Moose 28.09.2013 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Kochani pomóżcie...Nagroda idzie na psy pod opieką fundacji...http://www.dziennikbaltycki.pl/plebiscyt/karta/60,furia,3043,id,t,kid.html#glosuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2013 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Żyję!!!!! Udało się, Tyrionek wykąpany a ja cała!!! 30 minut spędzonych w kucki pod prysznicem na zabawianiu mojego arystokraty, coby szampon miał czas podziałać odliczam od życiorysu:) A jutro powtórka z historii!!! Kilka tulipanów posadziłam, poobcinałam przekwitnięte kwiaty dalii, nazbierałam pół reklamówki kozaków (2 prawdziwki tez się przypałętały), ugotowałam kapuśniaki i .... padłam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 28.09.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 No to dzielni bardzo jesteście oboje. A jak się zabawia psa pod prysznicem? Czytałaś mu coś? Bajki opowiadałaś? Emi spod prysznica pryska z prędkością światła. Nie wyobrażam sobie utrzymania jej tam przez pół godziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 28.09.2013 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2013 Ha, ale ja mam drzwi!!!!!!! Ciasteczka miałam, a Tyrion lubi ciasteczka:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 29.09.2013 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ja tam bardzo bym chciała zobaczyć to zabawianie. Kto wie, może i ja bym się zabawiła...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 29.09.2013 05:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Bardzo dzielna byłaś... a Tyrion nie zmarzł ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 29.09.2013 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2013 Ja też mam drzwi do dolnej łazienki. Nie zauważyłaś? Korzystałaś z niej przecież.Kurczę, mogłam Ci powiedzieć, że drzwi są. Musiałaś się czuć niekomfortowo tak przy otwartych... Może dlatego tak rzadko u nas bywasz i tak krótko siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2013 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 No właśnie .... zastanawiałam się dlaczego tak wieje .... Dlaczego padło pytanie czy Tyrion nie zmarzł??? Dlaczego nikt się nie przejmuje tym, że to ja mogłam zmarznąć!!!??? .......................................no niech mnie ktoś przytuli .................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 30.09.2013 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 :hug:bardzo proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 30.09.2013 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 http://www.cosgan.de/images/midi/liebe/h025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 30.09.2013 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 http://cosgan.de/images/more/bigs/a025.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 30.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/n020.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 30.09.2013 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Na chwil parę zamknęłam się w sobie i zamek się lekko zaciął, dopiero wylazłam;) Już mi lepiej, szczególnie po tym darmowym przytulaniu ..... hmmmmyyyy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 30.09.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 rany, jakaś biedna świnka czy myszka nie lubię węzy, jak dla mnie mogą istnieć tylko na torebkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 30.09.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Na torebkach absolutnie!!!Żywe mogą być, byle nie jadowite. Jadowite niech sobie są, ale daleko ode mnie. Niejadowite są miłe w dotyku (jadowite pewnie też, ale jakoś nie mam ochoty sprawdzać). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 30.09.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Wszystkie są miłe w dotyku, ale torebki i buciki są z tych co duszą Braza, u nas znowu stadko konisiów na łące za płotem parska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 01.10.2013 05:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pamiętam, jak się zdziwiłam, dotknąwszy węża i przekonawszy się, że jest ciepły i suchy. Ale i tam mam wrażenie, że chyba nie zaprzyjaźniłabym się z wężem. Lubię nasze zadomowione w pobliżu węze, są naprawdę sympatyczne, ciche, spokojne, bardzo pokojowo nastawione i TĘPIĄ MYSZY. Naprawdę je lubię, a spotkaliśmy się oko w oko już ileś razy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 01.10.2013 14:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2013 Pestka, zazdroszczę Ci tego odgłosu parskania! Może i gdzieś niedaleko mnie jakoweś węże urzędują, ja ich nie widziałam .... i jakoś nie tęsknię do ich widoku. No bo nie mam pojęcia, czy odróżniłabym przyjaznego węża od mniej przyjaznej jednak żmii zygzakowatej. Pogoda ładna, Córcia w domu, bo kicha i prycha a jako gratis ma cały czas stan podgorączkowy - mogłaby już się ta gorączka przypałętać, to przynajmniej byłoby wiadomo, co i jak .... Tyrion wymownie spogląda to na mnie, to na las .... no to poszłam przy okazji na grzyby. Zlazłam się jak goopia po tym lesie, znajdując kilka podgrzybków a tuż przy samym domu zatrzęsienie kozaków, podgrzybków i do tego 2 prawdziwki! Przecież to niesprawiedliwe jest!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yeti 04.10.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Musze u siebie poyejczyć to może Yetek częściej zajrzy .... Przyszedłem listę podpisać, żebyś yejczyć nie musiała:D. (...)poszłam przy okazji na grzyby. Zlazłam się jak goopia po tym lesie, znajdując kilka podgrzybków a tuż przy samym domu zatrzęsienie kozaków, podgrzybków i do tego 2 prawdziwki! Przecież to niesprawiedliwe jest!!!!! Wychodzą zaległości z dzieciństwa - trzeba było przyłożyć się do lektury o tym, co to poszedł w Pacanowie szukać tego, co miał bardzo blisko . Ja już jesienią poza działkę się nie wybieram - kto by to przejadł...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts