Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

Brazula dobrze chłopaki radzą:) siądź spokojnie narysuj na kartce jak brama z furtką wyglądać mają, czy brama ma być z napędem a furtka z domofonem czy bez, jak brama z napędem to czy fotokomórki do kompletu i lampa sygnalizacyjna czy bez, czy jakieś oświetlenie bramy lub furtki przewidujesz;) bo jak przewidujesz formy elektryczne to koniecznie puść peszle w słupkach z wyjściem w miejscach montażu elektryczności, w peszlach starczą solidniejsze sznurki wciągnięte żeby elektryk mógł kabelki przeciągnąć:) jak elektryka oprócz peszli trzeba przewidzieć puszki na łączenie kabelków u mnie dwie wychodzą:) więc jak planujesz zelektryfikować ustrojstwo to mogiem Ci dokładnie kwestię peszelków, puszków i innych choler wytłumaczyć bo na własny użytek rozpracowałam elektryka:lol2:

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

..... rzuć fajki, nazbierasz na zaprawę do murowania klinkieru

fundamencik pod słupkami pewnie będzie, podmurówka też :rolleyes: ze zbrojeniem czy bez,

...:cool:

sam se rzuć ... nazbierać można gdzie indziej :evil: ;)

ps - tutaj również zaglądam ... :)

Dumny możesz z siebie jak nie wiem co, Jamlesik, podziwiam szczerze .... ja jednak pozostanę przy tym moim nałogu czas jakis jeszcze ....

Bardzo Wam dziękuję za pomoc i rady!! Króliczku, świetny płot!!! Coś takiego właśnie chcę, jeno teraz najważniejsza jest brama i furtka, jak już w totka wygram pomyślę o całym ogrodzeniu i to pewnie w tym stylu będzie!!

Murki mam, ale Maxtorka musi wyrazić zgodę na ich publikację bez tego będziecie żyli w nieświadomości;)

Wusiu, dzięki piekne, odezwę się gdy zacznę z tym walczyć!!!

A dzisiaj uzbierałam trochę grzybów, o!!!

Aguś moja rodzicielka też twierdziła, że nigdy w życiu nie rzuci palenia bo to jej jedyna przyjemność;) jak jej pediatra powiedział, że ma początki astmy i udowodnił jej to dając leki na astmę po których poczuła się jak młody buczek to od razu rzuciła fajki z dnia na dzień bez żadnych wspomagaczy;)

więc życząc Brazuli stu lat w zdrowiu stwierdzam, że nie ma co się zarzekać, że nigdy w życiu;)

Jamles.. toś Ty chyba spróbował cygarety i od razu nią ciepnął...

WUsia.. znaczy rodzicielka już za dziecka tak jarała , że ją pediatra leczyła:o

Braza... nie za dużo tych grzybków masz, a ileś się Ty nachodziła.. z drugiej strony chodzenie po lesie to czysta przyjemność..

rzuciłem ...... we wrześniu 1980

A ja 1 stycznia 1995:)

Można?.............Można;)

Brazunia murki jak murki, jeśli kogoś zainteresują możesz pokazać.

A te kfiotki ciemnoróżowe to hortensja Vanille Fraise a białe po lewej dalie.

W ogóle zakochałam się w tych hortensjach bukietowych i zakupiłam jeszcze Pinky Winky ale myślę o następnych, bo wyjątkowo długo kwitną i są bezproblemowe.

...

A te kfiotki ciemnoróżowe to hortensja Vanille Fraise a białe po lewej dalie.

W ogóle zakochałam się w tych hortensjach bukietowych i zakupiłam jeszcze Pinky Winky ale myślę o następnych, bo wyjątkowo długo kwitną i są bezproblemowe.

Jak fajnie się czyta takie opisy :)

Znaczy sie cos dla mnie;)

Jamlesik, jak zawsze krótko, zwięźle i cholernie trafnie:D

Lubię palić i co mi kto zrobi?? Gdybym rzuciła palenie byłabym już po prostu IDEALNA do porzygania:yes:

Arni, grzybów to niedużo, może z 7 ale fakt, spacerek po lesie jest cacy .... byle nie za długo!!

Pada u mnie, spać mi się chce z tego powodu ogromniście i trzęsie mnie z zimna na sam widok za oknem. Wyjścia są dwa: albo rolety i zasłonić ten niechciany widok albo rozpalić w kominku. Z braku środków płatniczych (w nadmiarze) właśnie zrealizowałam opcję drugą:cool: