Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do Brazowego Uroczyska

braza

Recommended Posts

• Odpowiedzi 44k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• braza

10541

• Agduś

4690

• DPS

3621

• wu

2676

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Veeeeruuuuunia, no w końcu:) Zdróweczka życzę, chociaż gdy konie wchodzą w grę to i zapalenie oskrzeli nie straszne!!!!!

Mam grzyby, Arniko. Nawet mnóstwo wiele ... było przynajmniej do przedwczoraj. Od dwóch dni nie byłam, nie miałam kiedy. Może jutro sprawdzę!

Yeytek, masz absolutną rację!!!! I dobrze Cię znowu czytac u siebie, Futrzasty Zdrajco!!!!!

Hejka:D

Odrobiłam zaległości dziennikowe, mimo mojej długiej nieobecności nie było ich tak wiele:p. Ja też siedzę chora w domu, złapałam zapalenie oskrzeli i to wszystko przez konisie.

Pomór jakiś cy cuś, mnie też zmogło ale nie po konisiach ale wskutek szoku termicznego. W sobotę w ciągu kilku godzin z ciepłego lata przeniosłam się w prawie zimę. Swoją drogą nie wiedzialam że taka wraźliwa jezdem:lol2:

Co to się panie z człowiekiem na starość wyrabia;)

Ale opanowałam sytuację i już patrzę co by tu w ogródku porobić.

A jak się pięknie zaczynają liście przebarwiać.

Nie lubię jesieni ale muszę przyznać że bywa piękna. Na razie tylko wyglądam przez okno i patrzę co jest do zrobienia. Ostatnio ogrodnik mi zaginął. Nie daje znaku życia więc musiałam zrobić casting na nowego. Było dwóch- jeden młody i przystojny a drugi brzydki ale wydał się bardziej kompetentny. Którego wybrać?:cool:

Cholera, to niezłą masz zachwostkę ..... :D

Wczoraj wykopałam dalie!! W wyniku jednego mroźnego poranka wszystkie padły jak po jakiejś chemii !!!!! Szkoda, bo cieszyły oczy kolorami, teraz zostały mi marcinki i wrzosy!

A tak w ogóle to nic mi się nie chce!!!!!!!

Braza, możesz nawet uznać, że to potrójny sukces,

a kto bogatemu zabroni?;)

Verunia, ja bym wybrała przystojnego,

na pewno jest kompetentny,

tylko Ty na co innego zwróciłaś uwagę i kompetencje przy urodzie zbladły,

a u brzydkiego odwrotnie. Hm? ;)

Maxtorka, dobrze że już wrócilaś, no co masz mieć cieplej niż my ;)