wu 11.09.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Brazula dobrze chłopaki radzą siądź spokojnie narysuj na kartce jak brama z furtką wyglądać mają, czy brama ma być z napędem a furtka z domofonem czy bez, jak brama z napędem to czy fotokomórki do kompletu i lampa sygnalizacyjna czy bez, czy jakieś oświetlenie bramy lub furtki przewidujesz;) bo jak przewidujesz formy elektryczne to koniecznie puść peszle w słupkach z wyjściem w miejscach montażu elektryczności, w peszlach starczą solidniejsze sznurki wciągnięte żeby elektryk mógł kabelki przeciągnąć jak elektryka oprócz peszli trzeba przewidzieć puszki na łączenie kabelków u mnie dwie wychodzą więc jak planujesz zelektryfikować ustrojstwo to mogiem Ci dokładnie kwestię peszelków, puszków i innych choler wytłumaczyć bo na własny użytek rozpracowałam elektryka:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 11.09.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 albo do Zbigniew 100 napisz, on budowlaniec i elektryk, powie ci, jakie kable masz puścić i ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 11.09.2013 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 Ponderosa wyjdzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 11.09.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 ..... rzuć fajki, nazbierasz na zaprawę do murowania klinkieru fundamencik pod słupkami pewnie będzie, podmurówka też ze zbrojeniem czy bez, ... sam se rzuć ... nazbierać można gdzie indziej ps - tutaj również zaglądam ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 12.09.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 sam se rzuć ... rzuciłem ...... we wrześniu 1980 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2013 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Dumny możesz z siebie jak nie wiem co, Jamlesik, podziwiam szczerze .... ja jednak pozostanę przy tym moim nałogu czas jakis jeszcze .... Bardzo Wam dziękuję za pomoc i rady!! Króliczku, świetny płot!!! Coś takiego właśnie chcę, jeno teraz najważniejsza jest brama i furtka, jak już w totka wygram pomyślę o całym ogrodzeniu i to pewnie w tym stylu będzie!! Murki mam, ale Maxtorka musi wyrazić zgodę na ich publikację bez tego będziecie żyli w nieświadomości;) Wusiu, dzięki piekne, odezwę się gdy zacznę z tym walczyć!!! A dzisiaj uzbierałam trochę grzybów, o!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 nie ma problema Brazula jak coś pisz, dzwoń jak Ci wygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 12.09.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Nie uwierzysz, ale życzę Ci, żebyś pozostała przy nim jeszcze dłuuuuuugo. A to dlatego, że wiem, że pozostaniesz przy nim do końca życia i żadna siła Cię nie zmusi do rzucenia palenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 12.09.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Aguś moja rodzicielka też twierdziła, że nigdy w życiu nie rzuci palenia bo to jej jedyna przyjemność jak jej pediatra powiedział, że ma początki astmy i udowodnił jej to dając leki na astmę po których poczuła się jak młody buczek to od razu rzuciła fajki z dnia na dzień bez żadnych wspomagaczy;) więc życząc Brazuli stu lat w zdrowiu stwierdzam, że nie ma co się zarzekać, że nigdy w życiu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 12.09.2013 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2013 Jamles.. toś Ty chyba spróbował cygarety i od razu nią ciepnął... WUsia.. znaczy rodzicielka już za dziecka tak jarała , że ją pediatra leczyła:o Braza... nie za dużo tych grzybków masz, a ileś się Ty nachodziła.. z drugiej strony chodzenie po lesie to czysta przyjemność.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 13.09.2013 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 rzuciłem ...... we wrześniu 1980 A ja 1 stycznia 1995:) Można?.............Można;) Brazunia murki jak murki, jeśli kogoś zainteresują możesz pokazać. A te kfiotki ciemnoróżowe to hortensja Vanille Fraise a białe po lewej dalie. W ogóle zakochałam się w tych hortensjach bukietowych i zakupiłam jeszcze Pinky Winky ale myślę o następnych, bo wyjątkowo długo kwitną i są bezproblemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.09.2013 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 ... A te kfiotki ciemnoróżowe to hortensja Vanille Fraise a białe po lewej dalie. W ogóle zakochałam się w tych hortensjach bukietowych i zakupiłam jeszcze Pinky Winky ale myślę o następnych, bo wyjątkowo długo kwitną i są bezproblemowe. Jak fajnie się czyta takie opisy Znaczy sie cos dla mnie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 13.09.2013 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 nie Wiolcia po prostu poszła do pediatry z młodym siostry i jak lekarz usłyszał jak sobie pięknie oddycha i pokasłuje to jej tak dobrotliwie zasugerował astmę i leki dał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2013 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 całkiem bezproblemowy to jest perz i skrzyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.09.2013 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 No to tłumaczy;) Jamles.. masz racje.. tego pieroństwa nie da się zniszczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.09.2013 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 Jamlesik, jak zawsze krótko, zwięźle i cholernie trafnie:D Lubię palić i co mi kto zrobi?? Gdybym rzuciła palenie byłabym już po prostu IDEALNA do porzygania:yes: Arni, grzybów to niedużo, może z 7 ale fakt, spacerek po lesie jest cacy .... byle nie za długo!! Pada u mnie, spać mi się chce z tego powodu ogromniście i trzęsie mnie z zimna na sam widok za oknem. Wyjścia są dwa: albo rolety i zasłonić ten niechciany widok albo rozpalić w kominku. Z braku środków płatniczych (w nadmiarze) właśnie zrealizowałam opcję drugą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ullerowa 13.09.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 całkiem bezproblemowy to jest perz i skrzyp ale kfiatki jakies nieciekawe ma:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 13.09.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2013 kwiatkowe bezproblemy to rumianek, mlecz, koniczyna a z ...... krzewów nawłoć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 16.09.2013 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 Qurcze, muszę powoli chować letnie rzeczy, szykować zimowe .... Nie chce mi się!!! A do tego grzybów nie ma!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 16.09.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2013 nie strasz lata grzyby som, choć nie za dużo, przez weekend wyzbierali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts