braza 21.09.2013 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Jej Wysokośc z pewną wyniosłością przyjęła wyrazy szacunku aczkolwiek nadmienić muszę, iż wyniosłośc ową szlag trafił na miejscu gdy gniada Wysokośc jabłka zobaczyła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 21.09.2013 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2013 Oj, a ja nie zdążyłam z prośbą o przekazanie wyrazów szacunku ode mnie! Jakże mi przykro! Mam nadzieję, że cukierki bananowe za rok przywiozę i jakoś mi to wybaczone zostanie.Kjuki żreją, rosną, kupkają gdzie popadnie, leją do kuwety - możesz przekazać przy okazji. Dostały piękny drewniany domek i mieszkają na razie u Magdy w pokoju. Nauczyły się włazić na parapet. Mimoza nie jest trująca dla zającowatych. Wiosną zrobimy wybieg. Mnie się nic na forumie nie pojawia, włażę, gdzie chcę, majtki noszę, ale nie wełniane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2013 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Ślad zostawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.09.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Ja też ... i se idę bo jeszcze komu katar sprzedam ... właśnie próbuje mnie zabić bydle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 ode mnie też pozdrów Brazkę (ale chyba za późno się pojawiłem ) Poczytałem zaległości i tak: co do ostatnich wpisów w Twoim dzienniku - cytat : "dlaczego nie sprawdziłam tej konstrukcji własnym doopskiem??? - domniemam, że krata nad paleniskiem była gorąca, bo inaczej nic by Cię nie powstrzymało żeby się pobujać co do ostatnich wpisów w komentarzach - to domniemam, że jesteście zdrowo porąbane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2013 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 To diagnoza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 22.09.2013 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 raczej komplement Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2013 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 co do ostatnich wpisów w komentarzach - to domniemam, że jesteście zdrowo porąbane Niebywałe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2013 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Niebywałe... W życiu byśmy same nie wpadły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 22.09.2013 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 No ale skoro "zdrowo", to przecież wszystko w porządku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2013 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 To diagnoza? .... tak ... swój swojego pozna raczej komplement ... w zależności co weźmiemy w cudzysłów - zdrowo czy porąbane Niebywałe... .... może i niebywałe też jesteście ... nie zastanawiałem się W życiu byśmy same nie wpadły! ... no pewnie ... aby wpaść trzeba chłopa No ale skoro "zdrowo", to przecież wszystko w porządku! ... i tego słówka się trzymajcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.09.2013 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 ...co do ostatnich wpisów w komentarzach - to domniemam, że jesteście zdrowo porąbane Oooo już tam zaraz porąbane ... zwykłe babskie pogaduszki o bucikach i fatałaszkach O gwoździach i śrubkach deliberować nie będziemy ( Jak się zna jednego Gwoździa co to się na forumie pojawia jak miesiączka w klimakterium to se musimy radzić nie ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 najlepiej to zwalić wszystko na faceta ... Zresztą każda kobieta powinna mieć faceta. Bo przecież nie wszystko można zwalić na rząd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 22.09.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Jasne - reszta pójdzie na cyklistów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 22.09.2013 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Żydów i masonów tyż nie pominiemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 22.09.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Franciszka oszczędzimy ( za sakramenta nie pobiera ) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Ja tam uważam, że te porąbane znacznie bardziej interesuje od inszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2013 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Franciszek jest skromny ... jeździ autobusem .. Jeden z naszych biskupów wziął z niego przykład ... Też sobie kupił .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 22.09.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Żydów i masonów tyż nie pominiemy... o CYKLISTACH przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.09.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Pestka - a my się już kiedyś spotkaliśmy na tym forum, czy nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts