braza 06.10.2013 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2013 O, widzisz Tolcia, mądrego to i miło poczytać!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 07.10.2013 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 http://www.fakt.pl/Grzyby-z-reklamowki-zniszcza-ci-watrobe-Grzyby-przechowywane-w-plastikowej-siatce-wydzielaja-szybciej-toksyny-,artykuly,182023,1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 07.10.2013 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Mimo dwóch kaw, nie jestem w stanie napisać niczego mądrego. Chyba powinnam iść spać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.10.2013 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 Depsia, no bez żartów, nie zdarzyło mi się jeszcze trzymac grzybów 12 godzin!!!! Nie mniej jednak dziękuję za linka! Nawet nie liczę, ile ja kaw wypiłam i też najchetniej bym zaległa .... ale to głupio tak o 20-ej ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 07.10.2013 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2013 zrobiłam sobie drzemke pomiędzy 17 a 18, wcześniej wypijając druga kawe - z deczka pomoglo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2013 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Mżawka, pochmurno a powinnam wkopać wykopane przez Tyriona tulipany .... Tylko że mi się nie chce w taką pogodę!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.10.2013 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 No własnie, miało być słońce i 18 stopni. Młoda na wycieczkę pojechała i A jej doradził, żeby cienką kurtkę wzięła i w ogóle upał będzie. Po upale ani śladu, jak z katarem przyjedzie, to ją sam będzie leczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 08.10.2013 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 A u nas właśnie pięknie się zrobiło, a rano wyglądało, że będzie lało jak z cebra.Może i u nich się wypogodziło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 08.10.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Byłam dziś na grzybkach. Jakoś mało w lesie, ale wracając zrobiłam obchód ogrodu i... brzózki obdarzyły mnie 9 kozaczkami U nas pięknie i ciepło idę do ogrodu popracować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 08.10.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 u nas bylo, ladnie, slonecznie i cieplo. no ale godz. 16 sie zbliza, czas do domu to i pogoda sie kasztani:evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 08.10.2013 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Maxtorka, dobrze że już wrócilaś, no co masz mieć cieplej niż my Zołza;) U nas dziś pochmurno choć w miarę ciepło. Grzybków trochę w lesie było ale susza okrutna. Normalnie podlewanie mam włączone, dacie wiarę? A cebulowe to od razu po powrocie wsadziłam, przestraszyłam się że zaraz mróz ziemię lodem skuje:lol2: Z wykopem dalii i mieczyków się wstrzymam, lenia mam. Może same wyjdą? Najlepiej żeby się jeszcze otrzepały i wsdziły do kartonów w kotłowni, przykrywszy się gazetkami albo trocinami. A co! Jak szaleć to szaleć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 08.10.2013 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 ja mieczyków przez kilka lat nie wyciagałam z ziemi i rosły... az zdziczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2013 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Dalie musiałam, zmarzły w ciągu jednej nocy i wyglądały okropnie. Tylko jedna się utrzymała ta .... na wysypisku. Tyrion pożarł mi część korzeni więcj resztki wyniosłam za pło a tu niespodzianka: biało- czerwona dalia pieknie się pyszni! Wykopię i tę, ale później, na przyszły rok jak znalazł!U mnie pocjmurno ale ciepło, trochę pomżyło i spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 08.10.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 U nas rano była mgła okropna, ale później się wypogodziło i ciepło było nawet. Do końca tygodnia ma być ciepło. A Andrzej złapał gigantyczny katar przy pięknej pogodzie w górach. Klasyka gatunku - zgrzać się na podejściu, wyleźć na szczyt albo grzbiet, a tam miły wiaterek. Tyle że ja się jeszcze nigdy nie przeziębiłam w górach! Mogę się zgrzać, wystawić na zimny wiatr, przemoknąć do bielizny i nic! Nawet, kiedy jako chorowite dziecko jeździłam w góry, to tam nie chorowałam. Pamiętam, że szlajałam się wokół schroniska, tarzałam w śniegu, wracałam przemoczona do gaci, ciocia przebierała mnie, sadzała przy kaloryferze, żebym naturalny kolor odzyskała i wypuszczała apiat' na pole. I nic! Nawet kataru!No przynajmniej od czasu, kiedy jakąś świadomość uzyskałam. Bo wcześniej podobno złapałam anginę z przytupem w schronisku daleko od świata i tylko przypadkowa obecność lekarza z wyposażeniem (strzykawki, igły i penicylina) sprawiła, że odzyskałam kontakt z tą rzeczywistością. No ale wtedy byłam strasznie mała i głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.10.2013 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2013 Ooooo, biedniutki Andrzej ..... no chyba, że jest takim typowym facetem w tej sytuacji .... to wtedy Ty jesteś biedna .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 09.10.2013 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Jakoś nie mogę sobie wyobrazić jęczącego i rozmemłanego Andrzeja. Ale zawsze może być tak, że to po prostu moja ciasna wyobraźnia tego nie ogarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2013 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Właśnie biedronki mnie napadły ... TAR nie czytaj... latają, na ścianach siadają, do domu chcą włazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 (edytowane) u nas tez pelno, na szczescie po mej chatce pomyka sporo pajakow:lol2: niektore lubia przysiasc sobie na cieplym lapku tylko sie tak zastanawiam czemu mam nie czytac Edytowane 9 Października 2013 przez TAR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2013 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 Do zimy się szykują, a dla Ciebie powinny być tylko trzy pory roku - pełnia wiosny, lato i polska jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 09.10.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2013 to fakt, myslalam, ze chodzi ci o to, ze to te azjatyckie szkodniki, u mnie zwalczane przez lazace po domu pajaki, ktore tez sie chyba do zimy szykuja, bo wlaczony, cieply lapek je przyciaga. bialy przywykl do obecnosci pajaczkow w domu i nie zabawia sie juz z nimi:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts