Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Żyję!!!!! Udało się, Tyrionek wykąpany a ja cała!!! 30 minut spędzonych w kucki pod prysznicem na zabawianiu mojego arystokraty, coby szampon miał czas podziałać odliczam od życiorysu:) A jutro powtórka z historii!!!

Kilka tulipanów posadziłam, poobcinałam przekwitnięte kwiaty dalii, nazbierałam pół reklamówki kozaków (2 prawdziwki tez się przypałętały), ugotowałam kapuśniaki i .... padłam!

Ja też mam drzwi do dolnej łazienki. Nie zauważyłaś? Korzystałaś z niej przecież.

Kurczę, mogłam Ci powiedzieć, że drzwi są. Musiałaś się czuć niekomfortowo tak przy otwartych... Może dlatego tak rzadko u nas bywasz i tak krótko siedzisz?

No właśnie .... zastanawiałam się dlaczego tak wieje ....

Dlaczego padło pytanie czy Tyrion nie zmarzł??? Dlaczego nikt się nie przejmuje tym, że to ja mogłam zmarznąć!!!??? .......................................no niech mnie ktoś przytuli ..................

Pamiętam, jak się zdziwiłam, dotknąwszy węża i przekonawszy się, że jest ciepły i suchy.

Ale i tam mam wrażenie, że chyba nie zaprzyjaźniłabym się z wężem.

Lubię nasze zadomowione w pobliżu węze, są naprawdę sympatyczne, ciche, spokojne, bardzo pokojowo nastawione i TĘPIĄ MYSZY.

Naprawdę je lubię, a spotkaliśmy się oko w oko już ileś razy. :yes:

Pestka, zazdroszczę Ci tego odgłosu parskania!

Może i gdzieś niedaleko mnie jakoweś węże urzędują, ja ich nie widziałam .... i jakoś nie tęsknię do ich widoku. No bo nie mam pojęcia, czy odróżniłabym przyjaznego węża od mniej przyjaznej jednak żmii zygzakowatej.

Pogoda ładna, Córcia w domu, bo kicha i prycha a jako gratis ma cały czas stan podgorączkowy - mogłaby już się ta gorączka przypałętać, to przynajmniej byłoby wiadomo, co i jak .... Tyrion wymownie spogląda to na mnie, to na las .... no to poszłam przy okazji na grzyby. Zlazłam się jak goopia po tym lesie, znajdując kilka podgrzybków a tuż przy samym domu zatrzęsienie kozaków, podgrzybków i do tego 2 prawdziwki! Przecież to niesprawiedliwe jest!!!!!;)

Musze u siebie poyejczyć to może Yetek częściej zajrzy ....

Przyszedłem listę podpisać, żebyś yejczyć nie musiała:D.

(...)poszłam przy okazji na grzyby. Zlazłam się jak goopia po tym lesie, znajdując kilka podgrzybków a tuż przy samym domu zatrzęsienie kozaków, podgrzybków i do tego 2 prawdziwki! Przecież to niesprawiedliwe jest!!!!!;)

Wychodzą zaległości z dzieciństwa :p - trzeba było przyłożyć się do lektury o tym, co to poszedł w Pacanowie szukać tego, co miał bardzo blisko :lol2:.

Ja już jesienią poza działkę się nie wybieram - kto by to przejadł...? :rotfl: