Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W kwestii grzybków się nie wypowiadam, bo nie miałam czasu szukać. Kani w tym roku nie ma. Czerwone muchomorki pięknie rosną - tyle wiem.

Jesiennych ciuchów z szafy w wiatrołapie nie wyjmowałam od wiosny (tak się składa, że to te same). Z radości, że schudłam, uzupełniam garderobę - zanabyłam bluzę, sweter, dwie bluzki koszulowe, 3 t-shirty, spodnie, tunikę. I koniec, bo bank nie wytrzyma tego świętowania. Teraz szukam wesołej kurtki zimowej. Ma być koniecznie kolorowa, niesportowa, długa za tyłek, lekka i ciepła.

Orzeł wylądował. Dzięki!

..... Kani w tym roku nie ma .....

już są ....... u sąsiada za płotem ....... giganty, siedem sztuk,

dziołchowy szwiger chyba ze 20sztuk nazbiyrołPS. ciekawe czy sąsiad przyjedzie po te kanie :rolleyes:

posłałem mu sms-a

PS. kanie trochę mniejsze niż parasolka Maxi ;)

Edytowane przez jamles
ps

Sama kani nie wezmę, bo nie za cholerę nie jestem pewna, czy to aby na pewno ona!

Zmokliśmy z Tyrionkiem jak bezdomne psy po oberwaniu chmury ale w sumie warto było: 3 poziomy suszarki do grzybów pełne i porcja na zupe podgotowanych czeka na zamrożenie!! Do absolutnego szczęścia potrzebny mi jeszcze jeden poziom w suszarce:D

U nas od wczoraj pada i pada z przerwami, to znów pada.. temp w dzień niedawno +10*C .. brrr zimno na dworze...

Za to tylko raz miałam odpalony kominek... nie wiem czy nie napalimy dzisiaj... zimno nie jest, ale i ciepło też nie.. za to z całą pewnością wilgotno...

my dzis przepalimy i to nie tyle dla siebie co dla bialego, bo jemu jednak zimno juz jest. kiedy nas nie ma urzeduje w sypialni, bo tam zdecydowanie cieplej niz na parterze. wiec niech ma. przynajmniej pod koldre nie bedzie sie pchal. drewno mamy jeszcze z zeszlego roku , prawie wcale nie ruszone.

...

Dzisiaj pierwsze maślaczki przynieśli, malutkie, młode. :D

Też sobie takie przyniosłam ... malutkie ... młode ... i za chwilę dostanę qurwicy z poplątaniem zmysłów :bash:

I z głodu zdechnę !!!

Latają mi gluty po całej kuchni jak ping-pongi !!! Obiadu nie ma !!!

Jaka stara taka głupia jestem ... naniosłam sobie roboty do wieczora :mad:

No ... to sobie chociaż pokrzyczałam w wyśmienitym towarzystwie.

Przepraszam jakby co ... idę łapać ( jeden na parapecie siedzi ... )

Leje od rana, a ja po tej ulewie na rowerze zapinkalałam, bo nie miałam innego wyjścia. Znaczy miałam - samochodem mogłam, ale z dwojga złego to już wolę rower na deszczu niż samochód. Na razie, jeżeli zrobi się zimniej, to na zajęcia popołudniowe już chyba się przeproszę z czterema kółkami. Już dzisiaj Andrzej na karate wiózł wieczorem Małgo samochodem.

Kanie zachowują sie jak primadonny - w tym roku strzeliły focha.