verunia 04.10.2013 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Hejka:D Odrobiłam zaległości dziennikowe, mimo mojej długiej nieobecności nie było ich tak wiele:p. Ja też siedzę chora w domu, złapałam zapalenie oskrzeli i to wszystko przez konisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 04.10.2013 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Verunia. zdrówka... wyleż i wygrzej te oskrzela... Braza.. grzyby masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.10.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 Veeeeruuuuunia, no w końcu:) Zdróweczka życzę, chociaż gdy konie wchodzą w grę to i zapalenie oskrzeli nie straszne!!!!! Mam grzyby, Arniko. Nawet mnóstwo wiele ... było przynajmniej do przedwczoraj. Od dwóch dni nie byłam, nie miałam kiedy. Może jutro sprawdzę! Yeytek, masz absolutną rację!!!! I dobrze Cię znowu czytac u siebie, Futrzasty Zdrajco!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 04.10.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 .... złapałam zapalenie oskrzeli i to wszystko przez konisie. znaczy się goniłaś je ........... konisie oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 04.10.2013 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2013 ... Yeytek, masz absolutną rację!!!! I dobrze Cię znowu czytac u siebie, Futrzasty Zdrajco!!!!! ... co? przebranżowił się na inne forum? siema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 05.10.2013 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Hejka:D Odrobiłam zaległości dziennikowe, mimo mojej długiej nieobecności nie było ich tak wiele:p. Ja też siedzę chora w domu, złapałam zapalenie oskrzeli i to wszystko przez konisie. Pomór jakiś cy cuś, mnie też zmogło ale nie po konisiach ale wskutek szoku termicznego. W sobotę w ciągu kilku godzin z ciepłego lata przeniosłam się w prawie zimę. Swoją drogą nie wiedzialam że taka wraźliwa jezdem:lol2: Co to się panie z człowiekiem na starość wyrabia;) Ale opanowałam sytuację i już patrzę co by tu w ogródku porobić. A jak się pięknie zaczynają liście przebarwiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.10.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Nie lubię jesieni ale muszę przyznać że bywa piękna. Na razie tylko wyglądam przez okno i patrzę co jest do zrobienia. Ostatnio ogrodnik mi zaginął. Nie daje znaku życia więc musiałam zrobić casting na nowego. Było dwóch- jeden młody i przystojny a drugi brzydki ale wydał się bardziej kompetentny. Którego wybrać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 05.10.2013 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 kompetentnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 obu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.10.2013 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Na obu mnie nie stać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wu 05.10.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 szkoda bo coś dla duszy i dla ciała by było:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.10.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Dla ciała nie a dla oka i owszem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 05.10.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Brzydkiego... ale kompetentnego.... Ten to się chociaż na "kfiotkach i krzokach " będzie znał.. a ładny.. cóż... niekoniecznie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 05.10.2013 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Brzydkiego dla ogrodu. A skoro Cię nie stać na obu i zarazem na ciacho masz ochotę, to poszukaj ładnego, który będzie gratis - niekoniecznie do ogrodu. Piękną jesień w górach dzisiaj podziwiałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verunia 05.10.2013 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2013 Rozum tak podpowiada, aleeeeee......może na próbę sprawdzę obu, pierwsze wrażenie może być mylące.Oby tylko moje roślinki za bardzo na tym nie ucierpiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2013 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Cholera, to niezłą masz zachwostkę ..... Wczoraj wykopałam dalie!! W wyniku jednego mroźnego poranka wszystkie padły jak po jakiejś chemii !!!!! Szkoda, bo cieszyły oczy kolorami, teraz zostały mi marcinki i wrzosy! A tak w ogóle to nic mi się nie chce!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 06.10.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 ..... A tak w ogóle to nic mi się nie chce!!!!!!! ... nie gadaj głupstw ...palić na pewno Ci się chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 06.10.2013 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Mnie życie zmusiło do aktywności w niedzielę i zupełnie nie czuję się gotowa na poniedziałek oraz całą następującą po nim resztę. W dodatku kolejne weekendy mam zaplanowane. Błe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.10.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Gwoździku, mój Ty Ocynkowany Przyjacielu, wymieniona przez Ciebie czynność to przyjemność A jednak coś zrobiłam: posadziłam 3 wrzosy!! Sukces!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 06.10.2013 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 Braza, możesz nawet uznać, że to potrójny sukces, a kto bogatemu zabroni? Verunia, ja bym wybrała przystojnego, na pewno jest kompetentny, tylko Ty na co innego zwróciłaś uwagę i kompetencje przy urodzie zbladły, a u brzydkiego odwrotnie. Hm? Maxtorka, dobrze że już wrócilaś, no co masz mieć cieplej niż my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts