Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Oj, a ja nie zdążyłam z prośbą o przekazanie wyrazów szacunku ode mnie! Jakże mi przykro! Mam nadzieję, że cukierki bananowe za rok przywiozę i jakoś mi to wybaczone zostanie.

Kjuki żreją, rosną, kupkają gdzie popadnie, leją do kuwety - możesz przekazać przy okazji. Dostały piękny drewniany domek i mieszkają na razie u Magdy w pokoju. Nauczyły się włazić na parapet. Mimoza nie jest trująca dla zającowatych. Wiosną zrobimy wybieg.

Mnie się nic na forumie nie pojawia, włażę, gdzie chcę, majtki noszę, ale nie wełniane.

ode mnie też pozdrów Brazkę (ale chyba za późno się pojawiłem :( )

Poczytałem zaległości i tak:

1. co do ostatnich wpisów w Twoim dzienniku - cytat : "dlaczego nie sprawdziłam tej konstrukcji własnym doopskiem??? - domniemam, że krata nad paleniskiem była gorąca, bo inaczej nic by Cię nie powstrzymało żeby się pobujać ;)
  2. co do ostatnich wpisów w komentarzach - to domniemam, że jesteście zdrowo porąbane :):hug:

To diagnoza?

.... tak ... swój swojego pozna :)

raczej komplement :lol:

... w zależności co weźmiemy w cudzysłów - zdrowo czy porąbane ;)

Niebywałe...;)

.... może i niebywałe też jesteście ... nie zastanawiałem się

W życiu byśmy same nie wpadły!

... no pewnie ... aby wpaść trzeba chłopa ;)

No ale skoro "zdrowo", to przecież wszystko w porządku! :cool:

... i tego słówka się trzymajcie :)

...co do ostatnich wpisów w komentarzach - to domniemam, że jesteście zdrowo porąbane :):hug:

Oooo już tam zaraz porąbane ... zwykłe babskie pogaduszki o bucikach i fatałaszkach

O gwoździach i śrubkach deliberować nie będziemy

( Jak się zna jednego Gwoździa co to się na forumie pojawia jak miesiączka w klimakterium to se musimy radzić nie ? )

;)