mayland 22.01.2008 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2008 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Brazunia!!! Dzień dobry!!! Wstawać proszę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Brazunia!!! Dzień dobry!!! Wstawać proszę!!! Lata pewnie w piżamie z kawcią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Z kawcią, ale już nie w piżamie!!! Dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 To i ja się przywitam Dzień dobry wszystkim obecnym i obserwującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Jak Wam sie spało? Ja nei dość, ze nie mogłam zasnać to jeszcze w nocy 3 razy pies przebiegł po moim brzuchu Dostałam raz z łokcia w głowę od córki (spała ze mną bo mąż na budowie ) i pobudka była przed 6 rano Ziewam od rana. Kawa nie pomogła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja mam skręt szyi W lewo za jakimś przystojniakiem się nie obejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.01.2008 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Oj, o spaniu to ja mogę dziś długo... W największym skrócie - jacyś ludzie wleźli mi do mojego piekarnika, poustawiali w nim stoliki i pili kawę. Chciałam upiec coś, więc włączyłam, żeby się nagrzał. Pomyślałam, że potem zajrzę, żeby móc ich wypuścić, jak im się zrobi za gorąco. Zresztą, sami sobie winni, kto im pozwolił włazić do mojego piekarnika? No i zapomniałam zajrzeć. Jak przyszłam, to oni wszyscy byli już żywcem upieczeni ze wszystkim. Omal nie umarłam, chowając przy pomocy całej rodziny ich upieczone ciała do jakichś pudełek i wywożąc gdzieś tam... ... No i jak ja mam być wyspana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja mam skręt szyi W lewo za jakimś przystojniakiem się nie obejrzę będę się trzymał Twojej prawej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 22.01.2008 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 no to i ja sie przywitam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 09:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Oj, o spaniu to ja mogę dziś długo... W największym skrócie - jacyś ludzie wleźli mi do mojego piekarnika, poustawiali w nim stoliki i pili kawę. Chciałam upiec coś, więc włączyłam, żeby się nagrzał. Pomyślałam, że potem zajrzę, żeby móc ich wypuścić, jak im się zrobi za gorąco. Zresztą, sami sobie winni, kto im pozwolił włazić do mojego piekarnika? No i zapomniałam zajrzeć. Jak przyszłam, to oni wszyscy byli już żywcem upieczeni ze wszystkim. Omal nie umarłam, chowając przy pomocy całej rodziny ich upieczone ciała do jakichś pudełek i wywożąc gdzieś tam... ... No i jak ja mam być wyspana? Boszszsz Daleko wywiozłaś??? Straszyć w nocy nie będą???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Oj, o spaniu to ja mogę dziś długo... W największym skrócie - jacyś ludzie wleźli mi do mojego piekarnika, poustawiali w nim stoliki i pili kawę. Chciałam upiec coś, więc włączyłam, żeby się nagrzał. Pomyślałam, że potem zajrzę, żeby móc ich wypuścić, jak im się zrobi za gorąco. Zresztą, sami sobie winni, kto im pozwolił włazić do mojego piekarnika? No i zapomniałam zajrzeć. Jak przyszłam, to oni wszyscy byli już żywcem upieczeni ze wszystkim. Omal nie umarłam, chowając przy pomocy całej rodziny ich upieczone ciała do jakichś pudełek i wywożąc gdzieś tam... ... No i jak ja mam być wyspana? No ... trzeba się było pytać o zgodę czy mogą sobie w Twoim piekarniku kawę wypić no nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja mam skręt szyi W lewo za jakimś przystojniakiem się nie obejrzę będę się trzymał Twojej prawej strony Jeśli za Tobą, to zrobię obrót w lewo całą sobą, jeśli zajdzie taka potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja mam skręt szyi W lewo za jakimś przystojniakiem się nie obejrzę będę się trzymał Twojej prawej strony Jeśli za Tobą, to zrobię obrót w lewo całą sobą, jeśli zajdzie taka potrzeba już się pogubiłem w tych piruetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja mam skręt szyi W lewo za jakimś przystojniakiem się nie obejrzę będę się trzymał Twojej prawej strony Jeśli za Tobą, to zrobię obrót w lewo całą sobą, jeśli zajdzie taka potrzeba już się pogubiłem w tych piruetach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.01.2008 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Ja mam skręt szyi W lewo za jakimś przystojniakiem się nie obejrzę będę się trzymał Twojej prawej strony Jeśli za Tobą, to zrobię obrót w lewo całą sobą, jeśli zajdzie taka potrzeba już się pogubiłem w tych piruetach To nic!!! Ja też!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 22.01.2008 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 DPS jeśli to był sen to ten piekarnik skojarzył mi się z monitorem komputera To tak jakbys nas upiekła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 22.01.2008 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Co tutaj tak cichutko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobowa budowniczowa 22.01.2008 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Braza robota zrobiona. Dzisiaj małżonek odebrał i jest gotowa do wysłania. Powiedz mi tylko czy pocztą czy np. DHL-em??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts