Faktycznie, długo się to robi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 10.09.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 czesc Brazunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 10.09.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 klinkiery w lesie ...... dziwadło, zrób jak w ........ Bonanzie no chyba, że kurki estetki som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.09.2013 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2013 Jamles, nie wiem czy kury estetki som, ale ja jestem. Nie chcę Bonanzy, wole klinkier! Siema Tarcia:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts